Deniz Işın Haberleri

Ateş Kuşları’nın Zıpkın’ı Erdem Şanlı'dan ilan-ı aşk! Sevgilisi Ömer’in yıldızı çıktı

Ateş Kuşları dizisinde canlandırdığı 'Zıpkın Ateş' rolüyle tanınan Erdem Şanlı aşkını ilan etti. Ünlü oyuncunun yeni aşkı Ömer dizisinin yıldızı çıktı. İkilinin aşk pozlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-12-2023 11:57

DOKUZ OĞUZ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Dokuz Oğuz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Doğuz Oğuz dizisi Fox Tv ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki Oğuz Timi'nin hikayesinin anlatılacağı dizinin ilk bölümü tekrar yayını ile bu akşam yayınlanacak. Bu gelişmeyle beraber Doğuz Oğuz dizisi konusu ve oyuncuları arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Dokuz Oğuz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 31-01-2023 21:16

DOKUZ OĞUZ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Dokuz Oğuz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Doğuz Oğuz dizisi Fox Tv ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki Oğuz Timi'nin hikayesinin anlatılacağı dizinin ilk bölümü tekrar yayını ile bu akşam yayınlanacak. Bu gelişmeyle beraber Doğuz Oğuz dizisi konusu ve oyuncuları arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Dokuz Oğuz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 31-01-2023 18:54

Okan Bayülgen'den Sarp Bozkurt ve Deniz Işın'a şok soru: Siz sevgili misiniz?

Online dizi izleme platformunda yayınlanan 'Bizden Olur mu?' dizisinin başrolünde Sarp Bozkurt ve Deniz Işın yer alıyor. Ünlü ikilinin dizide fiziksel olarak oldukça yakın olması dikkat çekti. Sarp Bozkurt ve Deniz Işın, birlikte konuk olduğu programda kendilerine bu konuda yöneltilen soruyla gündeme geldi.

Magazin 17-04-2022 09:57

Deniz Işın

Deniz Işın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deniz Işın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Deniz Işın 'Utanmıyor musun?' diyenleri tiye aldı: Küçük memelere haksızlık ettiğimi fark ettim

Oyuncu Deniz Işın sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram hikaye bölümünden, "Küçük memelere haksızlık ettiğimi fark ettim" ifadeleriyle paylaşım yapan Deniz Işın dikkat çekti.

Magazin 24-03-2022 22:15

Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın'dan şaşırtan taksi paylaşımı! Bindiğim taksiye bakın...

Son zamanların parlayan yıldızlarından Deniz Işın, başrollerinde İlayda Alişan, Serkay Tütüncüoğlu, Deniz Çakır, Hülya Avşar gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Masumiyet dizisinde 'İrem Orhun' rolüne hayat vermişti. Şimdilerde, uzun yıllardır çekilmesi beklenen fenomen dizi Leyla ile Mecnun'da 'Leyla' rolü ile kamera karşısına çıkan Deniz Işın'ın taksi paylaşımı takipçilerini şaşırttı.

Magazin 16-12-2021 19:15

Leyla ile Mecnun'un 'Leyla'sı Deniz Işın: Gülüşüm bana oksijen

Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterine hayat veren Deniz Işın Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı özçekim ile doğallığını gözler önüne serdi. 29 yaşındaki oyuncu Deniz Işın, Exxen platformunda yer alacak olan Leyla ile Mecnun projesinde "Leyla" karakteri ile izleyicilerle buluşacak.

Magazin 22-07-2021 17:10

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'in açıklamaları olay yarattı! İlk destek Deniz Işın'dan geldi

Ünlü oyuncu Burcu Özberk'in kadın oyuncuların yaşadığı zorlukları eski dizisinde yaşadığı çarpıcı bir olay üzerinden anlatması epey ses getirdi. "Leyla ile Mecnun"un yeni Leyla'sı Deniz Işın'dan da meslektaşına destek geldi.

Magazin 12-07-2021 12:16

Leyla ile Mecnun'un Leylası Deniz Işın gönlünü Ümit Kantarcılar'a kaptırdı!

Rol aldığı 'Masumiyet' adlı dizide yıldızı parlayan oyucu Deniz Işın, şimdilerde popüler dizi 'Leyla ile Mecnun'da Leyla'ya hayat vermesiyle çok konuşuluyor. Öte yandan güzel oyuncunun adı son zamanlarda kendisi gibi oyuncu olan Ümit Kantarcılar ile aşk yaşadığı iddiaları ile anılmaya başlandı. İddialara göre ikili daha bir haftadır ilişki yaşıyor...

Magazin 05-07-2021 12:34

Leyla ile Mecnun oyuncuları yeni sezon afiş çekimlerinde buluştu! O anların videosu yayınlandı

Ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular yeni sezon öncesinde afiş çekimlerinde ilk defa bir araya geldi. Uzun süre sonra buluşan oyuncular hasret giderdi. Oyuncuların çekimlerden videosu da Leyla ile Mecnun'un sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Magazin 10-06-2021 22:37

Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu: Deniz Işın

Yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü yeni Leyla karakterinin oyuncu Deniz Işın olduğunu açıklandı. Diğer karakterler tam kadro sete çıkan ekipten ilk kare de geldi.

Magazin 10-06-2021 13:53

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla’sı belli oldu! | Leyla ile Mecnun’un Leyla’sı kim?

En son Masumiyet dizisinde canlandırdığı karakterdeki başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Işın, edinilen yeni bilgiye göre fenomen dizi Leyla ile Mecnun’da Leyla karakterine hayat veriyor. Dizilerdeki performansı ile oldukça beğenilen Deniz Işın, Acun Ilıcalı’nın ücretli dijital platformu EXXEN üzerinden yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 09-06-2021 22:44

Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında ve nereli?

En son Masumiyet dizisindeki rolü ile dikkatleri çeken Deniz Işın, şimdi de yeni çekilen Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor. Deniz Işın, Acun Ilıcalı’nın ücretli dijital platformu EXXEN üzerinden yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisi için kamera karşısına geçiyor. Son dönemin dikkat çeken isimleri arasında bulunan Deniz Işın, aslında Kimya Mühendisliği mezunu.

Magazin 09-06-2021 22:27

Leyla ile Mecnun oyuncuları yıllar sonra buluştu! Dizinin yeni Leyla'sı Deniz Işın oldu!

Ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü ise dizinin yeni Leyla'sının Deniz Işın olduğunu açıkladı. Dizinin başrol oyuncuları Serkan Keskin ve Cengiz Bozkurt da ilk buluşmadan paylaştıkları fotoğraflarla beğeni topladı. Dizinin Mecnun'u Ali Atay ise, oğlu Fikret Ali'yle çekilen set fotoğrafını "Fiko Mecnun’a yetişti, inanamıyorum" notuyla Instagram'dan paylaştı.

Magazin 09-06-2021 21:32

Masumiyet'in İrem'i Deniz Işın'dan hayranlarına şaşırtan sitem: Çıldıracağım!

Genç oyuncu Deniz Işın, kısa süre önce biten "Masumiyet" dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Ancak bugün hayranlarına ufak da olsa sitem etti.

Magazin 09-06-2021 17:53

Masumiyet'in İrem'i Deniz Işın'ın yeni projesi belli oldu! Bu kez dijital platformda boy gösterecek

Geçtiğimiz haftalarda 13'üncü bölümüyle final yapan 'Masumiyet' dizisinde İrem Orhun karakterine hayat veren başarılı oyuncu Deniz Işın'ın yeni projesi belli oldu. Sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Işın'ın bu kez dijital platformda boy göstereceği iddia edildi. İşte genç oyuncunun yeni projesine ilişkin detaylar...

Magazin 08-06-2021 16:26

Masumiyet’in İrem'i Deniz Işın'dan kafa karıştıran ilişki durumu paylaşımı!

Fox TV ekranlarına veda eden Masumiyet dizisinin oyuncuları konuşulmaya devam ediyor. Dizide İrem Orhun karakterine hayat vermesiyle yıldızı parlayan Deniz Işın, yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Işın, son paylaşımında ilişki durumu ile ilgili göndermede bulunarak hayatında biri olduğunun sinyalini verdi.

Magazin 04-06-2021 16:24

Dizi aşkı gerçek mi oluyor? Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşk yaşıyor

Fox TV ekranlarında kısa sürede izlenme rekorları kıran Masumiyet dizisinin Ela karakteri ile İlker karakterinin aşkı gerçek oldu. Son zamanlarda final yapacağını açıklayan dizinin başrol oyuncularından İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü'nün set dışındaki yakınlığı dikkatlerden kaçmadı. Dizinin sıkı takipçileri ikilinin dizide yaşadığı aşkın gerçeğe dönüştüğünü iddia ediyor.

Magazin 23-05-2021 12:10

Masumiyet'in İrem'i Deniz Işın'dan sitem dolu sözler: “Bir şeylere tepki gösterme vakti”

Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Masumiyet dizisi geçtiğimiz haftalarda aldığı karar ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevilen dizi 13. bölümüyle final yapacağını açıklayarak sıkı takipçilerini üzdü. Dizinin İrem Orhun'u, Deniz Işın ise sosyal medya hesabından rol arkadaşları İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'ye ettiği isyan ile çok konuşuldu.

Magazin 22-05-2021 14:13

Masumiyet dizisi oyuncuları kimlerdir? Masumiyet nerede çekiliyor?

Fox TV'de Çarşamba akşamları yayınlanan ve ilk bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Masumiyet dizisi pek çok seyirci tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki kısa zamanda çok fazla reyting alıp sevilen Masumiyet dizisi oyuncuları kimlerdir? Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? İşte yanıtı...

Magazin 10-03-2021 16:02

Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın’ın çok az kişinin bildiği dizisinden görüntüler

Sefirin Kızı dizisiyle tanınan, Masumiyet dizisiyle kendini ispatlayan genç oyuncu Deniz Işın’ın bir Youtube dizisi var.

Magazin 10-03-2021 08:02

Masumiyet dizisinin İrem'i Deniz Işın'dan Mehmet Aslantuğ itirafı!

Başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Serkay Tütüncü'nün paylaştığı Masumiyet çarpıcı konusuyla, ekrana gelen iki bölümüyle de gündeme oturdu. Dizide İrem karakterine hayat veren Deniz Işın da rolüyle dikkatleri çekti. Deniz Işın, dizide babasını canlandıran Mehmet Aslantuğ için ise "Mehmet Aslantuğ gibi bir ustadan ne öğrenirseniz kâr. Kibarlığının ve asilliğinin yanında çok da eğlenceli biri. Sahnelerimiz çok olduğu için sürekli vakit geçiriyoruz" dedi.

Magazin 08-03-2021 01:25

Masumiyet'in İrem'i Deniz Işın: Mehmet Aslantuğ asilliğinin yanında...

Başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır’ın paylaştığı “Masumiyet”, ekrana geldiği ilk bölüm itibarıyla gündeme oturdu. Dizide İrem karakterine hayat veren Deniz Işın dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 07-03-2021 13:38