Charles Haberleri

Nostradamus'un 2024 kehaneti sosyal medyada çok konuşuldu! Zamansız bir şekilde sona erecek

16. yüzyılda yaşamasına rağmen kehanetleri günümüze kadar ulaşmayı başaran Nostradamus dünya genelindeki popülerliği artıyor. 1555 yılında yazdığı Les Propheties adlı kitabında geleceğe dair 942 kehaneti bulunan Nostradamus'un 2024 yılı içindeki öngörüleri İngiliz Kraliyet ailesi üyelerinin sağlık durumlarına ilişkin haberlerin basında yer almasıyla birlikte yeniden gündem oldu. Ünlü kahin Kral Charles'in hükümdarın aniden sona ereceğini söyledi.

Trend 06-04-2024 13:50

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Kate Middleton'un ardından Kral Charles da hastanelik oldu... Kral Charles'ın yerine kim bakacak?

Birleşik Krallık tahtının veliahtı Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton'un ameliyat olduğu haberi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Galler Prensesi'nin karın ameliyatı geçirdiği, "10 ila 14 gün" hastanede kalacağı ve Paskalya sonrasına kadar kraliyet görevlerine dönme ihtimalinin olası olmadığı açıklandı. Saray, Kate Middleton'un ameliyat olduğunun bilgisiyle birlikte Kral Charles'in gelecek hafta prostat ameliyatı geçireceğini doğruladı.

Trend 18-01-2024 13:47

İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme töreni için büyük hazırlık! 6 binden fazla asker görev yapacak

İngiltere Kralı 3. Charles'ın 6 Mayıs'ta yapılacak taç giyme töreni için hummalı hazırlıklar devam ediyor. Törende 6 bin İngiliz askerinin yanı sıra İngiliz Milletler Topluluğu üyesi 35 ülkeden 400 asker de görev alacak. Başbakan Rishi Sunak, İngiliz ordusunun ve müttefiklerinin gerçekleştireceği geçit töreninin dünyayı hayrete düşüreceğini söyledi.

Haber 16-04-2023 20:44

Tarihte 4 kişi bu unvanı almıştı! Kral Charles küçük kardeşine babasının unvanını verdi

İngiltere Kralı 3. Charles, küçük erkek kardeşi Prens Edward’ı 59’uncu doğum günü münasebetiyle 'Edinburgh Dükü' ilan etti. Tarihte 4 kişinin aldığı bu unvan, daha önce Kral Charles'ın babası Prens Philip'e aitti. 

Haber 10-03-2023 15:47

Charles

Charles Hakkındaki Haberler Mynet'te. Charles Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İngiltere Kralı'na yumurta fırlatmıştı! Üniversite öğrencisine ilginç ceza

İngiltere’de III. Charles’a yumurta attığı için tutuklanan üniversite öğrencisi, kefalet koşulu olarak toplum içinde yumurta taşımasının yasaklanmasının ardından serbest bırakıldı. 23 yaşındaki öğrenci olayın ardından ölüm tehditleri aldığını da belirtti.

Haber 11-11-2022 19:54

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Charles ile görüştü

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Kralı 3. Charles ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye-Birleşik Krallık ilişkileri ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Kraliçe 2. Elizabeth’in hayatını kaybetmiş olması dolayısıyla, Kral Charles'a taziyelerini iletti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 25-10-2022 20:56

İngiltere Kraliyet Darphanesi duyurdu! Kral 3. Charles'ın portresini içeren yeni madeni paraların üretimine başlandı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünün ardından Birleşik Krallık'taki madeni paralar yenilenmeye başladı. İngiltere Kraliyet Darphanesi tarafından yapılan açıklamada, ülkenin yeni hükümdarı Kral 3. Charles'ın portesini içeren ilk madeni paraların üretimine başlandığı duyuruldu.

Haber 30-09-2022 22:51

İngiltere Kralı 3. Charles protesto edildi! “Biz evimizi ısıtamıyoruz, yaptığın törenlerin parasını vergimizle ödüyoruz”

Yarım asırdan fazla bir süredir Galler Prensi unvanını elinde bulunduran İngiltere Kralı 3. Charles, Kral olarak ülkeye ilk ziyaretinde monarşi karşıtlarının tepkisiyle karşılandı. Halkı selamladığı sırada Kral 3. Charles’ı protesto eden bir kişi “Biz evimizi ısıtamıyoruz, yaptığın törenlerin parasını vergimizle ödüyoruz” diyerek tepki gösterdi. Korumasının araya girmesi üzerine Kral protestocudan uzaklaştırıldı.

Trend 17-09-2022 13:29

Kral 3. Charles kehaneti sosyal medyada gündem oldu! “Tarih tekerrür eder, önceki Charles’lar...”

TikTok’ta ‘Ches_du_chili’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümünden sonra tahtın yeni sahibi Kral 3. Charles’in hükümdarlığının uzun sürmeyeceğini öngördü. Genç kadın yeni kralın kendisinden önceki iki adaşıyla aynı kaderi paylaşabileceğini söyleyerek sosyal medyada popüler olmayı başardı.

Trend 14-09-2022 16:34

Nostradamus'tan Charles iddiası! Dikkat çeken sürpriz isim detayı: Krallığı uzun sürmeyecek

İngiltere'de Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünün ardından oğlu Charles tahta geçti. 3. Charles unvanını alan yeni kralla ile ilgili Nostradamus’un kehanetleri konusunda uzman olan Mario Reading dikkat çeken bir iddiada bulundu. İddiaya göre Charles'ın krallığı kısa sürecek ve yerini sürpriz bir isim alacak.

Haber 14-09-2022 08:01

Kral 3. Charles imza atarken küplere bindi! Bu kahrolası şeye tahammül edemiyorum

Geçtiğimiz günlerde tahta çıkma töreninde imza atarken yardımcılarına kızgın bir ifadeyle masada elini koyacağı yerin boşaltılması talimatını veren İngiltere Kralı 3. Charles bu kez de imza attığı kalemin mürekkebinin akmasına sinirlendi. Kral 3. Charles'ın sinirli anları ise kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Haber 13-09-2022 22:46

Dünyanın gözü onun üzerinde! İşte İngiltere Kralı 3. Charles’in birbirinden ilginç alışkanlıkları...

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in İskoçya’daki Balmour Kalesi’nde 96 yaşındayken hayatını kaybetmesi dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Kraliçe’nin 8 Eylül 2022 tarihinde hayatını kaybetmesi üzerine tahtın yeni sahibi oğlu Galler Prensi 3. Charles oldu. İngiltere Kralı 3. Charles’in günlük rutinleri de ilgi çekmeyi başardı.

Trend 13-09-2022 13:30

Kral 3. Charles'tan ilginç hareket! Sosyal medyada gündem oldu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümünün ardından, eski Galler Prensi olan oğlu 3.Charles tahta çıkarak kral ilan edildi. 3. Charles'ın imza töreni sırasında yaptığı hareket ise sosyal medyada gündem yarattı.

Haber 11-09-2022 10:11

Yeni İngiltere Kralı 3. Charles'tan ilk açıklama! İngiliz halkına seslendi

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü sonrası İngiltere tahtına oturan oğlu Kral 3. Charles canlı yayında İngiliz halkına seslendi. Kral Charles, oğlu Prens William'ı Galler Prensi ilan ettiğini duyurdu. Kral öte yandan diğer oğlu Harry ve onun eşi Meghan için ise, "Diğer oğlum Harry ve eşi Meghan'a olan sevgimi buradan ifade ediyorum." dedi.

Haber 09-09-2022 20:09

Yeni Kral Charles'la ilgili flaş detay! İlber Ortaylı anlattı: İsmini kullanmayabilir

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. İngiltere tarihinin "en uzun süre tahta kalan hükümdarı" unvanını elde eden 2. Elizabeth'in ölümünün ardından 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu. Prof. Dr. İlber Ortaylı, Charles'ın tahta geçmesiyle ilgili "Birkaç kralın kellesinin gittiği olmuştur" diyerek önemli bir detayı paylaştı.

Haber 09-09-2022 07:40