Eda Ece Haberleri Ve Son Dakika Eda Ece Haberleri

Eda Ece Haberleri Ve Son Dakika Eda Ece Haberleri

Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Üç kız kardeşten en küçüğü olan Ece, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. Sanat Tarihi üzerine dersler alan ve okul yıllarında tiyatroyla ilgilenen Ece, Pis Yedili dizisiyle kameralarla tanıştı. Oynamış olduğu dizi ve filmlerle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu; 2013 yılında Kızım İçin, 2015 yılında Kocan Kadar Konuş, 2016 yılında Görümce ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul filmlerinde başrol oynamıştır. Hayat Bilgisi, Beni Böyle Sev, İlişki Durumu Karışık, Aşkın Mucizeleri, Ali Ekber Cevahir gibi birçok dizide de yer alan Eda Ece, samimi oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekti. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Eda Ece Haberleri

Anne adayı Eda Ece Doğum ne zaman? sorusuna yanıt verdi! Karnı burnunda pozuna beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara yer edinen Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde hamile olan Ece'nin karnı burnunda pozuna yorum ve beğeni yağdı. Anne adayı Ece, takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 22-12-2023 09:14

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-2023 17:25

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 01-12-2023 14:13

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bakın hangi efsane dizide oynamış! Eski halini görenler şoke oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Bir süre ekranlara ara vereceğini açıklayan güzel oyuncunun yıllar önce efsane dizide de rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 16-11-2023 17:34

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece pozuyla büyüledi! Anneler doğru mu? diyerek paylaştı

En son Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yaz evlendi. Hamilelik müjdesini eylül ayında veren Ece "Anneler doğru mu?" diyerek son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-11-2023 11:04

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 15 saniyede servet kazanıyor! Sosyal medya kazancı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Eda Ece'nin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Bakın 15 saniyede ne kadar kazanıyor.

Magazin 23-09-2023 16:33

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece annelik dersini Aslı Enver'den alıyormuş!

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmişti. Hamile olan güzel oyuncu annelik derslerini Aslı Enver'den alacağını söyledi.

Magazin 17-09-2023 15:27

2 ay önce evlenmişti! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den müjdeli haber! Anne oluyor

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Eda Ece uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Kısa süre önce evlenen ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Magazin 09-09-2023 11:41

İbrahim Selim aşkını ilan etti, sevgilisini öpmelere doyamadı! O pozlar sosyal medyayı salladı

Selin Şekerci ile ayrıldıktan sonra aşk hayatında sessizliğe bürünen İbrahim Selim, aradığı aşkı sonunda buldu. Sosyal medya hesabından sevgilisi ile pozlarını yayınlayan İbrahim Selim'in aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 22-08-2023 10:40

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tepki gösterdi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Eda Ece son olarak, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine tepki gösterdi.

Magazin 02-08-2023 15:39

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı! Sosyal medya ikiye bölündü

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Balayından pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi de evlilik teklifi ile gündem oldu.

Magazin 13-07-2023 17:16

Eda Ece annesi ve ablalarıyla poz verdi, sosyal medyada dikkat çekti! Güzellik genetik

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan Eda Ece geçtiğimiz günlerde sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturdu. Gelinliği çok beğenilen Ece, annesi ve ablaları ile poz verdi. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 10-07-2023 14:11

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Buğrahan Tuncer ile evlenir evlenmez bakın ne yaptı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran'da uzun zamandır birliktelik yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Görkemli düğünün yankıları devam ederken ünlü oyuncu evlenir evlenmez o akıma uydu.

Magazin 23-06-2023 12:37

Şevval Sam yakın arkadaşı Eda Ece'nin düğününde hem coştu hem coşturdu

Yasak Elma dizisinde uzun yılar birlikte başrol oynayan Şevval Sam ve Eda Ece özel hayatlarında da yakın dost... Şevval Sam kankası Eda Ece'nin düğününde sahne aldı ve hem coştu hem coşturdu. Sam'in şık ve sade tarzı da beğeni topladı.

Magazin 22-06-2023 15:44

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününde Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın romantik anları! Gözlerini sevgilisinden alamadı

Uzun süredir birlikte olan ve zaman zaman küsüp zaman zaman barışan oyuncu Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi. Düğünde sahneye çıkarak birbirlerine şarkı söyleyen çiftin o anlarında gözler Hande Erçel ve Hakan Sabancı'ya takıldı. Sarmaş dolaş olan çiftten Erçel gözlerini sevgilisinden alamadı.

Magazin 22-06-2023 11:54

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Gelinlikleri gündem oldu

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.

Magazin 22-06-2023 09:18

Nesrin Cavadzade'nin kıyafetinin göğüs kısmı olay! Düğün tarzına beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı Eda Ece'nin düğün törenine katıldı. İddialı bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade düğün pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 21-06-2023 20:59

Yasak Elma'nın Yıldız'e Eda Ece bu akşam evleniyor! İlk paylaşım geldi

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bu akşam nikah masasına oturacak olan Eda Ece'den heyecanlandıran paylaşım geldi. Dün doğum gününü kutlayan ünlü isim beyaz sade bir elbise giyip 'Büyük gün' notuyla paylaşım yaptı.

Magazin 21-06-2023 16:38

Eda Ece'nin nikah davetiyesi ortaya çıktı! O detay dikkatlerden kaçmadı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü ismin düğün davetiyesi de ortaya çıktı. Eda Ece'nin davetiyesindeki o detay dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 19-06-2023 10:09

İsmail Saymaz’dan Eda Ece’ye çok sert tepki: ‘Densiz; bıktık artık bu zevzekliklerden!’

Katıldığı ödül töreninde kullandığı sözlerle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Eda Ece’ye İsmail Saymaz’dan sonra gazeteci İsmail Küçükkaya’da tepki gösterdi. Saymaz, depremzedelere ilişkin kullanılan o ifadeler için ‘zevzeklik’ tanımlamasında bulunurken ünlü oyuncu için çok sert ifadeler kullandı. Küçükkaya ise, "Deprem bölgesine yaşananları anlamadan oradaki travmayı anlamadan ileri geri yorumlar yerli yersiz analizler hiç komik olmayan espriler... Hiç olmazsa susun kardeşim, susun" dedi.

Magazin 14-06-2023 14:27

Ödül töreninde sarf ettiği sözler çok eleştirilmişti! AK Parti'den Eda Ece tepkisi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan oyuncu Eda Ece'ye tepki geldi! Ünlü oyuncu ödül töreninde sarf ettiği sözler tepki toplamıştı. Hamza Dağ, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, isim vermeden Eda Ece'ye tepki gösterdi. Dağ, paylaşımında, "Deprem bölgesine biz yardım ettik ama sandıktan çıkan sonuca göre anlıyoruz ki onlar başkaları yardım etti sanmışlar” minvalinde yapılan seviyesiz ve nefret arka planlı açıklama, zehirli bir aklın tezahürüdür" ifadelerini kullandı.

Haber 14-06-2023 12:23

Ödül törenindeki 'deprem' sözleri tepki toplamıştı! Eda Ece'den videolu paylaşım geldi: 'Benim stilim bu, baştan sona...'

Ödül töreninde yaptığı konuşmada 'deprem' sözleri sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncu Eda Ece'den o ifadelerine ilişkin dikkat çeken yeni açıklamalar geldi. En son Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle de tanınan Eda Ece "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı" demişti. Bu sözleriyle tepki çeken oyuncu Instagram hesabından yeni video paylaştı.

Magazin 14-06-2023 08:19

Eda Ece'nin sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Bakın ne kadar kazandı

Geçtiğimiz günlerde final yapan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor. Ünlü ismin 15 saniyelik reklamlar için kazandığı para ortaya çıktı.

Magazin 10-06-2023 13:35

Yasak Elma finalinde Yıldız ve Ender'in o sahnesi kanal tarafından sansürlenmiş

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Yasak Elma en sonunda final yaptı. Şevval Sam ve Eda Ece'nin parladığı dizi 6 yıllık ekran serüveninin sonuna geldi. Dizide iddialara göre finaldeki o sahneye kanal sansür uyguladı. İşte gündem olan o iddia...

Magazin 08-06-2023 15:31

Yasak Elma final yapar yapmaz Eda Ece imaj yeniledi! Beğeni yağdı

Yasak Elma final yapınca Eda Ece hemen imaj tazeledi. Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile uzun süredir aşk yaşayan Eda Ece, 21 Haziran'da nikah masasına oturmaya hazırlanırken, düğün öncesi imajıyla beğeni topladı.

Magazin 01-06-2023 07:16

Ünlü isimlerden şampiyonluk paylaşımı! Eda Ece, Melis Sezen, Burcu Esmeroy, Şahan Gökbakar... Anlayamazsınız

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına çıktı. Sarı - kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonuçla birlikte tarihinde 23. kez ipi göğüsleyen Galatasaray'ı destekleyen ünlü isimlerden paylaşımlar peş peşe geldi. Bu isimler arasında Eda Ece, Melis Sezen, Burcu Esmeroy, Şahan Gökbakar ve daha fazlası yer aldı.

Magazin 30-05-2023 23:46

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece nikah tarihini duyurdu! Meğer herkes yanlış biliyormuş

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Yasak Elma'da hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu, Şevval Sam'ın sahneye çıkacağı düğünüyle ilgili ilk kez konuştu. Meğer nikah tarihini herkes yanlış biliyormuş...

Magazin 29-05-2023 17:34

Eda Ece düğünü kendi mi yapmak istedi? İddialara sitem etti... Aklım fikrim ülkemde...

Geçtiğimiz günlerde aile arasında nişan yapan Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çifti hakkındaki iddialar gündemdeydi. Eda Ece'nin düğün masraflarını kendisinin karşılamak istediği iddiası sonrası oyuncu açıklama yaparak "Biz her şeyi beraber yapıyoruz" dedi. İddiaları yalanlayan ve bu tarz haberlerden rahatsızlığını dile getiren Ece "Bu kadar önemli bir haftada gereksiz bir haberle gündem olmak istemezdim" dedi.

Magazin 09-05-2023 13:59

Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek? 5 sezonun ardından veda ediyor!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma, final haberleriyle gündemdeki yerini aldı. Uzun yıllardır ekranların en sevilen yapımları arasında kendisine yer bulan ve izleyicinin yakından takip ettiği dizilerden biri olan Yasak Elma'nın final tarihi araştırılıyor. Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu sevilen dizide sona geliniyor. Peki, Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek?

Magazin 08-05-2023 23:11

Eda Ece, Danla Bilic ve İbrahim Selim'in arasını yapmaya çalıştı, sosyal medya yıkıldı! 'Yıldız gerçekmiş'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, fenomen Danla Bilic'in YouTube programına konuk oldu. İkili, islim kebabı yaparken yeni projeler ve aşk hayatları hakkında konuştu. Eda Ece'nin yakın arkadaşı İbrahim Selim ile Danla Bilic'in arasını yapmaya çalışması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-04-2023 12:39

“Dokuz kere evlendim” demişti! Eda Ece ile Buğrahan Tuncer nişanlandı! Kıyafeti olay oldu

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ve büyük beğeni toplayan Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğra Tuncer ile evlilik yolunda ilk adımı attı. 2019 yılında aşklarına başlayan ünlü çift dün akşam nişanlandı. Güzel oyuncu Ece’nin kıyafeti sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-04-2023 11:03

Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte, kaçıncı bölümde? Yasak Elma'da büyük finale geri sayım devam ediyor!

Yasak Elma'nın final bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen yer almaktadır. Altı sezondur yayın hayatına devam eden Yasak Elma'da büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte ve kaçıncı bölümde?

Magazin 10-04-2023 19:55

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu! Bakın kimmiş

Uzun süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi Buğrahan Tuncer’le evlilik hazırlıkları yapan ünlü oyuncu Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu. Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 20 Haziran’da nikah masasına oturacak.

Magazin 10-04-2023 13:39

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye sevgilisi Buğrahan Tuncer'den milyonluk düğün hediyesi! Fiyatı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece 5 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor. Ünlü çiftten sevindiren haber gelmişti ve düğün tarihleri belli olmuştu. Şimdi de Buğrahan Tuncer'in Eda Ece'ye düğün hediyesi ortaya çıktı. Fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 08-04-2023 08:57

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece annesini paylaştı! Görenler Güzellik anneden dedi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Şu sıralar evlilik hazırlığı yaptığı bilinen ünlü oyuncu ailesiyle birlikte çekildiği fotoğrafları paylaştı. Annesini görenler 'Güzellik anneden' yorumunu yaptılar.

Magazin 08-03-2023 11:26

“Dokuz kere evlendim” demişti! Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin düğün tarihi ertelendi

Şimdiye kadar rol aldığı dizilerde dokuz kere gelinlik giyen Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlilik kararı aldığını açıklamış ve tarih belli olmuştu. Ünlü çiftten şaşırtan haber geldi ve düğün tarihleri ertelendi...

Magazin 07-03-2023 09:03

Eda Ece gelen tepkilerden sonra patladı! Bana ne derseniz deyin...

"Bu ülkede yaşıyorsan, özgürsen, bir bayrağın, bir marşın, bir toprağın, evin varsa bunu Atatürk'e borçlusun. Her kim olursan ol, bu gerçek değiştirilemez" mesajı sonrası kendisine gelen olumsuz mesajlara dayanamayan oyuncu Eda Ece patladı. Ece "Biz doğru, düzgün insanlarız. Çalmayan, çırpmayan, hak yemeyen, argo küfür etmeyen, hayvana, insana zarar vermeyen, vergisini veren, saygılı, seven, sevilen. Siz kendi derdinize yanın" dedi ve sözlerine destek yağdı.

Magazin 05-03-2023 14:47

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Anıtkabir'den paylaştı! 'Gözyaşlarımı tutamadım'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan ve gönüllere taht kuran Eda Ece Anıtkabir'e gitti. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde depremzedeler için seferber olan ünlü isim duygularını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı. Ece'nin 'Gözyaşlarımı tutamadım' sözleri ise dikkat çekti.

Magazin 03-03-2023 08:55

Yasak Elma'nın Yıldız'ından Shakira ve Pique yorumu! Yemeyenin malını yerler

Fox TV'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma'da son dönemin en sansasyonel olaylarından biri olan Pique'nin Shakira'yı aldatması gündem oldu. İzleyiciler tarafından çok sevilen Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız'ın, annesi ve kız kardeşiyle Pique'nin Shakira'yı aldatması olayını konuşmaları izleyicileri oldukça güldürdü.

Magazin 28-02-2023 11:52

“Dokuz kere evlendim” demişti! Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin düğün tarihi belli oldu

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece bir süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile beraber. 2019 yılında aşklarına başlayan ünlü çiftten sevindiren haber geldi. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in düğün tarihi belli oldu.

Magazin 22-02-2023 10:50

Yasak Elma bu akşam var mı, yok mu? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlıyor?

Yasak Elma'nın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından yeni bölümlerine ara vermişti. Yasak Elma'nın yeni bölümlerinin ne zaman yeniden ekrana geleceği ise merak konusu oldu. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Magazin 20-02-2023 23:15

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Türkiye Tek Yürek yayınına makyajsız çıktı! Duygularımızın vücut bulmuş halisin

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayını ile Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hasar gören iller için bağış toplandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Türkiye Tek Yürek ortak yayınına oyuncu Eda Ece'de katılım gösterdi. Eda Ece'nin programa makyajsız haliyle katılması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-02-2023 13:36

Eda Ece'den duygulandıran deprem mesajı! Demet Akalın kayıtsız kalamadı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından yardım çalışmaları başladı. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece de bu çalışmalara destek olan isimler arasında yer aldı. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı destek paylaşımlarının ardından duygulandıran bir açıklama yaptı.

Magazin 10-02-2023 09:04

Yasak Elma'nın yıldızı Sevda Erginci'nin sütyensiz pozuna yorum yağdı

Konuk oyuncu olarak katıldığı Yasak Elma dizisine tamamen geri dönen güzel oyuncu Sevda Erginci, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz paylaşımıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-12-2022 10:43

Yasak Elma'nın yıldızı Sevda Erginci süper minili pozunu paylaştı! Eda Ece dünyaca ünlü isme benzetti

3 yıl aradan sonra Yasak Elma dizisine geri dönen güzel oyuncu Sevda Erginci, Instagram hesabından süper minili pozunu paylaştı. Sevda Erginci'ye Yasak Elma'daki rol arkadaşı Eda Ece'den ilginç bir yorum geldi.

Magazin 16-12-2022 13:52

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Ünlü isimler yorum yağdırdı

2018 yılından beri yer aldığı Yasak Elma dizisinde 'Ender' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevvsal Sam, ekip arkadaşlarıyla poz verdi. 49 yaşındaki güzel oyuncunun göğüs dekoltesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 09-12-2022 16:42

Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 155. bölüm ne zaman?

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Geçen hafta son dakika bir değişiklik ile yeni bölümü yayınlanmayan dizinin bu akşam olup olmadığı ise tüm takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 155. bölüm ne zaman? İşte tüm detaylar...

Magazin 21-11-2022 19:59

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler hayret etti! 13 yaş büyük oyuncuyla...

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın yalnızca 1 ay süren gizli aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 09:40

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, Lübnan’da En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı

Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle büyük beğeni kazanan Eda Ece, Lübnan’da düzenlenen Murex D'or 2022’de 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı. Sahneye çıkan Ece'nin heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 17-10-2022 08:46