Avatar Haberleri

Boş vakitlerinizde kaliteli seyir keyfi yaşamanızı sağlayacak en iyi yabancı filmler

Dünya sineması; farklı kültürlerin öykülerini, sanat anlayışlarını ve hayatları yansıttığı için oldukça zengin bir kaynak. Yabancı filmler, sadece yerel hikayeleri anlatmakla kalmayıp aynı zamanda farklı ülkelerin toplumsal, politik ve ekonomik durumlarını da yansıtır. Bu nedenle, yabancı filmler, uluslararası sinema endüstrisinde önemli bir yere sahip. Bu yazıda, en iyi yabancı filmlerden bazılarını sizin için seçtik. Gelin, bu filmleri birlikte keşfedelim.

Magazin 24-03-2023 17:15

Ne izlesem? diye kara kara düşünmenize son verecek Disney Plus’ta izleyebileceğiniz en iyi filmler

Film severler buraya! “Ne izlesem?” kararsızlığınıza ilaç gibi gelecek harika bir film listesiyle karşınızdayız. Sizi nefes kesen bir yolculuğa çıkaracak en iyi filmlerle tanışmaya hazır olun! Her sinema tutkununun mutlaka izlemesi gereken Disney Plus kütüphanesinin en beğenilen filmlerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Magazin 01-03-2023 12:27

Yapay zeka ile fotoğraf nasıl oluşturulur? Yapay zeka fotoğraf uygulaması

Sosyal medyada bir akıma dönüşen avatar oluşturma, her yaştan kişinin ilgisini çekiyor. Siz de kodlama bilmenize hiç gerek kalmadan canlı ve rengârenk, yapay zekâ destekli, dijital temsillerinizi oluşturmak istiyor ancak bu işlemi nasıl yapacağınızı tam olarak bilmiyor olabilirsiniz. Öyleyse yazımızın detaylarını inceleyerek bu keyifli deneyime ortak olabilirsiniz.

Haber 05-01-2023 15:14

Instagram avatar nedir? Nasıl oluşturulur? En güzel avatar nasıl yapılır?

Sıkı bir Instagram kullanıcısıysanız herkesi ardı sıra sürükleyen avatar oluşturma akımını da görmüş olmalısınız. Yapay zekâ desteğiyle yapılan avatar görselleri; reels videoları, hikâye ve paylaşımlarla sosyal medyayı kasıp kavururken siz de bu deneyimin bir parçası olmak istiyor olabilirsiniz. Gelin, nasıl kolayca avatar yapabileceğinizi öğrenin. İşte detaylar!

Haber 04-01-2023 17:03

Yapay zeka ile avatar nasıl oluşturulur? Yapay zeka ile profil fotoğrafınızı oluşturun

Son zamanların en trend uygulamalarından biri, yapay zekâ destekli avatarlar oluşturmak. Sosyal medyada da sıkça karşılaştığımız avatar görsellerini oluşturmak aslında oldukça kolay. Mynet'in yapay zeka destekli uygulaması Avator sayesinde siz de birkaç adımda kendi avatarlarınızı oluşturabilirsiniz. Bütün ayrıntılarıyla nasıl gerçekçi avatarlar yapabileceğinizi merak ediyorsanız yazımızın detaylarına göz atabilir ve avatar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz!

Haber 30-12-2022 15:25

Avatar çılgınlığına onlar da katıldı! Ünlülerin yapay zeka tarafından oluşturulan avatarlarını oyluyoruz

Dünyaca ünlü isimlerin de katıldığı sosyal medyadaki avatar çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Gelin; Rihanna'dan Messi'ye, Seda Sayan'dan Serdar Ortaç'a ünlülerin yapay zeka ile oluşturulmuş avatarlarını oylayalım!

Magazin 29-12-2022 15:32

Yılbaşında sevdiklerinize yapay zeka ile oluşturulmuş profil fotoğrafları hediye edin!

Yeni yılda yeni ve yaratıcı bir hediye ile sevdiklerinizi mutlu etmeye var mısınız? "Evet." dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde, bu yıl bir farklılık yapıp sevdiklerinize Mynet'in yapay zeka uygulaması Avator ile eğlenceli, heyecan verici, renkli, capcanlı bir hediye verin! "O da nedir?" dediğiniz duyar gibiyiz. İşte detaylar!

Haber 21-12-2022 15:04

Avatar ilk filminin konusu nedir? Avatar oyuncuları kimler? Sam Worthington başrolde!

Avatar 2 Suyun Yolu filminin 12 Aralık'ta vizyona girmesi ve kısa zamanda büyük ses getirmesiyle, serinin ilk filmi olan 'Avatar' hakkında araştırılma yapılıyor. Zaman zaman televizyon ekranlarında da yer alan Avatar filminin başrolünde, ikinci filmde de olduğu gibi Sam Worthington yer aldı. Peki Avatar ilk filminin konusu nedir? Avatar oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 20-12-2022 14:33

Avatar filminin oyuncuları kim, konusu nedir? Avatar nerede, ne zaman çekildi? James Cameron'un efsane filmi bu akşam tv'de!

Avatar filmi bu akşam sinema severlerle buluşmaya hazırlanırken, film hakkındaki detaylar sorgulanmaya başladı. Ünlü yönetmen James Cameron imzasını taşıyan Avatar yakında 2. filmi ile vizyona girecek. Peki, Avatar filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Avatar nerede, ne zaman çekildi? İşte yanıtları...

Trend 13-12-2022 22:19

Avatar 2 ne zaman çıkacak? Bilim kurgu filmi Avatar 2 ne zaman vizyona girecek?

2009 yılında yayınlanan bilim kurgu türündeki Avatar filmi büyük ses getirmişti. Filmin ikinci serisi olan Avatar 2 vizyona giriyor! Heyecan dolu anların ekranlarda yer alacağı Avatar 2'nin ne zaman vizyonlarda olacağı merak konusu oldu. Peki Avatar 2 ne zaman çıkacak? Bilim kurgu filmi Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? İşte merak edilenler...

Trend 11-12-2022 17:31

Avatar 2 ne zaman çıkacak, Türkiye vizyon tarihi belli mi? Avatar 2: Suyun Yolu konusu ve oyuncuları

Avatar 2 filminin ne zaman vizyona gireceği sinema severler tarafından merak ediliyor. Avatar film serisinin ilki 2009 yılında yayınlarak izlenme rekorları kırmıştı. Avatar 2 filminin konusu ve oyuncuları da merak edilen bir diğer konu. Peki, Avatar 2 ne zaman çıkacak, Türkiye vizyon tarihi belli mi? İşte Avatar 2: Suyun Yolu konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi...

Trend 18-11-2022 20:13

AVATAR 2 konusu nedir? Avatar 2 ne zaman çıkacak? Oyuncuları kimler?

Avatar 2 filminin fragmanının yayınlanması Avatar filmi hayranlarını büyüledi. Adeta görsel şölen sunan Avatar 2 merakla bekleniyor. Gişe rekorları kıran ilk filmin ardından Avatar 2 ne zaman çıkacak, konusu nedir? Avatar 2 oyuncuları kimlerdir? soruları en sık sorgulanan aramalar arasında bulunuyor.

Magazin 03-11-2022 22:04

Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filminden 2 dakika 28 saniyelik resmi fragman geldi! Milyonlarca izlendi, görüntüler büyüledi

Yönetmen James Cameron’ın merakla beklenen Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filminin uzun fragmanı yayınlandı. 2009 yılında yayınlanan Avatar filmi dünya çapında büyük ses getirmiş ve gişe hasılatı kırmıştı. Aralık ayında tüm dünyada seyirciyle buluşacak olan Avatar 2'de ilk filmden 10 yıl sonra yaşananlar konu alınacak. Filmin fragmanında görüntüleri ise izleyenleri büyüledi. Avatar'ın fragmanı kısa sürede milyonlarca defa görüntülendi.

Magazin 02-11-2022 22:08

Gişe rekortmeni filmin devam geliyor! Avatar 2 vizyon için geri sayarken üçüncü ve dördüncü yolda

2009 yılında vizyona girerek tüm dünyada gişeleri alt üst etmeyi başaran rekortmen film Avatar’ın devamı niteliğindeki diğer filmleri izleyiciyle bulaşacak. Avatar filminin yönetmeni James Cameron, ikinci filmin vizyon tarihi için geri sayımın başladığını ifade ederken üçüncü ve dördüncü filmlerin müjdesini vermeyi ihmal etmedi.

Trend 12-09-2022 17:46