Ali Palabıyık Hangi Takımlı Haberleri

Ali Palabıyık hakemliği bıraktı mı? Ali Palabıyık kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF'den hakem açıklaması

Hakem Ali Palabıyık ile ilgili TFF'den son dakika açıklaması geldi. Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın VAR hakemi olarak görev yapacağı belirtilirken Ali Palabıyık'a ilişkin detaylar da aktarıldı. Peki, Ali Palabıyık hakemliği bıraktı mı? Ali Palabıyık kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 25-07-2023 13:47

MHK'dan Ali Palabıyık kararı! Resmi açıklamanın gelmesinin ardından Fenerbahçe taraftarı büyük sevinç yaşadı!

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Dün gece oynanan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının en önemli detaylarından olan Ali Palabıyık'a bu hafta görev verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. MHK'nın resmi açıklamasının ardından sarı-lacivertli taraftarlar bir hayli sevindi.

Spor 03-02-2023 12:06

''Adana Demirspor Fenerbahçe maçında şike yapıldı'' dedi ve Fenerbahçe'nin Konyaspor maçına çıkmaması gerektiğini söyledi!

Spor Toto Süper Lig'in 22’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kırmızı kart gördüğü için basın toplantısına katılamadı. Spor yazarlarının değerlendirdiği bu mücadelenin artçıları gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle Serdar Ali Çelikler'in 'şike' iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Spor 03-02-2023 07:29

Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık, bugün Medical Park Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Abdullah Avcı'nın öğrencileri; rakip takımı ağırladığı son karşılaşmadan eşitlikle ayrılırken aynı takımla karşılaştığı altı resmi maçtan ise galip ayrılmıştı. Şimdi gözler Trabzonspor Giresunspor maçına çevrildi. Peki, Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Spor 05-01-2023 15:11

Ali Palabıyık Hangi Takımlı

Ali Palabıyık Hangi Takımlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ali Palabıyık Hangi Takımlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık, 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşma öncesi merak konusu oldu. Vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Spor 28-08-2022 20:28

Trabzonspor - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık kimdir? Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık'ın hayatı ve biyografisi!

Trabzonspor - Galatasaray derbisi için geri sayım devam ediyor. Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te oynanacak mücadele öncesi çok sayıda vatandaş karşılaşmanın hakemi ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Trabzonspor - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık kimdir? İşte Hakem Ali Palabıyık'ın hayatı ve biyografisi...

Spor 28-08-2022 20:28

Başakşehir Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Kasımpaşa maçı canlı izle

Başakşehir Kasımpaşa maçı için heyecan dorukta. İki takım da Süper Lig'in ilk haftasını üstünlükle tamamlamayı hedefliyor. Futbolseverler karşılaşma öncesi maça ilişkin detayları öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. Peki Başakşehir Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Kasımpaşa maçı canlı yayın bilgisi ve ayrıntılar haberimizde...

Spor 08-08-2022 18:44