Bükre Atala Haberleri

Değişimiyle gündemdeydi! Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın babası bakın kim çıktı! Meğer Yaprak Dökümü'nün yıldızıymış...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Kadir Doğulu, Eda Ece, Ayşegül Aldinç ve Halil Babür gibi isimlerin yer aldığı Pis Yedili dizisinde hayat verdiği 'Karabiber' karakteriyle adından söz ettiren Bükre Atala son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Genç oyuncunun babası da Yaprak Dökümü'nün usta oyuncusu çıktı...

Magazin 31-01-2024 15:08

Pis Yedili’nin Karabiber Sevil'inin babası da çok ünlü çıktı! Son hali şaşırttı

Oyuncuları arasında Kadir Doğulu, Eda Ece, Melis Babadağ gibi isimlerin yer aldığı Pis Yedili unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Dizide Karabiber lakabı ile anılan ve Sevil karakterine hayat veren Bükre Atala'nın son hali gündem oldu. Ünlü ismin babasının kim olduğunu görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 24-07-2023 08:54

Pis Yedili dizisinin Albino PC'siydi! Son hali inanılmaz

Bir döneme damga vuran Pis Yedili dizisinde albino bir karakteri canlandıran genç oyuncu Ahmet Yıldırım'ın gerçek hali şoke etti.

Magazin 27-09-2021 11:25

Pis Yedili'nin Karabiber'i son haliyle şaşkına çevirdi!

Başrollerini Kadir Doğulu, Eda Ece, Halil Babür gibi isimlerin paylaştığı Pis Yedili dizisinde 'Sevil' karakterine hayat veren genç oyuncu Bükre Atala, son haliyle şaşırttı.

Magazin 21-09-2021 09:15