Bumble Haberleri

Ted Lasso hayranlarına müjde! Dizideki hayali flört uygulaması Bantr gerçek oluyor

Jason Sudeikis'in başrolde olduğu Ted Lasso dizisini izlediyseniz, dizide yer alan hayali flört uygulaması Bantr'ı bilirsiniz. Ancak Bantr'ın dizi hayranları tarafından beğenilmesi gerçek bir flört uygulamasını harekete geçirdi. iOS ve Android platformlarında bulunan uygulama, Bantr'ı gerçek hayata taşımaya karar verdi.

Haber 12-10-2022 16:57

Bumble'dan tanıştığı yaşlı adamın evine gitti sonrası korkunç! Polis de mi işin içinde? Aşırı doz uyuşturucu...

Son dönemde Bumble ve Tinder gibi uygulamalar üzerinden bir araya gelip daha sonra şokla karşılaşan kişilerin sayısında ciddi artış var. ABD, Bumble'dan yaşlı bir adamla tanışmak için o kişinin evine giden daha sonra ölü bulunan 23 yaşındaki talihsiz genci konuşuyor. Lauren Smith'in hayatını kaybetmesinin ardından soruşturmayı yürüten dedektifler görevden uzaklaştırıldı. İşte ABD'yi sarsan korkunç olayın detayları...

Haber 01-02-2022 18:40

Covid aşısı: İngiltere’de çöpçatanlık uygulamalarına aşı etiketleri geliyor

İngiltere'de çöpçatanlık uygulamaları, kullanıcılarına aşılandıklarını veya aşı kampanyasına destek olduklarını gösteren etiketler kullanma imkanı tanıyacak. Fakat bu kişilerin gerçekten aşılanıp aşılanmadığını denetlemek mümkün olmayacak.

Haber 07-06-2021 12:36

Forbes listesine girdi: Çöpçatanlık uygulaması ile milyarder oldu

Forbes dünyanın en zengin insanlarını açıkladı. listeye bu yıl daha önce görmediğimiz isimler de dahil oldu. Forbes'un en zenginler listesi açıklandı. Listede ilk sıralarında son yıllarda olduğu gibi Elon Musk, Bill Gates ve Jeff Bezos gibi bilindik isimler yer aldı. Ancak bu yıl adını pek duymadığımız yüzlerce yeni milyarder çıktı.

Finans 09-04-2021 15:31

Bumble

Bumble Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bumble Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.