Ala Tokel Haberleri

Emir Can İğrek cinsel hayatına dair konuştu! Grup seks düşkünü yorumu şoke etti

Ala Tokel, geçtiğimiz aylarda başlayan yeni YouTube programı 'Şurda Biz Bizeyiz'de Emir Can İğrek'i konuk etti. Son dönemin popüler şarkıcılarından İğrek cinsel hayatına dair sorulara açık açık yanıt verdi.

Magazin 13-10-2023 08:01

Ünlü fenomen Ala Tokel'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler inanamadı! Yeniden doğmuş

Ünlü sosyal medya fenomeni Ala Tokel değişimiyle adından söz ettiriyor. Tokel, 2018 yılından beri çektiği videolarla sosyal medyada tanınan isimler arasında yer alıyor. Makyaj videolarıyla ünlenen fenomenin estetiksiz halleri ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 12-09-2023 11:58

Ala Tokel'den Hanzade Ofluoğlu'na yanıt! Fotoğrafta çıplağım...

Mayıs ayında Demet Özdemir ile tek celsede boşanan Oğuzhan Koç ile sık sık görüntülenen fenomen Ala Tokel sosyal medyada tatil pozlarını paylaştı. Ala Tokel'in güneş yanıklarına Survivor Hanzade Ofluoğlu yorum yapınca fenomenden ilginç yanıt gecikmedi.

Magazin 06-08-2023 08:56

Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç ünlü fenomen Ala Tokel ile görüntülendi! O fotoğraf sosyal medyayı salladı

Giyim tarzı ve ayakkabılarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ay Demet Özdemir ile 8 aylık evliliğini sonlandırmıştı. Aşk açıklamasıyla kafaları karıştıran Koç'un ünlü fenomen Ala Tokel ile aşk yaşadığı iddiası çok konuşulmuştu. Çıkan haberlerle ünlü fenomen dalga geçmişti. Ancak ünlü ikili havalimanında görüntülendi. O fotoğraf sosyal medyada hızlıca yayıldı.

Magazin 08-07-2023 09:46

Ala Tokel

Ala Tokel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ala Tokel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç fenomen Ala Tokel ile aşk mı yaşıyor? Gerçek ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in birlikte görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Özdemir'den boşanan Koç'un yeni aşka yelken açtığı iddia edilirken Ala Tokel haberleri bakın nasıl ti'ye aldı.

Magazin 03-07-2023 14:44

Transparan giyen Ala Tokel dekolteli pozuyla mest etti! “Bu güzellik halis mi”

Bir dönem Survivor 2021’de yarışan ve performansıyla dikkat çeken Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Cannes Film Festivali'ne gitti. İddialı bir seçim yapan Tokel transparan elbisesiyle mest etti.

Magazin 24-05-2023 09:57

Selin Ciğerci en sevdiğini açıkladı! Dans itirafı gündem oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomen Selin Ciğerci bu defa yine çok konuşulacak itiraflara imza attı. Ala Tokel'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Ciğerci özel hayatı ve cinsellik hakkındaki soruları da açık açık yanıtladı.

Magazin 27-04-2023 16:25

Fenomen Ala Tokel'in estetiksiz hali görenleri şaşırttı! Annesi bile tanıyamaz

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel Instagram hesabındaki dekolteli pozları ve Youtube’daki videoları ile de sıkça dikkat çekiyor. Bir dönem Survivor’ın sevilen yarışmacılarından olan Yiğit Poyraz’la gündeme gelen ünlü ismin estetiksiz halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 26-04-2023 09:02

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'den ünlü fenomene olay yorum! İfşa olunca...

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız evlenmiş çok kısa bir süre içerisinde de boşanmıştı. Mehmet Dinçerler, sosyal medyadaki bir yorumu ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Dinçerler'in sosyal medya fenomeni Ala Tokel'e yazması aşk iddialarını gündeme getirdi.

Magazin 17-03-2023 17:29

Ala Tokel'den Taha Duymaz'ın gidişinin ardından duygusal paylaşım! ''Küfür ettim, bazen yalan söyledim...''

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkımların yaşanmasına neden oldu. "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremin 12. gününde günlerdir enkaz alltında olan Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bu üzücü haberin ardından sosyal medya fenomeni Ala Tokel şaşırtan bir paylaşım yaptı. Tokel bu paylaşımı ile adeta takipçilerine içini döktü...

Magazin 18-02-2023 10:57

Ala Tokel'in en favori kozmetik ürünlerinin listesi!

Kişisel bakımına özen gösteren ve makyaj yapmayı seven kadınların sosyal medyadaki yolu, bir kez de olsa Ala Tokel'in sayfasına düşmüş olmalı. En çok takip edilen influencerlardan biri olan Ala Tokel, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Siz de makyaj ve cilt bakım stiliyle ilham kaynağı olan Tokel'in koleksiyonundan esinlenerek hazırladığımız kişisel bakım ürünlerine bakmaya hazırsanız böyle buyurun!

Magazin 18-11-2022 16:29

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel kimdir, nereli, kaç yaşında? Ala Tokel kiminle evli

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan Ala Tokel'in hayatına dair detaylar merak edildi. Peki Ala Tokel, kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 12-11-2022 10:07

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in estetiksiz halini görenler gözlerine inanamadı! 'Bu kadarına pes!'

Bir dönem Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Ala Tokel, estetiksiz haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Ala Tokel'in yıllar önceki görüntüsüne, sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 01-11-2022 12:04

Fenomen Ala Tokel o soruyu yanıtladı! Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel, iddialı kıyafetleri ve pozlarıyla zaman zaman magazin gündeminde yer alıyor. Sosyal medyada paylaşımlarıyla binlerce beğeni alan fenomen, takipçisinden gelen cinsel içerikli soruyu yanıtladı.

Magazin 22-08-2022 18:26

Fenomen Ala Tokel paylaştı: Sütyen giymiyorum

Son zamanlarda Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen Ala Tokel bu sefer Twitter paylaşımıyla gündeme geldi. Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in sütyensiz elbisesine yönelik paylaşımlar sürerken, Ala Tokel konuya atıfta bulundu.

Magazin 13-05-2022 21:52

Ala Tokel sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz'ın 'Kes varoş' yorumunu görünce...

Survivor Yiğit Poyraz'ın Al Tokel ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. İddialar gündemdeyken Yiğit Poyraz ve Ala Tokel'in Twitter'daki yazışmaları dikkat çekti. Ala Tokel sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz'ın 'Kes varoş' yorumunu görünce bakın ne dedi.

Magazin 27-04-2022 08:16

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in iddialı büstiyeri olay oldu! Üstünü giymemişsin

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel ödül töreni tarzı olay oldu. Siyah büstiyeriyle verdiği pozları paylaşan Ala Tokel'in kısa saçları tam not alırken büstiyer takipçileri ikiye böldü. Dekolteli paylaşımlarıyla gündeme gelen Tokel'in bazı hayranları bu durumdan rahatsızdı.

Magazin 25-03-2022 09:57

Fenomen Ala Tokel sütyensiz pozuyla sınırları zorladı! Aşkım gözün kaymış

Zaman zaman cesur pozlarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Ala Tokel bu sefer sütyensiz pozuyla sınırları zorladı. Tokel'in o pozu çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Magazin 22-03-2022 19:44

Fenomen Ala Tokel'in göğüs dekoltesine yorum yağdı! ''Abla hiç giyinmeseydin''

Geçmişte Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren fenomen Ala Tokel, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Instagram'da 500 bini aşkın takipçisi bulunan Ala Tokel, göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-02-2022 09:43

Fenomen Ala Tokel göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu!

Bir dönem Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 23-12-2021 10:58

Fenomen Ala Tokel'in göğüs dekoltesi olay oldu! ''Melis Sezen misin be kadın!''

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla olay oldu. Tokel'in cesur tarzı, Altın Kelebek Ödül Töreni'ne dekoltesiyle damga vuran Melis Sezen'e benzetildi.

Magazin 20-12-2021 10:48

Arda Turan'ın 'Waka Waka' performansı sosyal medyayı salladı

Cem Yılmaz, Arda Turan, Teoman gibi ünlülerin isimleriyle 'Waka Waka' şarkısını söyleyen sokak müzisyenlerinin o performansları sosyal medyada efsane bir seriye dönüştü. Arda Turan, eşinin doğum günü için verilen partide bu besteyi kendisi seslendirdi. Mustafa Ceceli'nin piyano performansıyla hep bir ağızdan bu besteyi söyleyen Arda'nın arkadaş grubu neşeli anlar yaşadı.

Spor 05-12-2021 23:15

Ala Tokel kazaya karıştı! Ne çekiyorsun?

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı kısa süreli aşkla geçtiğimiz aylarda gündem olan YouTuber Ala Tokel, önceki gece Ulus'ta trafik kazasına karıştı.

Magazin 21-11-2021 09:01

Miray Daner ve Oğulcan Engin'in aşkı gündeme bomba gibi düştü! Eski aşklarından olay tepki

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin hızlı çıktı. Oğulcan Engin son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.

Magazin 17-10-2021 07:43