Akşam Yemeği Haberleri

Bakanlık açıkladı! Bekar erkeklere özel menü: Sebzeli omlet, söğüş yeşillik, etli kuru fasulye…

Sağlık Bakanlığı Türkiye sağlıklı beslenme rehberi hazırladı. Sağlıklı beslenmeye yönelik hazırlanan bu rehberdeki bir detay dikkat çekti. Rehberde bekar erkekler için ayrı bir başlık açılmış ve bekar erkeklere özel bir menü konulmuştu. Sebzeli omlet, söğüş yeşillik ve etli kuru fasulye gibi yemeklerin olduğu menüde kahvaltı, öğle yemeği, ara öğün ve akşam yemeği detaylı bir şekilde anlatıldı. Gerekçe olarak; bekar erkeklerin evlilere göre obeziteye yakalanma riskinin yüksek olması gösterildi.

Haber 15-12-2022 16:55

Geceleri 5 dakika içinde uyumanızı sağlayacak! Basit yemek tüyosu çok etkili

Uyku, yorgunluğumuzu gidermemizi sağlayan en temel ihtiyacımız olarak görülüyor. Yetersiz uyku çok çeşitli hastalıklara sebep olabiliyor. Uzmanlar günde yaklaşık 8 saat uyumanız gerektiğini belirtiyor. Ancak uykuya dalmak sanıldığı kadar kolay olmayabiliyor. Ne yaparsam yapayım uyuyamıyorum diyorsanız basit yemek tüyosunu deneyebilirsiniz.

Haber 01-12-2022 16:12

Uzun yaşamak istiyorsanız yapmaktan vazgeçin! Erken ölüm riskini artırıyor

Sağlıklı ve uzun yaşamak herkesin hayalleri arasında bulunuyor. Birçok kişi 90 yaşına kadar yaşayan insanların yaşam alışkanlıklarını araştırarak bu alışkanlıkları hayat düzenlerine katmaya çalışıyor. Sağlıklı sanılarak yapılan bazı durumlar çok ciddi risk oluşturabiliyor. Uzmanlara göre sıklıkla yapılan bir davranış erken ölüm riskini üçte bir oranında artırabilir.

Haber 29-11-2022 09:18

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlar için sağlıklı tarifler! 7 Kasım yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu mutfağa giren herkesin aklında olan ortak sorulardan biri... Yemek menüsü serimiz ile bu sorularınıza cevap bulmaya, size fikir vermeye çalıştık. Bu defa haberimizde, ana yemekten sonra tatlı yerine kek tarifine yer verdik. İşte 7 Kasım yemek menüsü...

Yemek 07-11-2022 09:55

Akşam Yemeği

Akşam Yemeği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Akşam Yemeği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Et sote nasıl yapılır? Yok böyle lezzet diyeceğiniz et sote tarifi!

Et sote, akşam yemeklerinin klasikleşmiş tarifi haline gelen lezzetlerden biri. Etli tariflerin en pratik hali olan et sotenin yapımı sorgulanıyor. Et sotenin lezzetini belirleyen unsurlar tarifin içeriğinde bulunan sebzeler ve baharatlar oluyor. Et sotenin yanına eşlik olarak yapabileceğiniz pirinç pilavı veya patates püresi ile servis ederseniz tadından yenmez. Peki, Et sote nasıl yapılır? Yok böyle lezzet diyeceğiniz et sote tarifi...

Yemek 14-10-2022 21:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'da Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısının kapanış oturumuna katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'da Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısının kapanış oturumuna katıldı

Yurthaber 06-10-2022 21:06