Aseton Haberleri

Silikon kararmalarını tek seferde yok eden yöntem! Yılların kirini bembeyaz yapıyor

Evlerimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlardan biri olan silikon kararmalar, estetik açıdan rahatsız edici olabilir. Özellikle banyolarda can sıkan silikon kararmalarını bu yeni yöntem sayesinde tek seferde yok etmek artık çok daha kolay. Yılların biriktirdiği kiri bembeyaz bir temizliğe dönüştüren bu pratik çözümü öğrenmek ve evinizdeki silikon yüzeyleri yenilemek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 17-01-2024 11:42

Asetonunuz yoksa üzülmeyin! Limondan deodoranta ojelerinizi saniyeler içinde çıkarabileceğiniz yöntemler

Ojeler, ellerinin bakımlı görünmesini isteyen kadınların sıkça kullandığı ürünlerden biri. Kıyafetlerin rengine göre seçilen ojeler kombinlerin tamamlayıcısı olur ve arzulanan bakımlı görünümü tamamlar. Siz de çok sık oje kullanan biriyseniz mutlaka asetona ihtiyaç duyuyorsunuzdur. Peki, aseton bulamadığınız durumlarda ne yapıyorsunuz? İşte aseton olmadan oje çıkarmanın yolları...

Kadin 19-05-2023 01:42

Lavaboya dökülen aseton yangın çıkardı! Korku dolu anlar kamerada

Manisa'da, kuyumcu atölyesinde lavaboya döktüğü asetonu temizlemeye çalışan çırak, yangına neden oldu. Elindeki aseton şişesinin alev almasıyla iş yerine de sıçrayan yangın, diğer çalışanların müdahalesiyle söndürüldü. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 03-09-2022 17:16

Dert etmeyin! Ruj lekesini çıkarmanız çok kolay, ruj lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetleri her zaman makyaj yapmadan önce giymek gerekiyor. Makyajdan sonra giydiğimiz kıyafetlerde çeşitli makyaj kalıntıları kalabiliyor. Özellikle ruj lekeleri oldukça zor çıktığı düşünülen lekeler arasında bulunuyor. Ancak doğru yöntemler ile ruj lekesini çıkarmak hiç de zor değil! Aşağıda yer alan temizlik hilelerini kullanarak ruj lekesini çıkarabilirsiniz.

Kadin 30-08-2022 11:52

Aseton

Aseton Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aseton Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Asetonum bitti ojelerimi çıkaramıyorum derdine son! Asetonsuz oje çıkarmak için çok basit yöntemler

Oje ellerin çok daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar renkli renkli ojeleri tercih ediyor. Ancak ojelerin çıkarılması bazen sıkıntılı durumlar yaratabiliyor. Ojelerinizi çıkarmak istiyorsunuz ama evde aseton kalmadıysa evdeki malzemeler ile ojelerinizi kolayca çıkarabilirsiniz. Bu yöntemleri mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kadin 21-06-2022 12:22

Dezenfektandan kolonyaya: Asetonsuz oje çıkarma yöntemleri

Tırnakların bakımlı ve güzel görünmesi için en önemli unsurlardan biri şüphesiz ki oje. Ama ojelerin de günün sonunda veya bozulduğunda çıkarılması gerekiyor ve aseton aramaya başlıyoruz. Ancak o da ne, evinizde aseton yok! Bu durumda ne yapacaksınız? Aseton olmadan da oje çıkarmanın yöntemlerine gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 23-11-2021 07:59

Tırnaklarınıza zarar vermeden temizleyebileceğiniz en iyi aseton çeşitleri

Öz bakımımız gereği hepimiz pürüzsüz, nemli, kadife gibi ellere sahip olmayı ve ojeli tırnaklarla gezmeyi isteriz. El ve tırnak bakımı dış görünümümüzün yanı sıra, sağlıklı olduğumuzun önemli bir göstergesi. Ama gelin görün ki, o güzel ellere rengarenk ojeleri sürmek kadar çıkarmak da bir dert. Çünkü ojeleri çıkarmak için kullandığımız asetonlar her zaman masum olmayabiliyor. Peki tırnaklarınıza zarar vermeden temizleyebileceğiniz asetonların varlığından haberdar mısınız?

Kadin 19-10-2021 10:39