Barbie Filmi Haberleri

Barbie filmini gişede durdurabilene aşk olsun! Rekora koşuyor... Küresel hasılatı 1 milyar doları aştı

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filmi 21 Temmuz’da ilk gösterime girdiği andan bu yana gişedeki başarısını sürdürüyor. Warner Bros. Barbie filminin küresel hasılatının vizyon tarihinden itibaren 1 milyar doları aştığını açıkladı. Aynı gün vizyona giren "Oppenheimer" ise 500 milyon doları geçti.

Trend 07-08-2023 15:55

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-2023 16:29

Pembenin elli tonu: İşte Barbie stilini yansıtabileceğiz en güzel ürünler

Margot Robbie ile Ryan Gosling’in başrollerinde oynadığı Barbie filminin çekim süreciyle ortaya çıkan Barbiecore trendine birçok ünlü ayak uydurdu! Bu sezonun en trend kuralı olarak belirtilen pembe kombinler; Gigi Hadid'den Kim Kardashian'a, Anne Hathaway'den Megan Fox'a kadar birçok ünlü ismin de tercihi oluyor. Siz de bu modaya ayak uydurmak istiyorsanız birbirinden pembe kıyafetlerden oluşturduğumuz listemize bakmaya ne dersiniz?

Kadin 25-07-2023 16:46

Barbie filminin Londra galasına ünlü isimler akın etti! Resmen şıklık yarışı yaşandı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cineworld Leicester Square "Barbie" filminin galasına ev sahipliği yaptı. Ünlü isimlerin akın ettiği galanın yapılacağı alanı çoğu pembe kıyafetler giymiş hayranlar da adeta doldurdu. Galaya ünlü isimlerin şıklık yarışı damga vurdu.

Trend 13-07-2023 16:02

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Barbie filmine Vietnam’dan veto geldi! Gösterimine yasak getirildi

Üç kez Oscar adayı olan oyuncu, senarist ve yönetmen Greta Gerwig’in yönetmen koltuğunda oturduğu Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filmi Vietnam’da yayınlanmayacak. Filmin yasaklanma nedeni olarak ise bir sahnede Vietnam’ın toprak bütünlüğünü ihlal eden bir haritaya yer verilmesi gösterildi.

Trend 05-07-2023 15:51

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filminden yeni fragman! Merakla bekleniyordu

Oyuncu kadrosundaki birbirinden ünlü isimlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Warner Bros. Pictures ve Mattel Film'in ortaklaştığı "Barbie" filminden üçüncü fragmanda geldi. 21 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen filmin yeni fragmanı sosyal medyada kısa sürede beğeni topladı.

Trend 26-05-2023 15:50

Barbie filminin kamera arkası fotoğrafları gündem oldu! Tam bir Barbie

Margot Robbie'nin Barbie'yi, Ryan Gosling'in ise Ken'i canlandıracağı Barbie filminden ilk set fotoğrafları geldi. Filmin yapımcılığını üstlenen Warner Bros, filmin 21 Temmuz 2023'te sadece sinemalarda gösterileceğini duyurdu.

Magazin 29-06-2022 14:54

Ryan Gosling, Margot Robbie’nin partneri olmaya hazırlanıyor! Barbie filminde Ken’i canlandıracak

Yarı animasyon yarı gerçek zamanlı olarak çekilecek olan Barbie filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Margot Robbie’nin Barbie rolünü üstlendiği filminde Ken karakteri için Ryan Gosling ile anlaşıldı. Gosling’in Ken rolü için imza aşamasına geldi.

Trend 26-10-2021 11:25