Arjantin Millî Futbol Takımı Haberleri

Dünya Kupası'nın Arjantinli yıldızı Julian Alvarez'in öğretmen sevgilisi akılları baştan aldı! Ortalığı yaktı kavurdu

Arjantin Milli Futbol Takımı'nın 22 yaşındaki forveti Julian Alvarez'in spor hayatında yakaladığı başarı, aşk hayatına da etki etti. Arjantinli yıldız Julian Alvarez, beden eğitimi öğretmeni sevgilisi Maria Emilia Ferrero için adeta deli oluyor.

Magazin 09-12-2022 15:03

Messi Dünya Kupası'na ısınıyor!

Arjantin'le Katar'daki Dünya Kupası'nda şampiyonluk hayali kuran Lionel Messi adeta yanıyor. Messi, dev turnuva öncesi PSG formasıyla 17 maçta 12 kez ağları salladı, 13 de gol pası verdi. İşte detaylar...

Spor 31-10-2022 12:10

Sahalarda böylesi görülmedi! Lionel Messi neye uğradığını şaşırdı! Taraftar sahaya atladı ve öyle bir şey yaptı ki...

Liglere verilen milli ara sonrası kamp için ABD'yi tercih eden Arjantin Milli Takımı, hazırlık maçında Jamaika ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Arjantin'in 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Julian Alvarez ile 86. ve 89. dakikalarda Lionel Messi kaydetti. Messi, maç içerisinde ilginç bir an yaşadı. Sahaya atlayan bir taraftar yıldız futbolcunun önüne geçerek şaşırtan bir talepte bulundu.

Spor 28-09-2022 11:23

Son dakika: Arjantin Milli Takımı kaynıyor! Lionel Messi, Rodrigo de Paul'a tokat attı iddiası...

Son dakika haberleri: UEFA Uluslar Ligi nedeniyle dünya futbolunda liglere ara verildi. Arjantin Milli Takımı, kamp için Amerika Birleşik Devletleri'ni seçti. Arjantin, Honduras ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Lionel Messi'nin kaptanlığını yaptığı takım, rakibini 3-0 mağlup etti. Maç öncesinde ise çok konuşulacak bir olay yaşandığı iddia edildi. Lionel Messi ile Rodrigo de Paul arasında müsabakadan önceki son idmanda kavga çıktığı öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

Spor 25-09-2022 12:44

Arjantin Millî Futbol Takımı

Arjantin Millî Futbol Takımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arjantin Millî Futbol Takımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.