Dominik Haberleri

Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte eleme konseyinde yaşananlar!

Survivor'da elenen yarışmacı merak konusu oldu. 12 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da 5 araba ödülü oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununun ardından toplanacak olan eleme konseyinde Survivor hayallerine veda eden yarışmacı belli olacak. Rekabetin arttığı Dominik Cumhuriyeti'nde büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu?

Magazin 14-05-2023 07:46

Survivor'da ailelerle görüşme ödülünde duygusal anlar! 26 Nisan Survivor'da ödül oyununu kim, hangi takım kazandı?

Survivor'da ödül oyunun kazananı merak ediliyor. 26 Nisan Çarşamba günü Survivor'da duygusal anlar yaşandı. Yarışmacılar, ailelerinden birer kişi ile kısa bir süre görüşme yaptı. Ödülü kazanan takım yarışmacıları aileleriyle uzun bir akşam vakit geçirebilecekler. Peki, 26 Nisan Survivor'da ödül oyununu kim, hangi takım kazandı?

Magazin 27-04-2023 00:50

Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 17 Nisan 2023 Survivor eleme adayları!

Survivor'da dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme potasına çıkan isimler sorgulanmaya başladı. Dominik'te heyecanın yükseldiği Survivor'da ilk dört eleme adayı belli oldu. Survivor'da geçtiğimiz hafta mücadelelerinde Halil ve Cansu eleme potasında yer alan isimler olmuştu. Dün eleme potasına yeni isimler belli oldu. İşte 17 Nisan Survivor'da kazanan takım, eleme adayları ve yaşananlar...

Magazin 18-04-2023 08:26

Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? 12 Nisan 2023 Survivor'da ödül oyununun kazananı...

Survivor'da ödül oyununu kazanan takım geçtiğimiz gün yayınlanan bölümü kaçıran vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışmanın sıkı takipçileri ödülün ne olduğunu ve kazanan takımı sorguluyor. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? 12 Nisan Survivor'da ödül neydi? İşte ayrıntılar...

Magazin 13-04-2023 07:17

Dominik

Dominik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dominik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Acun Ilıcalı Survivor açılışında herkesi şaşırttı! Survivor 2023'e deniz uçağı kullanarak giriş yaptı

Survivor 2023 heyecanı başladı. Her yıl Survivor adasına girişi olay olan Acun Ilıcalı, Dominik'te yine geleneği bozmadı. Özel jetinden inen Acun Ilıcalı önce spor bir araba ardından ise klasik bir araç kullandı. Ancak Ilıcalı adaya gelişiyle herkesi şaşırttı. Ünlü televizyoncu kendi kullandığı deniz uçağıyla Survivor adasına giriş yaptı. Uçakla denize inen Ilıcalı'nın o anları sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 15-01-2023 20:46

TÜRKİYE DOMİNİK CUMHURİYETİ VOLEYBOL MAÇI CANLI İZLE! Türkiye Dominik Cumhuriyeti maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile Dominik FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası B Grubu'ndaki üçüncü maçında kozlarını paylaşacak. Filenin Sultanlar, FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Taylan'da 3-2 mağlup olmuş, ikinci maçta karşı karşıya geldiği Güney Kore'yi ise 3-0 yenmişti. Karşılaşma öncesi arama motorlarında "Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı canlı izle" konu başlığı sorgulanıyor. Peki, Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 28-09-2022 18:11