Ahmet Ünal Çeviköz Haberleri

Aliyev'in Ünal Çeviköz tepkisi: Bu adamı bir daha bu kapıdan içeri sokmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. '10 büyükelçi' gerilimiyle ilgili konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz'e tepki gösterdi. Erdoğan, "İlham Bey’le konuşurken o bile 'Ben bu adamı bir daha bu kapıdan içeri sokmam' dedi." ifadelerini kullandı.

Haber 27-10-2021 11:42

CHP'den Suriye için yol haritası

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ünal Çeviköz: - "Türkiye, Suriye yönetimi ile en kısa zamanda temas kurmalı, Suriye'nin toprak bütünlüğüne ve egemenliğine verdiği desteği ve duyduğu saygıyı açıkça belirtmelidir" - "Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararına veya Suriye devletinin davetine dayanmaksızın kurulacak bir güvenli bölge hukuki temelden yoksun olacaktır"

Haber 29-01-2019 12:31

Türkiye, AB'ye üyelikte kararlı olduğunu göstermeli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz: - "(Gerçekçi stratejik ortaklık önerisi) Türkiye, Avrupa Birliği'ne tam üyelik konusunda kararlı olduğunu göstererek gereken cevabı vermelidir"

Haber 08-11-2018 19:24

İstanbul CHP milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri CHP listesi

CHP, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede İstanbul CHP milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte CHP'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan İstanbul adayları. İstanbul CHP milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 21:53