Ali Ihsan Yavuz Haberleri Ve Son Dakika Ali Ihsan Yavuz Haberleri

Ali Ihsan Yavuz Haberleri Ve Son Dakika Ali Ihsan Yavuz Haberleri

Ali İhsan Yavuz, 7 Temmuz 1969 yılında Trabzon'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Avukat olan ve 4 çocuk sahibi Yavuz daha çok siyasetçi kimliğiyle öne çıktı.

Sakarya Müftülüğü'nde çeşitli seviyelerde memurluk yapmasının yanında AK Parti Sakarya Kurucu Merkez Ilçe Yönetim Kurulu üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini de üstlendi.

Aktif siyaset hayatına Adalet ve Kalkınma Partisi'nde devam eden siyasetçi Ak Parti Sakarya merkez ilçe başkanlığı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı, İl Başkan YardımcIlığı ve Ak parti Adapazarı kurucu ilçe başkanlığı, görevleri ile Sakarya ve Adapazarı'nda adını duyurdu.

Aynı zamanda Ak parti 27. dönem Sakarya 1. sıra milletvekili adayı olan siyasetçi İngilizce ve Arapça bilmesinin yanında Sakarya Şairler ve Yazarlar Derneği üyesidir. Halen Ak Parti'de siyaset hayatına devam etmektedir.

Ali İhsan Yavuz Haberleri

'AK Parti'deki o ekip kalkışma yapmaya kalktı!' Seçim sonuçları sonrası Ali İhsan Yavuz yeniden gündem oldu

Türkiye seçimi geride bırakırken sandıktan çıkan sonuçların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullanarak, halkla arasında kopukluk olan kişilerin tespit edileceğini belirtmişti. Kamuoyunda görevden alınacağı konuşulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a Sakarya'daki siyasilerden destek geldi. Gazeteci Mehmet Çek ise bu durumu sert bir dille eleştirdi.

Haber 16-04-2024 16:24

Tarihi seçim sonrası AK Parti'de tepkilerin odağında o 6 isim var! Erdoğan'ın en yakınındalardı

2002 yılındaki seçimlerin ardından AK Parti, ilk defa Türkiye'de 2. parti oldu! Bu durumun nedenleri arasında gösterilen ve başarısızlıkla suçlanan AK Partili isimlere sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Partili vatandaşlar özellikle 6 ismi istifaya davet ediyor. İşte o isimler...

Finans 01-04-2024 16:44

AK Partili isimden canlı yayında anket açıklaması! ‘Sürprizler olacak’ diyerek o illeri tek tek saydı

2024 yerel seçimlerine son bir gün kala AK Parti’nin önemli isminden canlı yayında anket açıklaması geldi. ‘anketçi bir arkadaşımızla görüştüm’ diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başta İzmir'e dikkat çekerek sürpriz bekledikleri illeri tek tek açıkladı.

Haber 30-03-2024 07:37

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan yerel seçim açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, sosyal medya hesabından yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 13-11-2023 19:44

AK Parti'den faiz, enflasyon ve kredi açıklaması: Çok uzun vakit geçmeden...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Batman'da yaptığı konuşmada son ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Pandemi, savaş ve depremin faturasının hafife alınmaması gerektiğini vurgulayan Yavuz maliye politikalarındaki sorumlularla bir araya geldiğini belirterek ümitli olduğunu belirtti. Bir yıllık zor bir süreci öngördüğünü söyleyen Yavuz sonrasında enflasyonun tek haneye ineceğini, faizlerin düşeceğini ve krediye ulaşma konusunun eskisinden de iyi olacağını savundu.

Finans 27-08-2023 19:26

Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz nereli, evli mi? İşte hayatıyla ilgili merak edilenler...

Ali İhsan Yavuz, yaklaşan yeni kabine açıklamaları nedeniyle vatandaşlar tarafından merak edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 22.00'de yeni kabineyi açıklayacak. Bu akşam açıklanacak olan kabine sonrasında 6 Haziran Salı günü ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Peki, Ali İhsan Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü siyasetçinin biyografisi...

Haber 03-06-2023 20:46

CHP listesinden meclise girmişlerdi... O vekiller parti değiştirir mi? AK Partili isim o soruya yanıt verdi!

14 Mayıs milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girme kararı alırken kendi ismi ve logosuyla giren tek parti İYİ Parti olmuştu. CHP listelerinden giren Gelecek, DEVA, Saadet ve Demokrat Partili 38 isim milletvekili seçildi. Söz konusu isimlerin başka partilere geçip geçmeyeceği konusunda AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan çok konuşulacak bir yorum geldi.

Haber 24-05-2023 09:04

Ali İhsan Yavuz'dan ikinci tur tahmini: Erdoğan için bekledikleri oy oranını açıkladı! 'En geç saat 18.00’de kesin sonuçları almış oluruz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İkinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın almasını bekledikleri oy oranını açıklayan Yavuz, ‘En geç saat 18.00’de kesin sonuçları almış oluruz’ ifadelerini kullandı.

Haber 23-05-2023 10:45

AK Parti'nin masasındaki son anket! 2. turda Erdoğan için beklenen oranı duyurdu

14 Mayıs'a giden süreçte olduğu gibi 28 Mayıs'a giderken de anket sonuçları kamuoyunda tartışılmaya devam ediliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bazı anket firmalarını eleştiren Yavuz, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan için beklenen oy oranını duyurdu.

Haber 18-05-2023 21:29

Ali İhsan Yavuz'dan seçim sonuçları ile ilgili açıklama! 'Cumhurbaşkanımız herkesten önce bilecek'

14 Mayıs'a saatler kala Türkiye'de nefesler tutuldu. Siyasilerin açıklamaları yakından takip edilmeye devam ediyor. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Seçimlerin sonuçlarını ilk önce Türkiye’de öğrenmek istiyoruz. Ve biz iddia ediyoruz bizim dışımızda hiç kimse o kadar hızlı bir şekilde bu sonuçlara ulaşamayacak. Yani sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o gün seçimlerin sonuçlarını herkesten önce bilecek" ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-2023 16:59

SON DAKİKA: Afet bölgesinde OHAL kalkıyor! AK Partili Yavuz canlı yayında duyurdu: YSK, yine böyle bir hata yaparsa bedeli ağır olur...

Son dakika haberi: 6 Şubat'ta meydana gelen depremler Türkiye'yi derinden sarsmıştı. Çok sayıda binanın yıkıldığı ve 50 binin üzerinde insanın hayatını kaybettiği depremler sonrasında deprem bölgesinde OHAL ilan edilmişti. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, deprem bölgesinde OHAL'in 9 Mayıs'ta kalkacağını ifade etti. Yavuz, YSK'ya da uyarıda bulundu.

Haber 04-05-2023 10:43

Sakarya Şehir Hastanesi yükseliyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 300 dönümlük alanda yapımı devam eden 1000 yatak kapasiteli Sakarya Şehir Hastanesi inşaatı yükseliyor.

Yurthaber 26-04-2023 11:58

HÜDA PAR ve DSP'den AK Parti listelerinde kaç kişi olacak? Ali İhsan Yavuz açıkladı!

Seçime sayılı günler kala liste hareketliliği sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, merak edilen soruya yanıt verdi. Yavuz, HÜDA PAR ve DSP'nin ayrıca liste vermeyeceklerini söyledi. Yavuz, "HÜDA Par'dan genel başkan dahil 4 arkadaş listemizde yer aldı. DSP'den de genel başkan dahil 3 arkadaşımız listede yer aldı." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-2023 16:49

AK Parti, Hüda Par'a kaç vekil verecek? AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan canlı yayında kritik sözler...

Türkiye adım adım seçimlere giderken siyasetin gündemi de hareketlendi. İttifak ve partilerle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Millet İttifakı'nda ortak lise kararı gelirken benzer bir kararın Cumhur İttifakı'ndan gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. "Biz 81 ilin tamamında kendi listemizi çıkaracağız" diyen AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 'HÜDA PAR'a kaç vekil verilecek' sorusuna da yanıt verdi.

Haber 06-04-2023 14:47

YSK'daki kura çekiminin ardından AK Parti'den dikkat çeken açıklama: Birinci sıra kulağa daha hoş geliyor

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldı. 4 adayın resmiyete kavuşmasının ardından YSK'daki kura çekimiyle adayların oy pusulasındaki sıraları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk sırada yer alacağı oy pusulasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Pusulanın neresinde olursanız olun seçime aynı giriyorsunuz. Ama birinci kulağa daha hoş geliyor, içimizi daha ferahlatıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-2023 19:09

Son dakika | YRP'nin talebine AK Parti'den ilk gün itiraz! HÜDA PAR'a kaç vekil verilecek? Son ankette Erdoğan'ın oy oranını açıkladı... 'Ortak liste' ve '3 dönem kuralı' mesajları

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Yavuz, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Cumhur İttifakı'na katılması sürecinde "Masaya oturduğumuz birinci gün biz bir noktaya geldik" diyerek YRP'nin bir talebine başta sıcak bakmadıklarını belirtti. Yavuz ayrıca HÜDA PAR'a ortak listede kaç milletvekili verileceği sorusunu da yanıtladı. Üç dönem kuralıyla ilgili ise Yavuz "değişim beklentisi" olduğunu vurguladı.

Haber 27-03-2023 11:25

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan milletvekili adayı olacak bakanlar için açıklama: İstifa etmeleri gerekmiyor

Türkiye 14 Mayıs'taki seçimlere hazırlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın ve kabinedeki 17 bakanın milletvekilli adayı olacağını açıkladı. AK Parti'den ise görevde olan bakanların adaylık sürecinde istifa edip etmeyecekleri sorusuna yanıt geldi. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Bizim sistemimize, anayasal ve yasal sisteme göre bakanlarımızın istifa etmesi gerekmiyor" açıklamasını yaptı.

Haber 23-03-2023 20:56

Ali İhsan Yavuz canlı yayında duyurdu! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı

Türkiye adım adım seçimlere giderken partilerin oy oranlarına yönelik anketler yakından takip ediliyor. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçimlere ilişkin güncel anket verilerini paylaştı. Yavuz yaptığı açıklamada "Partimizin de 2018'de aldığı oy oranının altına düşmeyecek bir oy oranıyla sandıktan çıkacağına inanıyorum" dedi.

Haber 17-03-2023 07:56

Bakanlar Özer ve Kasapoğlu, Sakarya'da toplu açılış törenine katıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: - "Sizin çocuklarınızın eğitime erişimiyle ilgili, kültürel iktidara ortak olmayla ilgili tüm engeller kaldırıldı. Elbette bu kolay olmadı. Bunun bir lideri vardı; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a eğitime her zaman en büyük payı verdiği için en içten şükranlarımızı sunuyoruz" - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: - "Birileri gençleri harflerle sınıflara ayırıyor. Karanlık senaryolarıyla manipüle etmeye çalışıyorlar. Bizler Cumhurbaşkanımızın ekibi olarak gençlerle birlikte daha güçlü yarınlara, yan yana yürüyoruz"

Yurthaber 24-09-2022 18:45

AK Parti'li Yavuz, Aydın'da İl İstişare Toplantısı'nda konuştu:

"Türkiye'nin yarınları daha aydınlık olacaksa, 'karanlığa kapalı aydınlığa açık' diyerek yola düşen Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 yılında yeniden cumhurbaşkanı olması gerekiyor"

Yurthaber 06-03-2022 21:52

AK Partili Yavuz'dan muhalefete güçlendirilmiş parlamenter sistem eleştirisi:

"Masayı nasıl kuracaklar, Türkiye'yi yeniden nasıl o eski krizli, kaoslu, kargaşalı günlere çevirecekler; onun için uğraş veriyorlar"

Yurthaber 03-03-2022 21:03

İYİ Partili Aydın'dan AK Partili Yavuz'a tepki

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un, "Oylarımız ile Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılmaya devam ediyor." ifadelerine tepki gösterdi.

Haber 07-11-2021 20:57

AK Partili Yavuz: Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılmaya devam ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “2007 gibi Milli Güvenlik Kurulu toplantısında irtica ve imam hatipler hakkında konuştuklarında Tayyip Bey duramıyor ve masaya vuruyor. İdam sehpasına gitmeyi göze alacak bir liderimiz olmasaydı şu anda gündem yine irtica kavramlarıyla dolup taşacaktı“ dedi. Öte yandan Yavuz konuşmasında “Oylarımız ile Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Haber 07-11-2021 00:30

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Ağrı'da konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi demek krizin, kaosun ve kargaşanın olmadığı ya da parlamenter sisteme oranla daha az olduğu sistem demektir. Dolayısıyla 50+1'den taviz vermeyeceğiz"

Yurthaber 06-11-2021 18:01

Erdoğan aday olamaz iddialarına AK Parti'den yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "CHP kafası diyorlar ki, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki seçimlerde aday olamaz, erken seçim olmazsa.' Bazı arkadaşlarımız da diyor ki 'Olsun, birkaç gün erken seçim yaparız'. Alakası yok arkadaşlar. Recep Tayyip Erdoğan, bal gibi aday olur ve bugünkü anket sonuçlarına ve sokağın sesine baktığımız zaman yeniden Cumhurbaşkanı olur. Ben size bunu hukuki açıdan ispat edebilirim." dedi.

Haber 24-10-2021 21:40

Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Ali İhsan Yavuz'un görevi nedir?

AK Parti MKYK listesinde adı geçen Ali İhsan Yavuz gündemde en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Aslen Trabzonlu olsan Ali İhsan Yavuz’un hayatı ve kim olduğu merak ediliyor. AK Parti MYKY listesinde adı geçen Ali İhsan Yavuz kısa süre içinde vatandaşlar tarafından en çok araştırılan isimlerden biri haline geldi. İşte, detaylar…

Haber 25-03-2021 01:15

Ali İhsan Yavuz Kimdir? Ali İhsan Yavuz kaç yaşında? Ali İhsan Yavuz nereli?

AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası açıklanan yeni MKYK listesinde yer alan Ali İhsan Yavuz, İstanbul Üniversite Hukuk Fakültesi mezunudur. Ali İhsan Yavuz Sakarya Barosu’nda 10 yıla yakın serbest avukatlık yaptı. Yavuz, 7 yıl AK Parti Sakarya Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. İlçe başkanlığı da yapan Ali İhsan Yavuz, 10 yıla yakın teşkilatlarda görev aldı.

Haber 24-03-2021 14:36

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan yerli tank açıklaması:

"Arifiye'de hem Türkiye'nin ihtiyacını karşılayacak hem de dünyanın gıpta ile bakacağı, dünyaya da satacağımız yerli ve milli tankımız çok kısa sürede banttan inşallah inecek"

Yurthaber 12-02-2021 18:45

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz koronavirüse yakalandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Haber 12-11-2020 16:12

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Sakarya'da ilçe gençlik kongrelerine katıldı:

"Azerbaycan'ın muvaffakiyetinin temelinde de Türkiye'nin göndermiş olduğu insansız hava araçları yatıyor. İnsansız hava araçlarımızın oradaki fonksiyonunu ve etkisini düşündüğümüzde göğsümüz kabarıyor"

Yurthaber 11-10-2020 22:42

AK Partili Yavuz Sakarya'da ilçe kongrelerinde konuştu:

"Cumhur İttifakı birlik ve beraberlik içinde DEAŞ'ın da DHKP-C'nin de PKK'nın da FETÖ'nün de PYD'nin de kökünü kazımaya devam edecek inşallah" - "Biz şimdi AKINCI geliyor diyoruz, terörü kurutmak istiyoruz ama ikinci partinin lideri çıkıp da terörle arasına mesafe bir türlü koymuyor. Bu nasıl iktidara hazır bir parti"

Yurthaber 05-09-2020 18:13

AK Parti'li Yavuz'dan 'Cumhurbaşkanlığı seçim sistemi değişiyor' iddialarına ilişkin açıklama

AK Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanlığı seçim sisteminin değişeceğine yönelik iddialarla ilgili "Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçiş, kaos, kriz ve istikrarsızlık üreten parlamenter sisteme karşı milletimizin onayıyla ortaya konmuş en önemli ve en değerli icraatlarımızdandır. Bu noktadan geriye dönüşü düşünmemiz de asla söz konusu değildir." ifadesini kullandı.

Haber 06-05-2020 17:17

Ali İhsan Yavuz'dan yeni açıklama

İBB Başkanlığı seçimi döneminde kamuoyunun en çok konuştuğu isimler arasında olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, tartışma yaratan sözlerle ilgili açıklama yaptı.

Haber 10-02-2020 12:17

İstanbul seçimlerine damga vurmuştu! AK Partili Yavuz'dan sert açıklama: İspat ederlerse istifa edeceğim

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu ‘Teşkilat Buluşması’ programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da katıldı. İstanbul seçimlerine damga vuran "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" sözlerine ilişkin açıklama yapan Yavuz, "Bunu kendileri ürettiler, yok böyle bir söz. Bana birisi ispat etsin, ben istifa edeceğim" dedi.

Haber 09-02-2020 19:46

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan 23 Haziran İstanbul seçimlerine ilişkin açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 23 Haziran İstanbul seçimleriyle kendisinin çok uğraştığını belirterek "Bir ara bir yerleri işaret ettim dedim ki 'Birtakım alçaklıklar hissediyorum birtakım yerlerden' ama bunları açacağız. Bunları söylediğim gün 10 bin kişi Twitter'dan beni takibe aldılar ve saldırıya geçtiler. Siyasetçiyi itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar, bizlerle ilgili itibar suikasti yapıyorlar" dedi.

Haber 11-12-2019 19:59

AK Partili Yavuz: Şahan'ın bana katkısı olduğunu düşünüyorum

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz İstanbul seçimlerinde taklidini yapan komedyen Şahan Gökbakar hakkında açıklamalar yaptı.

Trend 29-08-2019 15:16

AK Partili Ali İhsan Yavuz: Dava açacaklarımın listesi var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul seçimleri sürecini değerlendirdi. Kendisine seçim sürecinde iftiralar atıldığını belirten AK Partili Yavuz, "Öyle sosyal medya paylaşımları ve açıklamalar var ki mahkemeye taşımazsam, suç duyurusunda bulunmazsam kendime de kamuoyuna da haksızlık ederim" dedi. Yavuz, şu an elinde liste olduğunu ve listede bulunanlara ceza ile tazminat davası açacağını söyledi.

Haber 29-08-2019 15:05

Devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü

Devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü

Yurthaber 30-07-2019 10:26

Devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü

Devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü

Haber 30-07-2019 10:25

'İBB'nin kayıp araç filosu bulundu' iddialarına AK Parti'den ilk yanıt!

AK Partili Ali İhsan Yavuz, 'İBB'nin kayıp araç filosu bulundu' başlıklı haberlere ilişkin yaptığı açıklamada "Bazı haber sitelerince 'İBB'nin kayıp araç filosu bulundu' başlığıyla verilen haberin, kesinlikle aslı astarı yoktur" dedi.

Haber 02-07-2019 14:54

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan seçim sonucuna ilişkin ilk açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "İstanbul seçim yenileme süreci çok önemlidir. Zira süreçler, yeniden kanunun öngördüğü kurallara uygun hale getirilmiş ve gelecekte tekrar güvenli seçim süreçlerinin işletilmesi yolu açılmıştır" dedi.

Haber 24-06-2019 19:33

Yavuz'dan 23 Haziran açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "31 Mart'ta yaşanılan usulsüzlüklerin, kanunsuzlukların ve seçim yolsuzluklarının söz konusu olmadığı bir seçim yaşanmasını diliyoruz" - "23 Haziran günü, bütün görevlilerimiz (sandık ve seçim kurulu görevlileri) herhangi bir usulsüzlük, kanunsuzluk ve seçim yolsuzluğu oluşmaması açısından olağanüstü düzeyde dikkatli davranacaklardır" - "Sandıklarda herhangi bir usulsüzlük görüldüğünde derhal müdahale edilecek, müşahitlerimiz, gerektiğinde ilgili okulda bulunan parti hukukçumuzdan da yardım almak suretiyle, şikayetini kayda geçirip alındı belgesi alacak, ayrıca durumu derhal İl ve İlçe SKM'ye de bildireceklerdir"

Haber 21-06-2019 19:35

23 Haziran İstanbul'un tekrar emin ellere teslim edildiği gün olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "(İstanbul seçimi) Millet iradesini bu sefer çok daha net şekilde ortaya koyacak ve o net irade ortaya çıkacak. İstanbul'da her şey daha güzel olacak. Binali Yıldırım ile İstanbul daha bir başka dönüşecek, gelişecek, güzelleşecek. Biz buna inanıyoruz, eminim İstanbul da buna inanıyor. O açıdan 23 Haziran günü, İstanbul'un tekrar emin ellere teslim edildiği gün olacak diye düşünüyoruz" - "Mağdur edilen iki aday anlamında konuşulacaksa mağdur edilenin Binali Bey olduğunu düşünüyoruz. Daha öte mağdur edilenin milletimiz olduğunu, İstanbul seçmeni olduğunu düşünüyoruz. İstanbul seçmeni bir anlamda iradesini sandığa yansıttı ama sandıktan çıkan irade, o gerçek iradeye uygun düşmedi, yani manipüle edildi, yok sayıldı ya da iç edildi"

Haber 04-06-2019 12:11

23 Haziran İstanbul'un tekrar emin ellere teslim edildiği gün olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "(İstanbul seçimi) Millet iradesini bu sefer çok daha net şekilde ortaya koyacak ve o net irade ortaya çıkacak. İstanbul'da her şey daha güzel olacak. Binali Yıldırım ile İstanbul daha bir başka dönüşecek, gelişecek, güzelleşecek. Biz buna inanıyoruz, eminim İstanbul da buna inanıyor. O açıdan 23 Haziran günü, İstanbul'un tekrar emin ellere teslim edildiği gün olacak diye düşünüyoruz" - "Mağdur edilen iki aday anlamında konuşulacaksa mağdur edilenin Binali Bey olduğunu düşünüyoruz. Daha öte mağdur edilenin milletimiz olduğunu, İstanbul seçmeni olduğunu düşünüyoruz. İstanbul seçmeni bir anlamda iradesini sandığa yansıttı ama sandıktan çıkan irade, o gerçek iradeye uygun düşmedi, yani manipüle edildi, yok sayıldı ya da iç edildi"

Yurthaber 04-06-2019 12:11

AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan İstanbul seçimleriyle ilgili önemli açıklamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 04-06-2019 11:27

Ali İhsan Yavuz'dan taklidini yapan Şahan Gökbakar'a yanıt

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, sosyal medyada espri konusu olan "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" sözlerini taklit eden komedyen Şahan Gökbakar'a yanıt verdi.

Magazin 09-05-2019 09:07

Şahan Gökbakar Ali İhsan Yavuz taklidiyle eleştirilince...

Seçim gündemi magazin dünyasını da etkiledi. Seçime dair yorumlar yapan ünlüler yanlış anlaşılınca yeni açıklamalar da gecikmiyor. Geçtiğimiz gün Ali İhsan Yavuz taklidi yapan Şahan Gökbakar gelen tepkilere bakın ne dedi.

Trend 08-05-2019 09:52

Şahan Gökbakar’dan Ali İhsan Yavuz taklidi

İstanbul seçiminin yenilenmesi kararının ardından tepkiler sürüyor. Şahan Gökbakar da AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'u taklit etmesiyle gündem oldu.

Magazin 07-05-2019 13:41

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz:

"(YSK'nin İstanbul kararı) Bu karar olmasaydı gelecek süreçlerde doğru düzgün, güvenlikli bir şekilde seçim yürütmek gerçekten çok zor olurdu. Raydan çıkan bir şey vardı, YSK kararı ile raya alındı" - "İstanbul seçimlerinin yenilenmesinden daha çok bu işin tekrar raya alınması beni sevindirmiştir"

Haber 07-05-2019 12:09