Arjantin Milli Takımı Haberleri

Dünya Kupası'nın Arjantinli yıldızı Nahuel Molina'nın sevgilisi yine rahat durmadı! Bikinisinin hem altı hem de üstü küçük geldi ama...

Arjantin Milli Futbol Takımı'nda defans oyuncusu olan Nahuel Molina, Bárbara Occhiuzzi ile aşk yaşıyor. Bárbara Occhiuzzi her ne kadar diğer futbolcu eşleri gibi göz onunda olmayı sevmese de verdiği cesu pozlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Erkek arkadaşı, Nahuel Molina'dan 2 yaş büyük olan Arjantinli güzel bikinili pozlarıyla Instagram'ı yaktı kavurdu.

Magazin 13-12-2022 14:33

Messi Dünya Kupası'na ısınıyor!

Arjantin'le Katar'daki Dünya Kupası'nda şampiyonluk hayali kuran Lionel Messi adeta yanıyor. Messi, dev turnuva öncesi PSG formasıyla 17 maçta 12 kez ağları salladı, 13 de gol pası verdi. İşte detaylar...

Spor 31-10-2022 12:10

Sahalarda böylesi görülmedi! Lionel Messi neye uğradığını şaşırdı! Taraftar sahaya atladı ve öyle bir şey yaptı ki...

Liglere verilen milli ara sonrası kamp için ABD'yi tercih eden Arjantin Milli Takımı, hazırlık maçında Jamaika ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Arjantin'in 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Julian Alvarez ile 86. ve 89. dakikalarda Lionel Messi kaydetti. Messi, maç içerisinde ilginç bir an yaşadı. Sahaya atlayan bir taraftar yıldız futbolcunun önüne geçerek şaşırtan bir talepte bulundu.

Spor 28-09-2022 11:23

Arjantin Milli Takımı

Arjantin Milli Takımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arjantin Milli Takımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.