Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Haberleri

Asgari ücret zammı için ikinci randevu! 'İstediğimiz rakamların bir kısmı geldi' diyerek duyurdu...

Asgari ücret son dakika haberi… Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantı öncesi Çalışma Bakanı Vedat Bilgin ‘Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?’ sorusu için ipucu vererek resmi süreyi anımsattı. Milyonlarca çalışan 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' diye merak ederken komisyon toplantısı sonrası kritik bir açıklama geldi.

Finans 15-12-2022 06:55

Son dakika EYT haberleri... Türkiye'nin beklediği EYT'de yaş sınırı olacak mı? Herkes o konuşmayı bekliyordu...

EYT'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Meclis'te milyonlarca kişinin aradığı 'EYT'de yaş sınırı olacak mı, EYT yaşı kaç olacak?' sorusuna yanıt verdi. Dün çıkan iddialarda EYT'de yaş sınırının kadınlarda 48 erkeklerde ise 50 olacağı belirtilmişti. Vedat Bilgin, 'EYT konusunda en kapsamlı düzenleme için çalışıyoruz' ifadelerini kullandı. İşte son dakika EYT haberinin detayları...

Finans 09-12-2022 08:35

SON DAKİKA | Asgari ücret zammı için ilk kez bu mesaj geldi! Bakan Bilgin'den saatler kala dikkat çeken sözler: Ortalamayı yukarı taşıyan...

Son dakika asgari ücret haberi: Milyonların merakla beklediğ asgari ücret zammına ilişkin gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor... Aralık ayına girilmesiyle birlikte heyecan daha da artarken yeni asgari ücret için geri sayım başladı. Yarın yapılacak toplantı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vedat Bilgin katıldığı canlı yayında asgari ücretle son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Bilgin, ortalamayı yukarıya taşıyan bir asgari ücret politikası izlediklerini bildirdi.

Finans 06-12-2022 15:43

EYT düzenlemesi öncesi SGK'ya akın ettiler! Doğum borçlanması, askerlik borçlanması...

EYT ile ilgili düzenlemede süreç hızlandı. EYT düzenlemesi için gün ve pirim hesapları yapılmaya başladı.1.5 milyon kişinin ilk etapta emekli olması beklenirken, EYT'den yararlanmak isteyen kişiler SGK'da yoğunluk oluşturdu. İşte EYT düzenlemesiyle ilgili haberin detayları...

Finans 17-11-2022 10:34

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Milyonları ilgilendiren kritik toplantı! EYT ve asgari ücret... Bakan Bilgin TİSK yöneticileriyle görüştü

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren kritik EYT ve asgari ücret toplantısı gerçekleştirildi. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu yetkilileriyle görüştü. Görüşmede emeklilikte Yaşa Takılanlar, asgari ücret ve çalışma hayatına ilişkin konular ele alındı.

Finans 09-11-2022 17:26

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Afyonkarahisar'da konuştu: (2)

"Şimdi aralıkta benzer bir şekilde enflasyon şartlarını değerlendirerek, enflasyon tahribatı karşısında toplumu koruyacak tedbirleri alarak orada en kapsamlı müdahaleyi yapacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın" - "Emekçileri şunu bilsinler ki; Türk devleti sosyal bir devlettir ve onların yanındadır. Onların emeğini koruyacak tedbirleri alma konusunda kararlıdır"

Yurthaber 17-10-2022 14:40

Madendeki patlamada hayatını kaybeden Ramazan Özer ve Soner Ak, son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze törenlerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de katıldı

Yurthaber 16-10-2022 19:03

Bakan Bilgin'den Amasra'da maden ocağındaki patlamaya ilişkin açıklama:

"Milletimizin acısı büyük, madencilerimizin acısı büyük. Allah yakınlarına sabır versin, madencilere sabır versin. Milletimizin başı sağ olsun"

Yurthaber 15-10-2022 12:27

Bartın'daki maden faciasında kaç işçi hayatını kaybetti? Maden ocağı patlamasında hayatını kaybedenlerin isimleri ne? Bakan Soylu'dan son dakika açıklaması!

Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında dün akşam saat 18.45'te gerçekleşen patlamada hayatını kaybeden işçilerin isimleri açıklandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, can kaybı sayısının 40'a yükseldiğini açıkladı. Bartın Amasra'da Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde yeraltında gerçekleşen patlamada hayatını kaybedenlerin isimleri arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Bartın'daki maden faciasında kaç işçi hayatını kaybetti, isimleri ne?

Haber 15-10-2022 11:49

EYT ne zaman çıkacak, bu yıl çıkar mı, kimleri kapsıyor? Bakan Bilgin'den milyonları ilgilendiren EYT açıklaması!

EYT ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca çalışan EYT düzenlemesini dört gözle bekliyor. Söz konusu düzenleme için gözler Aralık ayına çevrildi. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin geçtiğimiz gün konuya ilişkin yaptığı açıklamada düzenlemenin bütün sorunları aşmaya dönük ve kapsamlı olacağını ifade etti. Peki, EYT ne zaman çıkacak, bu yıl çıkar mı, kimleri kapsıyor?

Finans 14-10-2022 15:10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den EYT açıklaması:

"1999 öncesi işe girmiş olanların yaş sorunu yüzünden emeklilikte karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Bu tek tip bir düzenleme" - "(Geçici işçilerin çalışma süresi) Onu biz 12 aya, 1 yıl çalışmaya çıkaracağız ve 1 yıl çalışacak şekilde kurumlarında çalışma imkanı sağlayacağız"

Yurthaber 05-10-2022 23:21

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, HAK-İŞ'i ziyaretinde konuştu:

"(EYT) Onunla ilgili bir çözüm aşamasına geldik. O dosyayı tamamladığımız gün bir basın toplantısıyla ya da başka bir şekilde Türk kamuoyuyla paylaşacağız" - (Taşeron işçi) 90 bin civarında bir işçi kapsam dışında kaldı. Onların kamuya kadrolu olarak geçmesi, onlara işçi kadrosu verilmesi konusunda da bütün çalışmalarımızı tamamladık. Onun da belli bir aşamadan sonra uygulamaya sokulacağının haberini vermek isterim"

Yurthaber 23-09-2022 17:27

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığını ziyaretinde konuştu:

"(Sözleşmeli personelin kadroya alınması) O çalışmamız bitti diyebilirim. Üzerinde son bir çalışma yapıp Bakanlar Kurulunda Sayın Cumhurbaşkanı'mızla paylaştıktan sonra tahmin ediyorum kısa süre içerisinde uygulamaya geçireceğiz"

Yurthaber 17-09-2022 21:55

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Kırşehir'de 35. Ahilik Haftası kapanış töreninde konuştu:

"Önümüzdeki aralıkta da emekçilerimizi sevindirecek haberler vereceğiz. Onları enflasyon karşısında ezdirmeyeceğiz" - "Çok sorulan, merak edilen bir konu da emeklilikte yaşa takılanlar sorunudur. O sorunun da çözümünün en geç aralık ayında meclise intikal ettirileceğini buradan tekrar ifade etmek isterim"

Yurthaber 17-09-2022 20:07

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Kırşehir Valiliğini ziyaretinde konuştu:

"Türkiye, bugün dünyada barış kuran bir ülke konumundadır. Suriye'de barışı biz kurmaya çalışıyoruz. Libya'da, Kafkaslar'da Türkiye kurmaya çalışıyor"

Yurthaber 17-09-2022 18:03

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Antalya'da ziyaretlerde bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Antalya'da ziyaretlerde bulundu

Yurthaber 08-09-2022 18:50

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin ile AK Parti'li Yıldırım, Antalya'da STK temsilcileriyle buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin: - "Türkiye hızla sanayileşiyor. Dünya ticaretiyle entegre oldu. Dünyada mal satmadığımız yer yok. Türkiye'de üretilmeyen bir ürün yok" - AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: - "Bu küresel krizler Türkiye büyük bir fırsat doğurdu. Bunu görmemiz lazım. Gelecek yüzyıl Türklerin yüzyılı olacak. Bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bütün Kafkasya, Orta Doğu, Balkanlar, merkezi Asya Türkiye'ye bakıyor"

Yurthaber 08-09-2022 16:39

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Antalya'da üye katılım töreninde konuştu:

"Türkiye sadece Anadolu topraklarında değil, Balkanlar'da, Kafkaslar'da, Akdeniz'de, Karadeniz'de, her yerde bir güvence. İstikrarın güvencesi, emperyal güçlerin bölgedeki emellerini kursağında bırakan bir Türkiye var, Erdoğan var" - "(Avrupa ülkelerindeki enerji sorunu) Buraya gelsinler, hem insanımız hem iklimimiz sıcak, Antalya onları bekliyor. Gönlümüz de geniş, herkese yer var. Kışı Türkiye'de geçirelim"

Yurthaber 08-09-2022 14:13

Bakan Bilgin, Antalya'da rozet takma töreninde konuştu:

"Önümüzdeki dönem içerisinde de sözleşmeli personel sorununu çözüyoruz. EYT sorunu önümüzde, çözüyoruz. Bütün bu sorunları dosya dosya açıp çözüyoruz" - "Türkiye'nin emekçileri, çalışanları, işçileri endişe etmesin. Türk devleti sosyal bir devlettir ve bunun sorumluluğunu yerine getirecektir"

Yurthaber 08-09-2022 13:37

Bakan Bilgin, Yeni Anayasada Yer Alacak Sosyal Haklar Çalıştayına katıldı

Bakan Bilgin, "Yeni Anayasada Yer Alacak Sosyal Haklar Çalıştayı"na katıldı

Yurthaber 06-09-2022 16:33

Bakan Bilgin'den sözleşmeli personel ve EYT açıklaması:

"Meclis açıldığında sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Şu anda üzerinde çalıştığımız dosya o, bitirmek üzereyiz" - "(EYT) Bu konudaki teknik çalışma biraz daha zaman alacak, tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT aralık ayı gibi gündeme gelir"

Yurthaber 06-09-2022 13:01

SON DAKİKA: EYT, geçici işçi, sözleşmeli personel, taşeron işçi… Milyonlar bekliyordu! Bakan Bilgin tek tek duyurdu!

Milyonlarca kişi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika haberlerini takip etmeye devam ederken EYT'de yeni gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT çözüm formülüyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Öte yandan Bakan Bilgin, EYT'den önce sözleşmeli çalışanlar, taşeron ve geçici işçilerle ilgili çalışmalarının olduğunu duyurarak ‘Meclis ilk açıldığında sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Bitirmek üzereyiz' dedi.

Finans 06-09-2022 13:00

Son dakika: EYT'de formül netleşiyor! Bakan Bilgin duyurmuştu... İşte detayları

EYT konusuyla ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren EYT düzenlemesiyle ilgili formülleri araştırırken, geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den dikkat çeken bir açıklama gelmişti. Masada tek formül olduğunu duyurdu. Milyonlarca kişi o formülün detaylarını araştırmaya başladı. İşte son dakika EYT haberinin ayrıntıları...

Finans 02-09-2022 13:07

Bakan Bilgin'den büyüme değerlendirmesi

Türkiye'nin ikinci çeyrek büyüme rakam rakamlarının açıklanmasının ardından konuya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı.

Finans 02-09-2022 12:47

EYT çıktı mı? EYT ne zaman, hangi formülle çıkacak? Bakan Bilgin açıkladı!

EYT ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin en geç Aralık ayında tamamlanacağı öngörülen EYT'de çözüm formülüyle ilgili açıklamada bulundu. Bu açıklama sonrası birçok kişi internette "EYT çıktı mı?", "EYT ne zaman, hangi formülle çıkacak" soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde...

Finans 23-08-2022 13:48

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT için takvim verdi:

"Kamuoyunda saçma sapan formüller var. Bu formüller adına konuşanlar var. Kapsamlı bir çalışma aralık veya ocak ayında Meclis'te olur"

Yurthaber 23-08-2022 11:39

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan isteğe bağlı sigortalılarla ilgili açıklama:

"İsteğe bağlı sigorta kapsamında yer alan, 1990 öncesi girişi olup 60 yaşını geçmiş olanlar için kalan prim gün sayıları kadar toptan ödeme imkanı getirilerek emekliliğe hak kazandırılmalarına imkan verilmesini istiyoruz"

Yurthaber 23-08-2022 11:37

Son dakika: Herkes bunu merak ediyordu: EYT’de yeni gündem ‘maaş zamanı’! ‘En geç’ diyerek açıkladı…

Son dakika: Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için hükümetin çalışmaları devam ediyor. Milyonlarca EYT’li vatandaş, “EYT ne zaman çıkacak?”, “EYT’de masadaki formüller neler?” , “Nasıl bir yol haritası izlenecek?” sorularına yanıt ararken, yeni bir konu daha gündeme geldi. Düzenlemesinin çıkması halinde EYT’lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacağı merak ediliyor. Uzman isim 10’uncu ayı işaret ederek açıkladı. İşte son dakika EYT haberinin detayları…

Finans 18-08-2022 16:20

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, TÜRK-İŞ'in 70. Yıl Belgeseli programında konuştu:

"Yıl sonunda yeni bir düzenleme yapacağız ve emekçilerimizi ne enflasyona ne de sermayenin baskısına karşı ezdireceğiz" - "Biz, örgütlenme hakkının sonuna kadar savunulmasından yanayız, sonuna kadar savunucusuyuz ve örgütlenme hakkına karşı çıkan kim olursa olsun onun karşısındayız"

Yurthaber 31-07-2022 23:21

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Bursa'da sendika ziyaretinde konuştu:

"Türkiye'de demokratikleşme ileriye doğru gittikçe sendikal hakların ve özgürlüklerin kullanımı da genişlemiştir. Devlet sosyal güvenlik sistemi Türkiye'nin oldukça kapsamlıdır"

Yurthaber 28-07-2022 16:24

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, AK Parti Bursa İl Başkanlığı ziyaretinde konuştu:

"Aralıkta da yeniden bütün bu şartları dikkate alarak emekçilerimizi koruyacak kapsamlı bir düzenleme yapacağız" - "Türkiye'nin ekonomideki büyümesine bağlı olarak sorun çözme gücü artıyor. Sadece ekonomiyle ilgili değil, siyasal anlamda da uluslararası ilişkiler anlamında da Türkiye'nin sorun çözme gücünün dünyaya nasıl yansıdığını hepimiz görüyoruz"

Yurthaber 28-07-2022 15:29

Bakan Bilgin, Bursa Üretim Sürecine Katılımın Desteklenmesi Projesi Toplantısında konuştu:

"Türkiye'nin üretim gücü arttıkça sorun çözme kabiliyeti artmaktadır. Sorun çözme kabiliyeti, Türkiye'nin demokrasi içinde ekonomideki hedeflerine ulaşmasını mümkün kılacaktır. Burada kimsenin tereddüdü olmasın" - "Türkiye'nin emekçileri şunu biliyorlar, Türk devleti sosyal devlet politikalarını uygulamakta kararlıdır. Onları enflasyona, ekonomideki olumsuz şartlara karşı koruma sözünü her zaman yerine getirme kararlılığındadır. Bunundan kimsenin endişesi olmasın"

Yurthaber 28-07-2022 12:48

Son dakika: EYT'li için 3600 prim formülü! 8 Eylül 1999 öncesinde...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için hükümetin çalışmaları devam ediyor. Milyonlarca EYT’li vatandaşlar, “EYT ne zaman çıkacak?”, “EYT’de masadaki formüller neler?” , “Nasıl bir yol haritası izlenecek?” sorularına yanıt arıyor. Bakan Bilgin'nin yıl sonunu işaret ettiği çalışmada yeni formül ortaya çıktı. Yaşa takılanlara emeklilik yolunu açacak çalışmada 3600 prim günü formülü masada. Burada da yaş şartının esnetilmesi söz konusu.

Finans 27-07-2022 09:32