Az Haberleri

Beşiktaş transfere son noktayı koydu: Immobile İstanbul'a geliyor! Saati belli oldu

Paulista ve Rafa Silva ile anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi son olarak Ciro Immobile için adım atmıştı. Immobile bu akşam Türkiye'ye geliyor! 34 yaşındaki İtalyan golcünün İstanbul'a geliş saati belli oldu.

Spor

''Ortalıkta adam kalmadı'' diyen Hafsanur Sancaktutan'ın fotoğrafına Barış Alper Yılmaz beğenisi

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya ilginç bir yanıt vermişti. Kısa süre içinde gündem olan güzel oyuncunun son fotoğrafını Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz beğendi.

Spor

SON DAKİKA: 98'nci Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu! Birinci gelen safkan sahibini zengin etti... İşte kazanılan ödül

Son dakika... Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 98'ncisi İstanbul Veli Efendi Hipodromu'nda gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Spor

Yılmaz Vural'dan Türkiye açıklaması! ''Bizim dünya çapında bir Messi'miz yok

Türk futbolunun efsaneleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Onedio'nun sorularını yanıtladı. EURO 2024 öncesi milli takımın durumu hakkında konuşan Vural'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Samsunspor’da Thomas Reis dönemi başladı!

Samsunspor Kulübü, Alman Teknik Direktör Thomas Reis ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Türkiye'nin EURO 2024'te gruptan çıkma oranı belli oldu

14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 öncesi Türkiye'nin gruptan çıkma oranları açıklandı.

Spor

80'de Semih Kılıçsoy'u oyuna aldı, Sinan Engin ateş püskürdü! Ortalığı karıştıracak sözler: Montella efendi, sen satılık bir hainsin

Euro 2024 hazırlıkları kapsamında İtalya ile 0-0 berabere kalan A Milli Takım'da Beşiktaş'ın yıldızı Semih Kılıçsoy'un 80. dakikada oyuna girmesi olay oldu. Teknik direktör Vincenzo Montella'ya ateş püsküren spor yorumcusu Sinan Engin, "Görüntüne baktığım zaman da iyi bir insana benziyorsun ama sen iyi insan değilsin. Sen menajer kuklası satılık bir hainsin." dedi. Engin'in sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Spor

Doğan Alemdar: EURO 2024 herkesin hayali

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) geniş aday kadrosunda bulunan Doğan Alemdar, organizasyonda önemli başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi.

Spor

İsviçre'den Estonya'ya gol yağmuru!

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında İsviçre, konuk ettiği Estonya’yı 4-0’lık skorla geçti.

Spor

Enes Ünal, A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosundan çıkarıldı

EURO 2024'e hazırlanan A Milli Takımımızda dün yapılan antrenmanda sakatlanan ve ayak başparmağında kırık tespit edilen Enes Ünal, aday kadrodan çıkarıldı.

Spor

Candaş Tolga Işık'tan Aziz Yıldırım ve Cengiz Erdem paylaşımı! Haberler doğru değil

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem'in Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde yer alacağı iddialarının ardından gazeteci Candaş Tolga Işık'tan bir paylaşım geldi.

Spor

Derbi sonrası herkes onu konuşmuştu! Astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini: Kartlarım bastıra bastıra söylüyor!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası herkesin konuştuğu astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini geldi. Derbideki 1-0'lık skor sonrası 14 ay önce yaptığı tahminle yeniden gündem olan Güven, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra söylüyor" diyerek hangi takımın şampiyon olacağını söyledi. Güven'in 'mucize şampiyonluk' çıkışı sonrası şimdi tüm gözler pazar akşamına çevrildi.

Spor

Kadın Voleybol Milli Takımımızın Tarihteki Büyük Başarıları

Voleybol severler burada mı? Sizlere Türk Kadın Voleybol Milli Takımı'nın ilk adımlarını ve uluslararası arenada nasıl parladıklarını anlatacağız.

Spor

Galatasaray-Fenerbahçe maçı için araba parasına bilet satılıyor! Tam 750 bin TL'ye onlarca bilet satışta...

Pazar günü oynanacak ve şampiyonluğun düğümünün çözüleceği Galatasaray-Fenerbahçe maçında satışa çıkan biletler saniyesinde tükenmişti. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği mücadele öncesi tüm Türkiye bu karşılaşmaya odaklanmış durumda. Hal böyle olunca taraftarların durumunu fırsat bile karaborsacılar bilet fiyatlarını inanılmaz seviyeye çıkarttı.

Spor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi ve Paris Olimpiyatlarına hazır

Bu yaz FIVB Milletler Ligi (VNL) ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından İlkin Aydın, Elif Şahin, Ayça Aykaç Altıntaş, Beyza Arıcı, Gizem Örge ve Cansu Özbay açıklamalarda bulundu.

Spor

EURO 2024'teki şampiyonluk oranımız belli oldu! Türkiye ilk 10'da yer alamadı...

EURO 2024'te az bir süre kala milli takımımızın şampiyonluk oranı açıklandı. Turnuvaya iddialı bir şekilde katılacak millilerimizin kupayı alma şansı 11. sıradan görüldü.

Spor

Ünlü yorumcu Sinan Engin canlı yayın sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahaya boğuldu, o anlar paylaşım rekoru kırdı

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcularından Sinan Engin canlı yayında korkutan bir kaza yaşadı. Engin bir anda sandalyeden düşerken durumun ciddi olmadığının anlaşılması sonrası stüdyo kahkahaya boğuldu. İşte o anlar...

Spor

Gaziantep FK'dan sezon sonu için çağrı! ''Adaletli bir şekilde bitmesini istiyoruz''

Gaziantep FK, Süper Lig'in kalan 4 haftası için flaş bir açıklama yayımlayarak endişe duyduklarını ifade ettiler. Çağrıda bulunan Gaziantep FK, lig sonunun adaletli bir şekilde bitmesini istediklerini yazdılar.

Spor

Nazilli Belediyespor Başkanı iddialara çok ilginç bir şekilde cevap verdi! ''Şike yapacak paramız yok ki''

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Kaya, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 37. haftasında Ankaraspor ile oynadıkları maç için Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) başlattığı soruşturmayla ilgili açıklama yaptı.

Spor

Türkiye'de şike iddiası gündeme bomba gibi düştü! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şut bile atılmamıştı, TFF inceleme başlattı!

Kimsenin şut çekemediği Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında bilerek şut çekilmediği iddia edildi. TFF, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla alakalı şike iddiaları nedeniyle inceleme başlattı.

Spor

Korku filmlerini aratmayacak olay! Hırsızlar, Yusuf Yazıcı'nın evine bu kez göz göre göre girmeye çalıştılar...

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı 3. kez hırsızlarla karşı karşıya geldi. Daha önce 2 kez evi soyulan Yusuf Yazıcı bu kez hırsızlarla burun buruna geldi ve direkt polisi aradı.

Spor

Sinan Engin, Beyaz TV'den ayrılıyor! Yeni kanalı için saniyesinde flaş bir iddia ortaya atıldı...

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, dün akşam Beyaz TV'den ayrılacağını açıkladı. Yorulduğunu ifade eden Sinan Engin'in mesleği bırakmayacağı ve kanal değişikliğine gideceği iddia edildi.

Spor

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması! ''İşleri hiç kolay değil''

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, "Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var." dedi.

Spor

Gaziantep FK'dan ligde kalmak için görülmemiş hamle! Futbolcular bile şaşırmış durumda...

Gaziantep FK, ligde kalması halinde futbolcularına 1 milyon TL prim ödeyecek. Galibiyet primi ise 200 bin TL olarak belirlendi.

Spor

Ahmet Çakar'dan şampiyonluk iddiası! ''Tıpkı Denizlispor maçı gibi, Galatasaray son hafta şampiyonluğu Konya'da kaybedecek''

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'dan yine gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi. Galatasaray'ın son hafta şampiyonluğu kaybedeceğini iddia eden Çakar, oynanacak maçların skorlarını da verdi.

Spor

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos maçında bu isimler sahada yok! ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Spor

Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay iddia! F.Bahçe'nin yeni başkanı Acun Ilıcalı olacak

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı bir Youtube programında Türk futbolunda son dönemde yaşananlara dair çarpıcı iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe başkanı olacağını söyleyen Kütahyalı Erden Timur'un da yeni yönetimde olmayacağını öne sürdü.

Spor

Cüneyt Özdemir, Mehmet Büyükekşi'yi topa tuttu! ''Eserinle gurur duy''

Gazeteci ve yorumcu Cüneyt Özdemir, Süper Kupa maçı sonrası TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi topa tuttu.

Spor

Bursaspor'son son hali içler acısı! Nereden nereye...

Normal sezon heyecanında son 5 haftaya girilen TFF 2. Lig'de mücadele eden 2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un hafta sonu oynanacak müsabakalardan sonra lige veda etmesi kesinleşebilir.

Spor

Karabağ, Azerbaycan Premier Lig'de şampiyon oldu

Azerbaycan Premier Lig'de Kepez'i 6-1 yenen Karabağ, bitime 8 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor

Avusturyalılar bile bu skora şaştı kaldı! Türkiye maçının ardından başlıklarda dalga geçtiler

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçta Avusturya ile karşılaşan A Milli Takımımız sahada 6-1'lik mağlubiyetle ayrılırken alınan bu skor Avusturya'da şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Spor

A Milli Takım'da beklenmedik sakatlık! Rıdvan Yılmaz, Macaristan karşısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi

Hazırlık karşılaşmasında Macaristan ile karşılaşan A Milli Takımımız'da Rıdvan Yılmaz mücadelenin 26. dakikasında sakatlanarak yerini Mert Müldür'e bıraktı. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor

Beşiktaş'ı 2-0 ile geçen Gaziantep FK'nın hocası Selçuk İnan'dan maç sonu itiraf: Bu kadarını beklemiyorduk!

Gaziantep FK'nın yeni hocası Selçuk İnan ilk maçında Beşiktaş'ı 2-0 ile geçerken karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor

Gaziantep FK ile Selçuk İnan 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Selçuk İnan ile 1.5 yıl sözleşme imzaladı.

Spor

Selçuk İnan'dan sürpriz imza! Gaziantep FK'nın başına geçti...

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Spor

Real Madrid maçında son saniyede yer yerinden oynadı! 90 artı 9'da düdük çaldı, gol geldi... Hakemin kararı sonrası saha karıştı

Futbol sahalarında ender görülecek olay İspanya'da yaşandı. La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren lider Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Maça ise son saniyede yaşananlar damga vurdu. Hakem Manzano, maçın bitiş düdüğünü çalarken Real, topu filelere gönderdi. Sayılmayan gol sonrası saha karıştı.

Spor

Beşiktaş'tan Galatasaray maçı öncesi korkutan istatistik!

Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta savunma konusunda olumlu sinyaller devam ediyor. Şubat ayında yalnızca bir gol yiyen siyah-beyazlılar, Galatasaray maçına kendinden emin bir şekilde gidiyor.

Spor

Arda Güler İspanyolları saha dışında da şaşırtmaya devam ediyor! Kimse bu kadarını beklemiyordu

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler gittiği günden bu yana beklediği forma şansını bulamazken saha dışında da gündemden düşmüyor. Arda Güler'in sosyal medyadaki sevenleri La Liga devini de şaşırtmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Spor

Ahmet Çakar'dan tarihe geçecek Galatasaray itirafı! Elindeki çay bardağını canlı yayında yere fırlatıp açıkladı! ''İlk defa bir futbolcunun penaltı kaçırmasını istedim''

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar'dan yıllar sonra tarihe geçecek bir itiraf geldi. 1996 yılında Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sarı-kırmızılı takım lehine yanlış bir penaltı verdiğini itiraf eden Çakar, o maçla Galatasaray'ı şampiyon yaptığını söyledi.

Spor

Sumudica'dan sürpriz yorum: ''Tayyip ve Memik isimlerini almak istiyorum''

Gaziantep FK'nin Rumen teknik adamı Marius Sumudica Türk vatandaşlığı verilmesi durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını alacağını söyledi.

Spor

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray planı! Tek amacı Eryaman'da sarı-kırmızılıları devirmek

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde pazar günü Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'a özel hazırlık yaptığı ve bunun için tesislerden bir dakika bile ayrılmadan çalıştığı ifade edildi.

Spor

Süper Kupa krizi sırasında yaptığı paylaşım sonrası görevinden uzaklaştırılınca istifa etmişti! Ünal Emin Canbay'ın yeni adresi belli oldu

Suudi yetkililerin skandalları sonrası iptal edilen Süper Kupa maçı öncesi yaptığı bir paylaşım nedeniyle yayıncı kuruluştaki görevinden uzaklaştırılan Ünal Emin Canbay yaklaşık 15 gün önce görevinden istifa etmişti. Canbay'ın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının spikerinin görüntüsü gündem olmuş, canlı yayında sigara içerken yakalanmıştı! Onur Yıldız'dan gece yarısı açıklama geldi

Gaziantep FK ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçı anlatan tecrübeli spiker Onur Yıldız, kameranın kendisinde olduğunu unutunca ortaya ilginç anlar çıkmıştı. Yapılan açıklama sonrası gerçeğin aslında böyle olmadığı ve görüntünün illegal bir şekilde kaydedilmiş, yayın dışı görüntü olduğu ifade edildi.

Spor

Sumudica'dan Fatih Terim taklidi! What can I do?

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olarak elendikleri maçın ardından, "Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım" dedi.

Spor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi!

Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Fenerbahçe’yi konuk etti. Kazananın çeyrek finale yükseleceği mücadeleye sarı-lacivertliler damga vurdu. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe sahadan 2-0 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi.

Spor

Fenerbahçe'nin kullandığı penaltı tartışmalara neden oldu! İrfan Can Eğribayat'ın ayağı çizgide olmadığı için tekrarı istendi...

Gaziantep FK, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldikleri maçta penaltı kazandı. Kazanılan penaltıdan Gaziantep FK yararlanamadı fakat Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın penaltıyı kurtardığı anlarda ayağının çizgide olmaması dikkatlerden kaçmadı. Penaltının tekrarlanması beklenirken mücadelenin hakemleri devam kararı verdi.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları kafaları daha da karıştırdı! Muslera efsanesi bitiyor... Jübile kararı!

Galatasaray ile olan sözleşmesi bu yıl sonunda sona erecek olan ve Sarı-Kırmızılı kulüpten henüz bir teklif almayan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile ilgili nasıl bir yol izleneceği merak edilirken, yönetimin beklenmedik bir karar aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor