Vahit Kirişci Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den soğan ve et fiyatlarıyla ilgili açıklama: Arzda sorun yok, fiyatlar geriliyor
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den kırmızı et ve soğan fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi. Canlı yayında soruları yanıtlayan Kirişci, et fiyatlarının gerilediğini belirterek "Kıymayı 190 liradan satmaları karşılığında marketlere ürün veriyoruz." dedi. Soğan arzında ise herhangi bir sorun olmadığını söyleyen Kirişci, "Şu anda Adana halini arayacak olsanız soğan fiyatlarının 11-12 liralara geldiğini duyabiliriz." diye konuştu.
Yayın Tarihi: 02-05-2023 11:52
Çiftçiler dikkat! Ödemeler bugün yapılacak... Bakan Kirişci kalem kalem açıkladı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi. Bakan Kirişci, destek tutarının dağılımına dair de bilgi verdi.
Yayın Tarihi: 07-04-2023 15:29
Türkiye'de ilk defa görülüyor, bulaşma hızı yüksek! Ekonomik kayıplara neden oluyor diyerek açıkladı: Panik yaratan hastalık sonrası yasaklar ne zaman kalkacak?
Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır, Siirt, Eskişehir, Yozgat gibi birçok ilde görülen SAT-2 serotipi şap hastalığı tedirginlik yaratmıştı. Bulaşma hızı oldukça yüksek olduğu belirtilen şap hastalığı Türkiye'de ilk defa görülüyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Hastalık gerekli tedbirler alınmadığı durumda ekonomik kayıplara neden oluyor" dedi. Hastalık sonrası aşılama çalışmalarına değinen Bakan Kirişci, ay sonunu işaret ederek hastalıkla ilgili önemli bir mesaj verdi.
Yayın Tarihi: 07-04-2023 14:47
Bakan Kirişci duyurdu! 'Tarım ve Orman Kanunu devrim niteliğinde'
Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, kuraklığı konuşurken, sel ve taşkınları konuşmaya başladıklarını belirtti. Bakan Kirişçi, "Bizim yıllardan beri özlemini duyduğumuz Tarım Kanunu, Orman Kanunu başta olmak üzere 9 kanunda değişiklik öngören 40 maddeden müteşekkil bir kanun paketimiz geçti. Bu devrim niteliğinde bir kanundur." ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 01-04-2023 20:15
Bakan Kirişci, Birleşmiş Milletler 2023 Su Konferansı'nda konuştu: Su konusuna insani açıdan yaklaşıyoruz
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, New York'ta gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler (BM) Su Konferansı'na katıldı. Konferansta konuşma yapan Kirişci, BM su özel temsilcisi atanması girişimlerini önemsediklerini belirterek, "Temsilcinin 6 numaralı sürdürülebilir kalkınma hedefine ilişkin farkındalık yaratılması ve suyla ilgili yatırımlara odaklanan bir görev yönergesinin uygun olacağını düşünüyoruz" dedi. Kirişçi, Türkiye'nin su konusuna bütünüyle insani açıdan yaklaştığını da belirtti.
Yayın Tarihi: 24-03-2023 00:41
SON DAKİKA | Bakan Soylu, Bakan Kirişci ve Bakan Nebati'den selin vurduğu Şanlıurfa'da önemli açıklamalar
Son dakika haberi: Şanlıurfa ve Adıyaman'ı vuran sel felaketinde can kaybı 19 olmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa'da kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci derelerle ilgili yeni bir proje hazırladıklarını söyledi.
Yayın Tarihi: 20-03-2023 17:56
Sel felaketi sonrası Bakan Kirişci 'toprak suya kavuştu' dedi, İsmail Küçükkaya tepki gösterdi: 'Nutkum tutuldu'
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketiyle ilgili kullandığı ifadeler gündem yaratırken, gazeteci İsmail Küçükkaya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Küçükkaya "Ben bunu duydum, nutkum tutuldu. 15 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bir afetten sonra bu cümleleri kurmak gerçekten çok ilginç" diye konuştu.
Yayın Tarihi: 17-03-2023 08:46
Herkes merak ediyordu! Bakan Kirişci canlı yayında açıkladı: Gıda fiyatları yükselecek mi?
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci katıldığı bir televizyon programında, Kahramanmaraş merkezli depremler ve Şanlıurfa ve Adıyaman'ı vuran sel felaketine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, 'Tarım arazisine konut mu yapılıyor?' sorusuna "Eğer mera yoksa, marjinal tarım alanlarını bu iş için kullanabilirsiniz. Burada da zemin çalışması yürütülüyor. Zeminin sertliği önemli." yanıt verdi. Bakan Kirişci ayrıca 'Gıda fiyatları yükselecek mi?' sorusunu da yanıtladı. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 16-03-2023 20:14
Bakan Kirişci'den Hatay'ı terk edenlere dönün çağrısı! Konuşma sırasında depreme de yakalandı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremin en çok etkilediği illerin başında gelen Hatay'a ziyarette bulundu. Kentten ayrılanlara seslenen Bakan Kirişci, “Kardeşlerimden istirhamım, tekrar buraya dönmeleri ve ekonominin çarkını bir an önce çevirmeleridir” dedi. Bakan Kirişci, konuşma yaptığı sırada artçı depreme de yakalandı.
Yayın Tarihi: 08-03-2023 20:23
Bakan Kirişci duyurdu! Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarihi öne çekilen çiftçi destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Kirişci, "Öne çektiğimiz destekleme ödemeleri kapsamında 13 milyar 836 milyon lira bugün çiftçilerimizin hesaplarına yatırılacak" dedi.
Yayın Tarihi: 24-02-2023 12:13
Son dakika haberi: Deprem bölgesi için kritik uyarı! Bakan Kurum altını çizerek belirtti 'Kesinlikle yapılmamalı'
Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrasında bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Özellikle Kahramanmaraş ve Gaziantep'te hasarlı binalardan eşya alınması konusu son günlerde gündemdeydi. Konuyla ilgili net ifadeler kullanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Hasar görmüş binalardan eşya alınmaması gerektiğini belirtiyorum' dedi.
Yayın Tarihi: 17-02-2023 12:42
Son dakika: Hesaplara bugün yatıyor! Bakan Kirişci duyurdu: 1 milyar 429 milyon TL...
Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, pancar bedel ödemesinin bugün pancar üreticisi çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.
Yayın Tarihi: 03-02-2023 15:16
Mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? 2023 mazot ve gübre desteği ödemeleri ne kadar?
Mazot ve gübre desteği ödemeleri bekleniyor. Bilindiği üzere 1 milyon 152 bin çiftçi için 8,6 milyar liralık ödemeler 6 ay öncesinde hesaplara yatmıştı. Şimdi ise gözler, şubat ayı mazot ve gübre desteği ödemelerine çevrildi. Peki mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 31-01-2023 09:57
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar? Açıklama geldi!
Tarımsal destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatacağı belli oldu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 972 milyon 333 bin TL'lik tarımsal destek ödemelerinin sağlanacağını açıkladı. Çiftçilere sağlanan bu destek, cepleri bir nebze olsun rahatlatacak. Peki, tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...
Yayın Tarihi: 27-01-2023 13:24
Bakan Kirişci duyurdu! İki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter'daki hesabından nesli tehlike altında olan Anadolu Leoparı'nın iki ayrı bölgede yeniden görüntülendiğini duyurdu. Anadolu Leoparı'nın fotokapana yansıyan görüntülerini paylaşan Bakan Kirişci, "Anadolu Leoparı iki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi. İzini sürmeye, heyecanla yolunu gözlemeye devam edeceğiz. Bu kadim topraklar ilelebet yurdu, heybeti daim olsun" dedi.
Yayın Tarihi: 26-01-2023 12:42
Son dakika | Yağışsız havalar endişe yaratmıştı! Bakan Kirişci'den kuraklık tehlikesine ilişkin açıklama: Gerekirse...
Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Kurak bir kış geçiriyoruz. Yağışlar çok yetersiz. Şu an için bir kriz söz konusu değil. Gerekirse depolarımızı kullanırız" dedi.
Yayın Tarihi: 24-01-2023 12:15
DSİ personel alımı 2023 başvurusu nasıl yapılır, kaç kişi alınacak? Bakan Kirişçi'den beklenen açıklama geldi!
Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı gündemdeki yerini koruyor. DSİ personeli olmak isteyen vatandaşların gözü Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den gelecek açıklamaya çevrilmişti. Bakan Kirişci'den beklenen açıklama geldi. Peki DSİ personel alımı 2023 başvurusu nasıl yapılır, kaç kişi alınacak? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 14-01-2023 19:33
SON DAKİKA | Et fiyatlarına zam gelecek iddiası! Bakan Kirişci'den açıklama geldi: Spekülatif hareketler var
Son dakika haberi: Et fiyatlarına zam gelecek iddiaları sonrası Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den açıklama geldi. Bakan Kirişci yaptığı açıklamada "Et fiyatları konusunda spekülatif hareketlerin olduğunu, bunu gözlemlediğimizin altını çizmek istiyorum." diye konuştu.
Yayın Tarihi: 09-01-2023 15:12
SON DAKİKA | 100 bin TL'den 250 bin TL'ye çıkacak! Bakan Kirişci 'İlk defa paylaşıyorum' diyerek duyurdu
Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bakan Kirişci konuşmasında "Burada ilk defa sizlerle paylaşıyorum" diyerek önemli gelişmeyi duyurdu. Kirişci, genç çiftçilere yönelik Uzman Eller Projesi ile verilen hibe desteğinin 100 bin TL’den 250 bin TL’ye çıkarılacağını söyledi. Öte yandan Kirişci, önümüzdeki günlerde Bakanlık bünyesinde toplam 6 bine yakın yeni personel istihdam edileceğini açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
Yayın Tarihi: 09-01-2023 10:47
Son dakika: 2023'te envantere giriyorlar! Bakan Kirişci İlk defa diyerek yeni yangın söndürme helikopterini duyurdu
Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2023 yılında envantere su atan yeni hava araçlarının gireceğini belirterek TUSAŞ ve Sikorsky tarafından ortak üretilen yangın söndürme helikopterini duyurdu.
Yayın Tarihi: 30-12-2022 15:57
Başvuru için uzun kuyruklar olmuştu! Bakan duyurdu: Süre uzatılabilir
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın dijital kimliklendirme projesi kapsamında 1 Ocak'a kadar evcil kedi ve köpeklere çip taktırma uygulaması gündemdeydi. Evde yaşayan kedi, köpek ve gelinciğe çip taktırmak isteyen hayvan sahipleri ise il müdürlüklerinde yoğunluk oluşturmuştu. Sürenin uzatılmasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den açıklama geldi. Yasa gereği yıl sonuna kadar evcil hayvanına çip taktırmayan kişilere 3642 lira idari para cezası uygulanacak.
Yayın Tarihi: 27-12-2022 12:06
Son dakika: Bakan Kirişci, Hayırlı ve bereketli olsun diyerek duyurdu! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Son dakika haberine göre, merakla beklenen tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 713 milyon 836 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
Yayın Tarihi: 16-12-2022 16:29
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? İş arayanlar dikkat: 2022 Tarım ve Orman Bakanlığı'na 1200 personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurularının ne zaman başlayacağı, Bakan Vahit Kirişci tarafından yapılan yazılı açıklama sonrası merak konusu oldu. Yapılan açıklamada bakanlığın taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere 1200 sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?
Yayın Tarihi: 15-12-2022 15:28
Son dakika: Bakan 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Ödemeler bugün başlıyor
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den destek ödemeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Kirişci, 1 milyar 318 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
Yayın Tarihi: 09-12-2022 14:49
SON DAKİKA | Bakan Kirişci'den hayvan barınaklarıyla ilgili açıklama! 'Pilot uygulamayı İstanbul'da başlattık'
Son dakika: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, hayvan barınakları ile başlatılan yeni çalışmayla ilgili açıklamada bulundu. Yerel yönetimlere hayvan barınağı kurmaları için orman alanlarından yer vereceklerini belirten Bakan Kirişci, pilot uygulamayı İstanbul'da başlattıklarını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
Yayın Tarihi: 29-11-2022 12:07
Çiftçileri yakından ilgilendiriyor! Bakan Kirişçi açıkladı... 'Üreticimizin ne ekeceğine devlet olarak artık biz karar vereceğiz'
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda üreticileri üretimle ilgili planlama konusunda yönlendireceklerini belirtti. Bakan Kirişçi "Toprak, iklim, su oranı, sanayi, altyapı ve üstyapıyı dikkate alarak bir yönlendirmede bulunacağız ve üreticimizin ne ekeceğine artık biz devlet olarak karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 12-11-2022 18:47
Bakan Kirişci'den, Cihan Kolivar'ın 'ekmek' ile ilgili sözlerine tepki
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın, "ekmek" ile ilgili sözlerine, sert tepki gösterdi. Bakan Kirişci, "Bu çok talihsiz açıklamadır, asla kabul etmiyoruz" dedi.
Yayın Tarihi: 09-11-2022 11:48
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Kirişci açıkladı
Ekmek fiyatları 7.5 lira olacak iddiaları sonrası konuyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den son dakika açıklaması geldi.
Yayın Tarihi: 08-11-2022 12:07
Bakan Kirişci duyurdu! Bugün hesaplara yatıyor
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Kirişci, 513 milyon 491 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
Yayın Tarihi: 04-11-2022 16:43
Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan Kirişci'den son dakika açıklaması! İşte mazot ve gübre destekleri ödeme tarihi...
Mazot ve gübre desteği ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusu olurken beklenen son dakika açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından yapıldı. Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı hububat üreten çiftçileri ilgilen açıklamanın detayları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yatacak? İşte Bakan Kirişci tarafından yapılan açıklamasının ayrıntıları ile mazot ve gübre desteği ödeme tarihi...
Yayın Tarihi: 31-10-2022 11:48
Bakan Kirişci duyurdu! Mazot ve gübre desteklerini bu yıl içinde ödenecek
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren son dakika haberi geldi. Bakan Kirişci, "Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı hububat üreten çiftçilerimize 2022 yılı üretim dönemine ait mazot ve gübre desteklerini bu yıl içinde ödemeye başlayacağız" dedi.
Yayın Tarihi: 31-10-2022 11:41
Son dakika: Milyonlarca çiftçi bekliyordu! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılıyor
Son dakika haberi: Milyonlarca çiftçinin beklediği haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.
Yayın Tarihi: 28-10-2022 13:29
Bakan Kirişci duyurdu: Destek ödemeleri yüzde 100 arttı ve tarih öne çekildi
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili açıklama geldi. Bakan Kirişci, hayvansal üretim desteklerinde birçok kalemdeki ödemeleri yüzde 100 arttırdıklarını ve 2022 yılı üretim dönemine ait mazot ve gübre desteklerinin, 2023'ün Mart ayı yerine 2022 yılı içinde ödeneceğini duyurdu.
Yayın Tarihi: 21-10-2022 17:54
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Uşak'ta tohum dağıtım törenine katıldı
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Uşak'ta tohum dağıtım törenine katıldı
Yayın Tarihi: 14-10-2022 17:02
Son dakika: Bakan Kirişci, 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren son dakika haberi geldi Bakan Kirişçi, "501 milyon 273 bin 85 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
Yayın Tarihi: 14-10-2022 16:07
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Uşak'ta engelsiz yaşam merkezinin temelini attı:
"AK Parti 2002'den bugüne, 20 yılda aslında karanlıkta kalmış, evin dört duvarından dışarı çıkmak isteyip çıkamayan pek çok engelli kardeşimizin gün ışığı ile tanışmasına, cadde ve sokaklarla buluşmasına ve halkın arasına karışmasına vesile olmuş bir partidir"
Yayın Tarihi: 14-10-2022 15:50
Bakan Kirişci ile AK Parti'li Leyla Şahin Usta, Uşak'ta açıklamalarda bulundu
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: - "Gerek Putin'in gerekse Sayın Cumhurbaşkanımızın gündeme getirdiği 'Bu (tahıl koridorundan geçen tarım ürünlerinin) fakir ülkelere gitmiyor.' serzenişi vardı. İnşallah biz kendi üzerimizden bu fakir ülkelere geçişi sağlayacağız" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: - "(Dezenformasyon yasası) Burada da yine hedefimiz, bütün bu algı ve yalan operasyonlarıyla dünyada da var olan yasal düzenlemeleri, Türkiye için ülkemiz için bir standart haline getirmek"
Yayın Tarihi: 14-10-2022 13:59
Son dakika: Bakan Kirişci, Hayırlı ve bereketli olsun diyerek duyurdu! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Son dakika haberine göre, merakla beklenen tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 425 milyon 131 bin 69 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
Yayın Tarihi: 10-10-2022 18:13
Son dakika: Milyonlarca çiftçi bekliyordu! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılıyor
Son dakika haberi: Milyonlarca çiftçinin beklediği haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.
Yayın Tarihi: 07-10-2022 17:49
Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren haber! Bakan Kirişci duyurdu: 1000 lira artırıldı!
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den milyonlarca çiftçiye güzel haber geldi. Bakan Kirişci, gelişen piyasa koşulları dikkate alınarak TMO'nun çeltik alım fiyatlarının her çeşit için ton başına 1000 lira artırıldığını, 2022 dönemi alım fiyatlarının ton başına baldo grubu çeltik için 16 bin lira, Osmancık çeşidi çeltik için 14 bin 500 lira, luna grubu çeltik için 13 bin 500 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
Yayın Tarihi: 05-10-2022 17:13
Çiftçi Kayıt Sistemi e-devlet başvurusu nasıl yapılır? Çiftçi Kayıt Sistemi e-devlet başvurusu için gerekli belgeler neler?
Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularıyla alakalı detaylar merak konusu oldu. Konuyla alakalı bugün sosyal medya üzerinden açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, başvuruların gece yarısı itibarıyla başlayacağını duyurdu. Peki Çiftçi Kayıt Sistemi e-devlet başvurusu nasıl yapılır? Çiftçi Kayıt Sistemi e-devlet başvurusu için gerekli belgeler neler? İşte merak edilenler...
Yayın Tarihi: 30-09-2022 22:26
Son dakika: Artık e-devlet'ten yapılacak! Bakan Kirişçi duyurdu: Bu geceden itibaren hizmete alınıyor
Son dakika haberi... Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) işlemlerinin 1 Ekim’den itibaren e-Devlet üzerinden yapılabileceğini duyurmuştu. Kirişçi, sistemi bu geceden itibaren hizmete alacaklarını bildirdi. Öte yandan Kirişci, e-Devlet üzerinden alınacak ÇKS belgelerinden ücret talep edilmeyeceğini açıkladı.
Yayın Tarihi: 30-09-2022 12:38
Bakan Kirişci, Kahramanmaraş'ta biber hasadına katıldı:
"Kent tarımına Bakanlık olarak önem veriyoruz ve bu konuda inşallah kampanya başlatıyoruz" - "Burada gerek açıkta üretim gerekse örtü altı serada üretim teşviklerimiz arasında olacak ve bu konuda sübvansiyonlu krediler, üreticilerimize her türlü destekler sonuna kadar temin edilecektir"
Yayın Tarihi: 24-09-2022 17:02
Bakan Kirişci, Kahramanmaraş'ta 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programında konuştu:
"2002'de tüm Türkiye'nin ihracatı 36 milyar dolardı. Şimdi sadece tarım ürünleri ihracatını Allah'ın izniyle 30 milyar doların üzerinde gerçekleştireceğiz. Allah ömür verirse de 2023'te de bunu 36 milyar doların çok çok üzerinde görmüş olacağız"
Yayın Tarihi: 24-09-2022 14:51
Bakan Kirişci'den et fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama: Dana ve kuzu karkas alım fiyatını 2 lira artırıyoruz
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dana ve kuzu karkas alım fiyatlarının kilogram başına 2 lira artırıldığını duyurdu. Besiciler bu artışla beraber dana karkasın kilogramını 96 liradan, kuzu karkasın kilogramını 92 liradan satabilecekler.
Yayın Tarihi: 23-09-2022 19:11
Son dakika: Bakanı Kirişci duyurdu! 255 bin üreticiye müjde, ödemeler bugün başlıyor
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den 255 bin üreticiye son dakika müjdesi geldi. Bakan Kirişci,' 1 milyon 312 bin ton çiğ süt için 1 milyar 127 milyon lira destekleme tutarını bugün itibarıyla ödemeye başlıyoruz.' dedi.
Yayın Tarihi: 23-09-2022 15:25
Bakan Kirişci'den tartışma yaratacak '6'lı masa' çıkışı! 'Masa diyorlar, kasa diyorlar...'
Birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti İl Başkanlığında altılı masaya göndermede bulundu. Bakan Kirişci, “2023 hepimiz için kritik bir seçim dediğimde benim bir endişem yok, bir korkum yok. Şimdi masa diyorlar, kasa diyorlar, bunlardan bir şey çıkmadığını zaten alem görüyor ve ellerindeki oyuncaklar da yavaş yavaş düşmeye başladı” dedi.
Yayın Tarihi: 23-09-2022 15:13
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, şeker pancarı alım fiyatını açıkladı: (1)
"Şeker pancarı alım fiyatı yüzde 245 artış ile ton başına 1450 lira olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun" - "Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Şeker Enstitüsü tarafından 'TÜRKŞEKER 2023' ve 'TÜRKŞEKER 2053' adlarında 2 çeşit geliştirilmiştir"
Yayın Tarihi: 23-09-2022 14:19
Bakan Kirişci açıkladı! Yüzde 245 artış yapıldı, şeker pancarı alım fiyatı belli oldu
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, şeker pancarı alım fiyatıyla ilgili açıklama yaptı. Yüzde 245 oranında artış yapıldığını belirten Kirişci, "Ton başına 1450 lira olmuştur." dedi.
Yayın Tarihi: 23-09-2022 13:58
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, helikopter kazası ve Marmaris'teki yangını değerlendirdi:
"Kazanın nasıl olduğunu ve sebebin ne olduğuna dair şu anda herhangi bir bilgi yok. Ama kaza kırım ekibi olay mahaline intikal etmiş, gerekli tetkikleri başlatmış durumdalar" - "Yangın kontrol altına alınmak üzere"
Yayın Tarihi: 21-09-2022 20:06