Burun Akıntısı Covid Haberleri

Haftalarca süren burun akıntısı, kuru öksürük... Grip sonrası geçmeyen belirtilerin nedeni açıklandı: Bağışıklık borcunuz olabilir!

Bu kış hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip: Soğuk algınlığı ya da grip geçse de ne kuru öksürük ne burun akıntısı gitmek biliyor, gitse de 1-2 hafta sonra geri dönüyor. Doktorlara göre mevsimin geri kalanında daha ciddi hastalıklarla karşılaşılması riski de oldukça yüksek! Özellikle bu yılki hastalıklarda görülen durumun merak edilen nedenini uzmanlar açıkladı. Son tezlerden birine göre geçmek bilmeyen belirtilerin nedeni 'bağışıklık borcu'nuz olabilir...

Haber 26-12-2023 11:03

Burun akıntısı nasıl geçer? Sürekli burun akıntısı neden olur?

Burun akıntısı çoğu insanın hayatının bir noktasında deneyimlediği yaygın bir durumdur. Genellikle soğuk algınlığı, grip veya alerji gibi solunum yolu enfeksiyonlarıyla ilişkilendirilir. Burun akıntısı burun boşluğunun zarlarının iltihaplanması sonucu ortaya çıkar ve burun boşluğundaki mukusun artmasıyla kendini gösterir. Burun akıntısı genellikle berrak veya sarı-yeşil renkte sümüksü bir akıntı olarak kendini gösterir.

Haber 31-05-2023 13:45

Burun Akıntısı Covid

Burun Akıntısı Covid Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burun Akıntısı Covid Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.