Ayran Aşı Çorbası Tarifi Haberleri

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere leziz yemek menüsü! 13 Temmuz Perşembe yemek menüsü fikirleri

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenler internette menü fikirlerini araştırıyorlar. Yemek yapımından daha zor olan yemek menüsü seçimi için birbirinden lezzetli tariflere ulaşabilirsiniz. 13 Temmuz Perşembe günü yemek menüsünde, yaz aylarında içinizi ferahlatacak ayran aşı çorbası, farklı ana yemek denemek isteyenler için Sivas usulü mirik köftesi, tane tane pirinç pilavı ve vişneli mekik tatlısı tarifini ekledik.

Yemek 13-07-2023 12:27

Ferah lezzet: Ayran aşı çorbası tarifi! Ayran aşı çorbası nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Ferah lezzet denince akla ilk gelenlerden biri de ayran aşı çorbası oluyor. Özellikle sıcak günlerde tercih edilen ayran aşı çorbası haşlanmış nohut ile yapılıyor. Pişirilmeden tüketilebilen çorbalardan biri olan ayran aşı çorbasının yapımı oldukça kolay. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 30-05-2023 21:13

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 20. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız Ramazan ayına özel olarak hazırlanan iftar menülerine göz atabilirsiniz. İftarda eşsiz bir lezzet sunan bu yemekler 'İftara ne pişirsem?' derdini bitiriyor. Ramazan ayının 20. günü için hazırlanan iftar menüsü enfes yemeklerden oluşuyor. İşte 11 Nisan iftar menüsü...

Yemek 11-04-2023 10:21

En kolay ve en lezzetli çorba: Ayran aşı çorbası tarifi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak yemeklerden uzaklaşılıyor. Sıcak ve ağır yemeklerdense soğuk çorbaları, yemekleri tercih ediyorsanız ayran aşı çorbası tarifi tam size göre! Bu çorba hem oldukça hafif hem de çok lezzetli. Evdeki malzemelerle kolayca yapacağınız ayran aşı çorbasını çok beğeneceksiniz.

Yemek 07-06-2022 09:22

Soğuk yaz çorbalarıyla gelen sayısız fayda! Uzmanından 5 soğuk yaz çorbası tarifi ile…

Pandemi sürecinde bağışıklığımızı güçlü tutmak için önemli rol oynayan çorbalar, sıcak yaz aylarında çok tercih edilmeyebiliyor. Ancak bazı çorbalar üzerinde dumanı tütmesinin aksine, soğuk tüketilerek de hem serinletiyor hem de zengin besleyici değerleriyle bağışıklığı güçlendiriyor.

Yemek 25-06-2021 11:33

Ayran aşı çorbası tarifi

Yaz sofralarının ferahlatan çorbası ayran aşı tarifini hazırlamanın zamanı geldi. Hem lezzetli hem ferahlatıcı hem de son derece doyurucu! işte ayran aşı çorbası tarifi detayları ve yapılışı.

Yemek 29-05-2020 16:38