Çaycı Haberleri

Mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize alabileceğiniz pratik mutfak aletleri

Anneler Günü’nde mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize sevginizi göstermek ve onu mutlu etmek için pratik mutfak aletleri hediye etmeye ne dersiniz? Çaycılardan kahve makinelerine, fritözlerden ekmek yapma makinelerine kadar birbirinden pratik ürünlerle annenizin işini kolaylaştırabilirsiniz. Öyleyse annenizin konforu için derlediğimiz, pratik mutfak aletlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 12-05-2023 17:55

Yıllarca çay servis ettiği SGK görevlilerinden Zonguldak'ın ilk EYT emeklisi olduğunu öğrendi

Zonguldak'ta, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğüne uzun yıllar hizmet veren çay ocağı işletmecisi Ulvi Öztürk, emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin düzenleme kapsamında kentteki ilk emekli olmanın mutluluğunu yaşadı.

Yurthaber 06-03-2023 14:45

Çay tiryakileri için Fakir marka en iyi ve uzun ömürlü çaycı çeşitleri

Türk geleneklerinde vazgeçilmez bir yere sahip olan çay, sabah akşam demeden günün her saati tüketiliyor. En güzel sohbetlerin eşlikçisi olan çayın demlenme şekli ise büyük bir önem taşıyor. Bu noktada pratiklik sağladığından çay demlemek için kullanılan makineler sıklıkla tercih ediliyor. Fakir ise en iyi çaycı çeşitleriyle beğeni toplayan markalardan biri. Birçok farklı çay makinesine sahip Fakir markasının uzun ömürlü ve kaliteli çaycılarını bir araya getirdik. Haydi, detaylara göz atalım.

Haber 28-02-2023 15:35

Kullanışlı Tefal ürünleri arayanlar için en iyi çaycı ve kettle modelleri

Elektrikli çay makineleri ve su ısıtıcıları, günümüz mutfaklarının vazgeçilmez ürünleri arasındaki yerini aldı. Pek çok modelde ve kapasitede karşımıza çıkan bu cihazlar, tavşankanı çaylar demlemek ve pratik bir şekilde su ısıtmak için kullanılıyor. Özellikle zamandan tasarruf sağlayan çay makineleri ve su ısıtıcıları, mutfakta pratiklik arayanların âdeta eli ayağı oluyor. Kalitesiyle fark yaratan Tefal çaycı ve kettle modellerini listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-01-2023 17:58

'Soğuk çay' tartışmasında müşterisini katletmişti! Cezası belli oldu

Konya'nın Meram ilçesinde seyyar çaycı Muhammet İlhan (35), 'soğuk çay' nedeniyle çıkan kavgada müşterisi Emel Göçer'i (33) tabanca ile öldürdü. Mahkeme, İlhan'ı müebbet hapse çarptırdı. İşte olayın detayları...

Haber 23-01-2023 18:01

Çaylarınızın lezzetini arttıracak 2022'nin en iyi çaycıları

Dumanı üstünde tüten, lezzetli mi lezzetli bir bardak çaya kim hayır diyebilir ki? Çay içmeden tek bir gün bile geçirmeyen ve çay tiryakisi olarak adlandırabileceğimiz biriyseniz evinizde mutlaka bulunması gereken çay makinelerini listelediğimiz bu yazının ilginizi çekeceğinizi düşünüyoruz. Birbirinden kaliteli ve işlevsel çaycılar ile tanışacağınız bu tura başlamaya hazır olun!

Haber 27-12-2022 17:31

Bir il onu konuşuyor! İntihara kalkışan şahsı böyle durdurdu

Samsun'da bir çaycı, evinin birinci katından atlayan şahsı ellerini açarak tutup ölümden kurtardı. Üzerine düşen şahıs ile birlikte yere düşen çaycı ile intihara kalkışan şahıs hastanede tedavi altına alındı.

Haber 30-10-2022 16:19

Hem pratik hem lezzetli çay için vazgeçilmez en iyi çelik çaycılar

Çay içmeden güne başlamayan ancak uzun uzun çay demlemeye de vakit bulamayanlardan mısınız? Eğer öyleyse pratikliğiyle yardımınıza koşacak elektrikli çaycılar vazgeçilmez mutfak gereciniz olabilir. Suyun kısa sürede kaynamasını sağlayan ve kısa sürede çayı demleyen bu elektrikli cihazlar, iş yeri ve ofisler için oldukça gerekli. Hayatınıza kolaylık katıp lezzetli çay içmenizi sağlayacak modelleri incelemek için okumaya devam edin!

Yemek 26-09-2022 12:19

Rekor oyla seçilip belediye başkanlığı yapmıştı... Şimdi ise çaycıda çalışıyor

Eskişehir'in Mihalıççık Belediyesi'nde işçi olarak çalışırken, 2009 seçimlerinde rekor oyla başkanlığa seçilen Ümit Güven, ilginç hayat hikayesiyle dikkat çekiyor. 2014'e kadar belediye başkanlığı yapan Güven, şimdilerde ise belediye binasının karşısında çaycılık yapıyor.

Haber 22-03-2022 10:25

Son dakika: Galatasaray'da Domenec Torrent'e olay benzetme! Bu kadarı da pes...

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası takımın başına getirilen Domenec Torrent, sarı-kırmızılılarla çıktığı maçlardan henüz galibiyet alamadı. Takımın oyunundan da memnun olmayan taraftarlar yeni teknik adamı adeta topa tuttu. Sosyal medyada yoğun eleştiri altında kalan Torrent'e yakışıksız benzetmeler yapıldı. Sosyal medyada gündem olan bu olay bazı taraftarlar tarafından abartı olarak nitelendirilerek doğru bulunmadı.

Spor 15-02-2022 19:12

Seyyar çaycı dehşeti! 'Çay soğuk' diyen Emel’i öldüren seyyar satıcı, bu kez ‘Bana erkek şahıs tokat attı’ dedi

Konya’da, emlakçı Emel Göçer'i (33), 2 kadın arkadaşı ve 3 kız yeğeniyle tatile giderken durdukları seyyar satıcıda çayın soğuk geldiği iddiasıyla çıkan tartışmada tabancayla vurarak öldüren seyyar çaycı Muhammet İlhan (35), ilk kez hakim karşısına çıktı. İddianamedeki ifadesinde kadınlardan birinin kendisine tokat attığını söyleyen İlhan, mahkemedeki savunmasında ise, ''Erkek şahıs bana tokat attı. Olayın şokuyla ben fazla bir şey hatırlamıyorum" dedi.

Haber 27-12-2021 16:21

Seyyar çaycı genç kadını acımasızca katletmişti! Son görüntüleri ortaya çıktı

Konya’da, çayın soğuk geldiği iddiasıyla çıkan tartışmada, seyyar çaycı Muhammet İlhan (35) tarafından öldürülen emlakçı Emel Göçer’in (33) ölümünden hemen önce kaydedilen görüntüler ortaya çıktı. Göçer’in öldürmesine tanıklık eden yeğeni Zerda Göçer, “Katil bize bu havada sıcak çay mı içilir? dedi. Halama tokat attı, sendeleyince ayağı semavere çarptı. Tabancayla halamı başından vurdu. Ambulans çağıracaktık, masada kalan telefonlarımızı bile almamıza izin vermedi” dedi.

Haber 21-08-2021 12:40

Kan donduran olay! Seyyar çaycı, çay soğuk diye semaveri deviren müşteriyi öldürdü

Konya'da, seyyar çaycı Muhammet İ. (35), çayın soğuk geldiği iddiasıyla semaveri deviren Emel Göçer'i (33) çıkan kavgada tabancayla başından vurarak, öldürdü. Muhammet İ., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 14-08-2021 17:11

Gündüz koşu pistinde gece çay servisinde ter döküyor

Adana'da yaşayan 57 yaşındaki Ahmet Çaykara, gündüz koşu antrenmanında, gece ise tezgahta çay satışı yaparak ekmeğinin peşinde koşuyor - Günün ilk ışıklarıyla tablasını kapattıktan sonra koşu parkuruna giden Çaykara, her gün 15 kilometre koşarak halk koşularına hazırlanıyor - Çaykara: - "Gecenin yorgunluğunu spor sayesinde dağıtıyorum. Spora gittiğim zaman bütün yorgunluğumu unutuyorum. Spor stresimi ve yorgunluğumu alıyor"

Yurthaber 05-10-2020 11:30

Toprağa gömülü cesedi bulunan emeklinin katili çaycı çıktı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde dün bir bölümü toprağa gömülü cesedi bulunan işçi emeklisi Abdullah Yalman (60) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden F.D. suçunu itiraf etti. İlçede çaycılık yapan F.D.'nin, annesiyle ilgili olumsuz sözler kullandığı için Yalman’a tüfekle vurup öldürdükten sonra gömdüğünü söylediği belirtildi.

Haber 20-08-2020 15:45

Balıkesir'deki deprem sırasından kahvehaneden kaçmayan çaycı o anları anlattı

Balıkesir'de önceki gün peş peşe meydana gelen depremlerde soğukkanlılığını koruyan çay ocağı çalışanı yaşadığı o anları anlattı. "Benim yüküm ağır" diyen Mustafa Cavit Şener, o panikle kapıya yüklenmesi durumunda camı çerçeveyi kırabileceğini düşündüğünü o nedenle sabit kaldığını söyledi.

Trend 12-12-2019 23:08

Gökçeada'nın garsonunun basılmış 11 romanı var

Bugüne kadar yazdığı 15 romanından 11'i basılan ve kitaplarını satarak il il gezen Mehmet Fatih Oflaz, Gökçeada'da bir kahvehanede garsonluk yapıyor - Oflaz: - "Okudum okudum, 21 yaşından itibaren yazmaya başladım. Şu ana kadar 15 kitap yazdım, bunların 11'i hayata geçti. Kitaplarım çok beğenildi"

Haber 02-09-2019 11:31

Gökçeada'nın garsonunun basılmış 11 romanı var

Bugüne kadar yazdığı 15 romanından 11'i basılan ve kitaplarını satarak il il gezen Mehmet Fatih Oflaz, Gökçeada'da bir kahvehanede garsonluk yapıyor - Oflaz: - "Okudum okudum, 21 yaşından itibaren yazmaya başladım. Şu ana kadar 15 kitap yazdım, bunların 11'i hayata geçti. Kitaplarım çok beğenildi"

Yurthaber 02-09-2019 11:31

Boğaz'ın sosyete çaycısı

Müzisyenliği bırakarak Boğaz'da bir motosikletin üzerine monte edilen çay ocağıyla vatandaşlara çay ve kahve servisi yapan 44 yaşındaki engelli Mustafa Ün, çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından "sosyete çaycısı" olarak tanınıyor - Mustafa Ün: - "Çay kahve vermekten ziyade sohbet etmek, dertleşmek için, bir aile gibi gördü insanlar bizi. Müzik yapıldı, tango dersi bile verdi bir arkadaşım burada. Hep beraber yemekler yapıp yedik, paylaştık" - "İnsanlar burayı kendi evi, mutfağı gibi görüyor. Müzik dinliyor. Dertleşebiliyor. Ortak bir şeyler üretebiliyorlar. Burada tanışıp evlenen insanlar da oldu. Yeni yeni çocuklar var. Yeni müşteriler diyorum onlara"

Haber 26-07-2019 11:32

Çaycı kızın tecavüz iddiası

Adana'da altın atölyesi sahibi 33 yaşındaki K.M., işhanının çaycısının kızı lise öğrencisi 16 yaşındaki G.D.'ye tecavüz edip, hamile bıraktığı iddiası ile gözaltına alındı.

Haber 01-09-2015 11:49

Batman'da HDP il binasının çaycısı bıçaklandı

Batman'da, Halkların Demokrasi Partisi (HDP) İl Başkanlığı'nda çaycı olarak çalışan 43 yaşındaki Yaman Utanç, kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.

Haber 21-06-2015 12:41

Belediye başkanının çaycıyı dövdüğü iddiası

Bolu'nun Mudurnu İlçesi Taşkesti Belde Belediyesi'nde çaycılık yapan Ferit Karademir Belediye Başkanı AK Partili Saim Çevik tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Haber 28-01-2015 10:58

Alman akademisyen, Türkçe öğrenmek için Türkiye’ye geldi

Almanya'nın Berlin Üniversitesi'nde akademisyen olan Felix Koch, Türkçe öğrenmek için Balıkesir'in Edremit ilçesine geldi.

Haber 02-12-2014 09:33

Polisin çaycısı görevi başında kalp krizi geçirip öldü

Samsun Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde çaycı olarak görev yapan 3 çocuk babası Ayhan Uludoğan(46), görevi başında kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Haber 26-05-2014 15:35

Çaycı olarak girdi başkan olarak çıktı

Bartın’ın Ulus İlçesi’ne bağlı Kumluca Beldesi'de belediyede 21 yıldır işçi olarak çalışan 43 yaşındaki İsmail Can 3 dönemdir belediye başkanlığını yapan Ak Parti’li Metin Çetin’e karşı seçimi kazandı

Haber 02-04-2014 10:26

AK Parti'nin çaycısını döverek öldürdüler

Mardin Midyat İlçesi'ndeki AK Parti seçim bürosunda çaycılık yapan ve kimliği belirsiz kişilerce dövülen 19 yaşındaki Mehmet Veysi Altınışık, tedavi altına alındığı hastanede öldü.

Haber 05-03-2014 14:05

Otomobilin çaycıya çarpma anı kamerada

Adana'nın Kozan ilçesinde bir sürücünün, yolun karşısına geçmeye çalışan çaycıya çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 20-11-2013 09:33

Çatışmada yoldan geçen çaycı öldü

Esenyurt’ta iki grup arasındaki silahlı çatışmada olay yerinde bulunan ve çatışmayla bir ilgisi olmayan çaycı hayatını kaybetti.

Haber 25-05-2013 19:19

Tutanakların kaynağı çaycı, fotokopici değil

Tartışmalara neden olan İmralı tutanaklarını yayınlayan gazeteci Namık Durukan, günler sonra sessizliğini bozdu.

Haber 11-04-2013 10:29

Çaycıdan çaylara naylon leğenli koruma

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde bir çay ocağı sahibi soğuk havalarda çayların soğumadan taşıması için naylon leğenli tabla yaptı.

Haber 08-12-2012 01:09

Cadde ortasında şoke eden görüntü

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, iş makinesi operatörü 27 yaşındaki Sercan Alagöz, ilçe merkezinde bankta otururken başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

Haber 07-08-2012 15:50

Köprü faciası için soruşturma başlatıldı

Zonguldak Çaycuma'daki köprü faciası için soruşturma başlatıldı.

Haber 12-04-2012 16:52

Çaycıların rekabet kavgası

Konya'da bir iş merkezinde çay ocağında çalışan 2 kişi arasında rekabet yüzünden çıkan tartışmada 1 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Haber 15-02-2012 13:13

Meclis çaycıları, borç tahsilatına çıktı

12 Haziran’da yapılacak seçim dolayısıyla 23. Dönem Meclis çalışmalarının yarın bitirilmesi planlanıyor.

Haber 06-04-2011 16:22