Bünyamin Gezer Haberleri

Bünyamin Gezer'den gündemi sarsacak bir iddia daha! VAR hakemi Hakan Ceylan'ın boşanma aşamasında olduğu eşinin sözlerini doğruladı

Hakem yorumcusu Bünyamin Gezer, TRT Spor ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. VAR hakemleri hakkında flaş iddialar ortaya atan Bünyamin Gezer'in sözleri kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Aldıkları sağlık raporlarının sahte olduğunu iddia eden Bünyamin Gezer, bu konuyla ilgili delilleri gözler önüne serdi.

Spor 21-11-2023 11:43

Bünyamin Gezer'den Hakan Ceylan'a olay sözler!

Hakem yorumcusu Bünyamin Gezer, TRT Spor ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. VAR hakemleri hakkında flaş iddialar ortaya atan Bünyamin Gezer'in sözleri kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

Spor 02-10-2023 11:58

Son dakika: Herkesin konuştuğu karar için kim, ne dedi? Sivasspor - Galatasaray maçında iptal edilen gol için eski hakem ve yorumcuların yanıtı: Anlayamadık!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabaka; sarı - kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, Sivasspor'un 50. dakikada attığı golün iptal edilmesi maçın önüne geçmişti. Spor yorumcuları ve eski hakemler, pozisyonu değerlendirdi. Eski hakem Deniz Çoban'ın "Burada skandal bir hata var" sözleri ise dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Spor 30-12-2022 07:27

Skandal hata sonrası Halis Özkahya'ya sert tepki: Ben olsam haftalar boyu bekletirim

Gaziantep FK - Kasımpaşa maçını 4 dakika erken bitiren Halis Özkahya hatasını anlayınca oyuncuları geri çağırdı ve maç kaldığı yerden devam etti. Yaşanan olaya tepki gösteren eski hakem Bünyamin Gezer, Özkahya için, "Hayatımda çok hakem hatası gördüm ama böylesini görmedim. Ben olsam, Halis Özkahya ve ekibini haftalar boyu bekletirim" dedi.

Spor 06-11-2021 09:25

Bünyamin Gezer

Bünyamin Gezer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bünyamin Gezer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bünyamin Gezer’den Metin Tokat’a ağır itham: Rezil oldu, kovuldu

Eski hakem Bünyamin Gezer, MHK üyeliğinden ayrılan Metin Tokat’ın istifa etmediğini, kovulduğunu söyledi. Gezer, “Yine rezil oldu” dedi.

Spor 21-10-2021 15:52