Dakota Johnson Haberleri

Dakota Johnson'dan Armie Hammer'a fantezi göndermesi! Yamyamlığın bu kadar...

Oyuncu Dakota Johnson yamyamlık fantezisiyle uzun süre gündemde kalan oyuncu Armie Hammer'a yaptığı göndermeyle gündemde. Oyuncu, "Yamyamlığın bu kadar popüler olabileceğini kim bilebilirdi?" dedi.

Magazin 24-01-2023 13:29

Dakota Johnson’un yeni adresi belli oldu! “Madame Web” filminde Marvel karakterini canlandıracak

Sony, Venom ve Morbius’un ardından Spiderman evreninde yer alan Madame Web karakteri beyazperde de sevenlerinin karşısına çıkacak. Sevilen çizgi karaktere Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) serisinin başrol oyuncusu Dakota Johnson hayat verecek.

Trend 05-02-2022 17:33

Dakota Johnson'dan itiraf! Sette soyunmak büyük sorun

Oynadığı filmlerdeki cesur sahnelerle adından söz ettiren Dakota Johnson, son rol aldığı projenin çekimlerinde problem yaşadığını itiraf etti. Ünlü oyuncu, "Kamera karşısında çıplak kalmak bana sıkıntı yaşattı. Bazı günler sette üstümü çıkarmak istemiyordum" dedi.

Magazin 17-01-2022 15:13

Dakota Johnson ve Chris Martin yeni yıla Tulum'da girdi!

Dakota Johnson ve Chris Martin çifti, yeni yıl tatilini Meksika'nın Tulum sahilinde geçiriyor. Sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran çifte, Martin'in, Gwyneth Paltrow ile olan evliliğinden oğlu Moses de katıldı.

Magazin 01-01-2022 15:31

Dakota Johnson

Dakota Johnson Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dakota Johnson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dakota Johnson: Anneannemin kariyeri Alfred Hitchcock'un tacizleri yüzünden bitti

Dakota Johnson, anneannesi olan Amerikalı oyuncu ve eski model Tippi Hedren'in, korku filmlerinin ünlü yönetmeni Alfred Hitchcock tarafından tacize uğradığı ve onun yüzünden kariyerinin bittiği iddiasını gündeme getirdi.

Magazin 14-11-2021 14:26

Grinin 50 Tonu filminin yıldızı Dakota Johnson kasığına kadar dekoltesiyle büyüledi

Büyük ses getiren ve erotik sahneleriyle tüm dünyada olay olan romantik film Grinin 50 Tonu'nda Jamie Dornan ile beraber başrolü paylaşan Dakota Johnson, New York sokaklarında görüntülendi.

Magazin 01-10-2021 10:32

Dakota Johnson yeni filmi için cesur! İç çamaşırlı hali gündemde

The Nowhere Inn filminde rol alan Dakota Johnson iddialı görüntüsüyle gündem oldu. Dakota Johnson film için siyah iç çamaşırlarıyla ekran önündeydi.

Magazin 13-08-2021 14:45

Dakota Johnson ve Sean Penn, Daddio filmi için tüm hazırlıklarını tamamladı

Dakota Johnson ve Sean Penn, Christy Hall'un ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimini yaşayacağı Daddio filminin başrollerini paylaşacak.

Trend 17-06-2021 11:12

Grinin Elli Tonu filminin yıldızı yeni işiyle şaşırttı

Grinin Elli Tonu filmiyle yıldızı parlayan Dakota Johnson yeni işiyle hayranlarını şaşırttı. Oyunculuğun yanı sıra yetişkinler için cinsel ilişki ürünleri satan bir firmanın ortağı olan 31 yaşındaki aktris, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni tasarladığı vibratörü tanıttı.

Magazin 22-04-2021 14:50

Ünlülerin seks oyuncaklarına olan merakı

Oyuncu ve şarkıcıların seks oyuncaklarına olan merakı, o sektördeki satışlarda patlama yaşanmasına neden oldu.

Magazin 17-02-2021 08:38

İzlenme rekorları kıran yapımların cesur sahnelerinden sonra ünlü isimlerden peşpeşe itiraflar geldi

Televizyon ekranlarında ailece dizi ve film izlerken zaman zaman cesur sahnelere denk gelebiliyorsunuz. Son dönemde dijital dünyanın gelişmesiyle beraber bu sahnelerin sayısında bir artış olduğunu söylemek yanlış olmaz. Film ve dizilerde yer alan bu cesur sahneleri siz ailenizle izlerken çekiniyorsunuz. Peki oyuncular bu sahnelerin çekimleri sırasında neler yaşıyor? Karşınızda cesur sahneleriyle gündeme gelen oyuncuların çekimlerin perde arkasına ilişkin itirafları var. Hazırsanız başlıyoruz.

Trend 05-02-2021 14:52