Emre Aşık Haberleri

İntihara kalkışmıştı! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç son durumunu paylaştı

Emekli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç geçtiğimiz günlerde intihara kalkışmıştı. Tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan Sarnıç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 13-04-2024 09:42

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaştığı videonun ardından intihar girişiminde bulundu: 'Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı'

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Emre Aşık ile olayı boşanma süreciyle gündem olan Yağmur Sarnıç, çektiği videoda "Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben bunlarla baş edemem, o yüzden kendimi öldürmeye karar verdim" dedi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

Magazin 11-04-2024 18:16

Yağmur Sarnıç Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i 'kaset şantajıyla' suçlamıştı! Şimdi de Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı! 'Çarşaf çarşaf bildiklerim...'

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç son olarak Yunus Emre ve eşi Beria hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. 'Kaset şantajı' iddiasıyla sosyal medyayı sallayan Yağmur Sarnıç bu defa Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı. Sarnıç'ın iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-04-2024 15:30

Şoke eden olay! Emre Aşık'ın eski karısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i suçladı! Şantajcı...

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden son dönemlerde sık sık gündeme geliyordu. Son olarak Özden'in eski dostu ve Emre Aşık'ın da eski karısı olay iddialarda bulundu. İddialardan biri de Beria Özden'in Yunus Emre'yi gizli gizli kaydettiğiydi...

Magazin 04-04-2024 07:26

Emre Aşık

Emre Aşık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emre Aşık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç tehdit davasında karşı karşıya geldi

Yağmur Sarnıç'ın üç yıl önce katıldığı yayında eski eşi Emre Aşık'la ilgili söylediklerinden dolayı "hakaret" ve "tehdit" suçlarından toplamda 6 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Sarnıç ifadesinde sözlerinde hakaret olmadığını söylerken Aşık da "Ben sanıkla kesinlikle sulh olmak istemiyorum. Karşı tarafla aynı yerde olmaktan ve aynı havayı solumaktan bile rahatsızım" dedi.

Magazin 18-01-2023 13:49

Emre Aşık ve avukatını tehdit eden Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur'a hapis cezası

Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet’i ölümle tehdit edip hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur, iki ayrı suçtan toplam 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Magazin 23-11-2022 15:45

Adliyede ifade veren Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan gazetecilere olay sözler: Canlı yayın yapacağım onu da yayınlayın

Eski eşi milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur Sarnıç, Küçükçekmece’de yakalandı. Biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı olan Sarnıç, ifadesi alınmak üzere adliyeye getirildiğinde muhabirlere ilginç hareketler yaptı. Adliye Sevk Timi polisleri arasındaki Sarnıç "Kendimi Hollywood starı gibi hissediyorum. Hevesiniz kursağınızda kaldı biliyorum. Canlı yayın yapacağım onu da alın yayınlayın "dedi.

Magazin 31-08-2022 19:53

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı! Kocasını öldürtmek için tetikçi tutmuştu

Eski futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç’ın, kendisini öldürtmek için Baycan Şenürek’i ikinci tetikçi olarak tuttuğunu iddiasıyla yargılanmıştı. Biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı olan Sarnıç, bugün yakalanarak gözaltına alındı.

Magazin 31-08-2022 15:36

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç aranıyordu! Yağmur Sarnıç meğer Bakırköy Kadın Cezaevi'ndeymiş

Eski eşi Emre Aşık'ı öldürmek için plan yaptığı ve tetikçi tuttuğu iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen Yağmur Sarnıç hakkında yakalama kararı bulunuyordu. Hakkında kesinleşmiş ve ertelenmiş hapis cezaları bulunan Yağmur Sarnıç’ı polis yaklaşık iki aydır arıyordu. Sarnıç'ın teslim olduğu ve Bakırköy Kadın Cezaevi'nde bulunduğu ortaya çıktı.

Magazin 31-03-2022 07:37

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç hakkında yakalama kararı! Bulunamıyor

Emre Aşık ile boşanma sürecinde büyük kavgalarla adı anılan ve eski futbolcuyu öldürmek için tetikçi tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç hakkında yakalama kararı çıktı. 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılan Yağmur Sarnıç ise kayıplara karıştı.

Magazin 04-03-2022 07:10

Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüsle suçlanan Yağmur Sarnıç ve 2 sanık hakkında karar!

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanan boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç ile suç ortağı olduğu iddia edilen 2 sanığın "suçun unsurları oluşmadığı" gerekçesiyle beraatine karar verildi.

Magazin 04-11-2021 16:26

Emre Aşık'tan kan donduran sözler! Mesajda beni öldüreceği yazıyordu

Emre Aşık, eski eşi Yağmur Sarnıç dahil olmak üzere kendisini öldürmek için planlar yaptığı 3 sanığın yargılandığı davada ifade verdi. Aşık, "Mesajda beni öldüreceği yazıyordu" dedi.

Magazin 20-10-2021 15:02

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç davasında flaş gelişme: Adam öldürmeye teşebbüs...

Düzce’de, eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla boşandığı eşi Yağmur Sarnıç, Erdi Sungur ve Baycan Şenürek hakkında açılan davada cumhuriyet savcısı, sanıkların ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan cezalandırılmalarını talep etti.

Magazin 01-10-2021 20:30

Emre Aşık 8 yıllık eşi Yağmur Aşık ile boşandı! Yağmur Aşık hakime tehditler savurdu

2019 yılında boşanma davası açan ve çekişmeli devam eden Emre Aşık ile Yağmur Aşık çifti bugün boşandı. 3 çocuğunun velayetinin babaya verilmesinin ardından öfkeden deliye dönen Yağmur Aşık, Instagram hesabından kadın hakime "Şimdi yaptığın usulsüzlüklerin hesabını sana sorma zamanı bekle ve izle. Seni o koltuğundan indireceğim" diyerek tehditler savurdu.

Magazin 06-09-2021 11:07

Kimisi firari, kimisi kripto para borsasına girdi! 2002 Dünya Kupası'nda oynayan milli futbolcularımız şimdi ne yapıyor?

49 yıl sonra katıldığımız 2002 Dünya Kupası'nda üçüncülüğe ulaşan Milli Takımımız, turnuvanın sürprizini yapmış ve tarih yazmıştı. Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde ulaşılan bu üçüncülük, Türkiye'nin bir turnuvada aldığı en iyi sonuçtu. Peki bu başarıya ulaşan Milli Takımın yıldızları şu anda neler yapıyor?

Spor 15-07-2021 09:44

Yağmur Aşık ve Emre Aşık davasında sürpriz tanıktan korkunç ifadeler! Yağmur cinayet planlarını yaptı

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ı öldürmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla Yağmur Aşık, Erdi Sungur ve Baycan Şenürek'in tutuksuz yargılandığı davada tanık olarak dinlenen moda tasarımcısı Süleyman Tezcan, Yağmur Aşık'ı suçladı. Tezcan, Yağmur Aşık'ın cinayet planları yaptığını belirterek "Bu kişi bu cinayet planlarının hepsini yaptı ve bana beyan etti. Bununla ilgili telefon görüşmeleri mahkeme tarafından istendi. Beni de öldürmek istediler. Emre'yi de öldürmek istediler" dedi.

Magazin 25-05-2021 22:15

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç'ın boşanma davası yine ertelendi!

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç'ın çekişmeli boşanma davasında tanıklar dinlendi. Mahkemenin Yağmur Sarnıç'ın velayet talebini reddettiği öğrenildi.

Magazin 05-04-2021 12:23

Yağmur Sarnıç’tan mide bulandıran iddia! Emre Aşık hakkında dehşete düşüren ifadeler

Eski futbolcu Emre Aşık ile boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor. Her geçen gün şaşkına uğratan olayların yaşandığı boşanma davası sürecinde Yağmur Sarnıç herkesi şoke eden yeni iddialar ortaya attı. Yağmur Sarnıç boşanma aşamasındaki eşi Emre Aşık'ın kızları E. Aşık'a cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü.

Magazin 01-04-2021 07:30

Yağmur Sarnıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Emre Aşık'ın eski eşinin hayat hikâyesi...

Bugün Seren Serengil hakkında yaptığı paylaşımlarla gündem olan Yağmur Sarnıç, sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Emre Aşık'ın eski eşi olarak bilinen Yağmur Sarnıç, hakaret içerikli paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Yağmur Sarnıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 18-03-2021 15:09

Yağmur Aşık'tan çarpıcı iddialar: Erdi Sungur çıplak fotoğraflarımı servis etti

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Yağmur Aşık ve Erdi Sungur’un yargılanmasına Düzce 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Mahkemedeki savunmasında iddiaları kabul etmeyen Yağmur Aşık, "Ben çocuklarımın babasının öldürülmesini istemem" dedi. Erdi Sungur'un ise cep telefonundan çıplak fotoğraflarını aldığını söyleyen Yağmur Aşık "Bunun karşılığında görüntülerimi attığı kişilerden para aldı" ifadelerini kullandı.

Magazin 28-01-2021 21:51

Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüsle suçlanan biri eşi iki sanığın yargılanmasına devam edildi

Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüsle suçlanan biri eşi iki sanığın yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 28-01-2021 20:32

Bircan Bali 'Elim ayağım titriyor' dedi, Emre Aşık'la ilgili bomba iddia ortaya attı! 'Çocuğunu taciz ediyor'

Söylemezsem Olmaz’da Emre Aşık ile ilgili ortaya atılan iddialar olay oldu. Bircan Bali "Bunu nasıl okuyacağım bilmiyorum, elim ayağım titriyor" diyerek iddiaları sıraladı. İddiaya göre Emre Aşık eşcinsel birliktelik yaşıyor.

Magazin 28-01-2021 09:55

Yağmur Sarnıç’ın Emre Aşık'ı öldürtmek için tuttuğu tetikçi sevgilisiymiş! Aşk paylaşımı

Eski futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç’ın, kendisini öldürtmek için Baycan Şenürek’i ikinci tetikçi olarak tuttuğunu iddia etmişti. Sarnıç’ın ‘Aile dostum’ dediği Şenürek ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Aşk paylaşımları olay oldu.

Magazin 03-01-2021 11:02

Emre Aşık'ı öldürmek için kiralık katil tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç'tan affetme şartları

Boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık'ı öldürtmek için kiralık katil tuttuğu öne sürülen Yağmur Sarnıç, canlı yayında yine ilginç sözler söyledi. Emre Aşık'a "Mutlu musun?" sorusunu yönelten Sarnıç, "Evimi geri verirse ve gelip benden özür dilerse, Emre'yi affederim" dedi.

Magazin 07-12-2020 09:37

Detaylar korkunç! Yağmur Aşık, Emre Aşık’ı öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi iddiası

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık tarafından öldürülmek istendiği iddiasıyla açılan dava Düzce Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülüyor. İddianamede Yağmur Aşık'ın, Erdi Sungur'dan eşini öldürmesini istediğini, adam öldürüp öldüremeyeceğini test etmek için de kanlı ete ateş ettirdiği iddiaları yer aldı.

Magazin 02-12-2020 14:22

Yağmur Aşık, Erdi Sungur hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık, Erdi Sungur hakkında 4 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı.

Magazin 21-10-2020 18:43

Emre Aşık'ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç: Arabada bana tecavüz etmeye çalıştı

Eski milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç'tan şoke eden itiraf! 'Arabada bana tecavüz etmeye çalıştı.'

Magazin 03-10-2020 09:36

Emre Aşık basın açıklaması yaptı! 'Yağmur nafakayı alıp tetikçiye ödeme yapıyor'

Yağmur Aşık'ın, cezaevi firarisi olan sevgilisi Erdi Sungur'la birlikte, eşi Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptığı ortaya çıkmıştı. Emre Aşık yaşananların ardından şoke eden bir basın açıklaması yaptı. Aşık açıklamasında "Bizim burada konuştuğumuz her şey ispatlı ve delilli şeyler. Biz iftira atmıyoruz" dedi.

Magazin 30-09-2020 15:20

Yağmur Aşık'la yakalanan Erdi Sungur: Emre Aşık'ı öldürmek için plan yaptık

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık’la ilgili Erdi Sungur'dan şok açıklamalar geldi. Yağmur Aşık’la Düzce'de yol uygulaması yapan jandarma ekibinin aracına çarparak kaçtıktan sonra yakalanan Erdi Sungur, Emre Aşık'ı öldürmek için Yağmur Aşık’la plan yaptıklarını iddia ederek, "Düzce'de bir evde kalıyorduk. Keşif yaparken mezar yeri bakıyorduk. Plan Emre'yi öldürmekti" dedi.

Magazin 29-09-2020 22:09

Emre Aşık’ı öldürmek istediği ileri sürülen Yağmur Aşık kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Eski Milli futbolcu Emre Aşık'ın tehdit edildiğini gerekçe göstererek yaptığı şikayet üzerine gözaltına alınan boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık ile tetikçi olduğu öne sürülen Baycan Ş., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Magazin 29-09-2020 13:42

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eşi ve bir şüpheli hakkında 20 yıla kadar hapis istemi

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma sürecindeki eşi Yağmur Aşık ve bir şüpheli hakkında, Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi - İddianameden: - "(Şüphelilerin) Tanık İlyas Y'ye 10 trilyon (milyon) para teklif ettikleri ancak dosya tanığı İlyas'ın, müşteki Emre Aşık'ın avukatı ile iletişime geçerek şüphelilerin kolluk kuvveti tarafından yakalanmalarını sağladığı bu şekilde şüphelilerin müşteki Emre Aşık'ı öldürmeye yönelik eylemlerinin teşebbüs aşamasında kaldığı tespit edilmiştir"

Yurthaber 24-09-2020 17:43

Şoke eden iddia: Yağmur Sarnıç eski eşi Emre Aşık'ı öldürmesi için 10 milyon TL teklif etti!

Yağmur Aşık'ın boşanma aşamasındaki eşi eski futbolcu Emre Aşık'ı ve avukatı Funda Sadıkahmet Alp'i öldürtmek için adam tuttuğu iddia edildi. İddiaya göre Yağmur Aşık ile arkadaşı Erdi Sungur, İ.Y.'ye cinayetleri işlemesi için 10 milyon lira teklif etti.

Magazin 24-06-2020 17:06

Emre Aşık’ın çocuklarının feryadı yürek yaktı: Biz annemizi istiyoruz

Boşanma davaları süren Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç’ın dakikalarca kavga edip bağrışmaları dikkat çekti. Annelerinden ayrılmak istemeyen çocukların feryatları yürekleri yaktı.

Magazin 24-06-2020 14:06

Cezaevi firarisiyle yakalanan eski futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık serbest bırakıldı! Başsavcılık'tan açıklama

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı, jandarma görevlisine çarparak yaralanmasına neden olan cezaevi firarisi ile eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Aşık’ın yakalanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 26-03-2020 21:13

Eski futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, cezaevi firarisiyle yakalandı

Eski futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık, Düzce’de yapılan yol kontrolü sırasında cezaevi firarisi bir kişi ile yakalandı. Yağmur Aşık ve yanındaki kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Magazin 26-03-2020 16:30

Veterinere baykuş tehdidine 2 yıl hapis

Tedavi için götürdüğü "kulaklı orman baykuşu"nu, yaban hayvanı olduğu gerekçesiyle resmi kurumlara teslim etmesi gerektiğini söyleyen veterinerlerle kavga eden Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Aşık, "tehdit", "hakaret" ve "basit yaralama" suçlarından 2 yıl hapisle cezalandırıldı - İstanbul Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan: - "Veteriner hekimlerin de acilen sağlıkta şiddet yasası kapsamına alınması gerekiyor"

Haber 31-12-2019 12:11

Çocuklarını darp ettiği iddia edilen Yağmur Sarnıç'a şok! Velayet baba Emre Aşık'a verildi

Futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç'ın 2 çocuğuna şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Çocukların vücudundaki morlukları fark eden okul yönetimi, bu anları kayda alıp mahkemeye delil olarak sununca çocukların velayeti anneden alınarak babaya verildi.

Magazin 20-12-2019 15:55

Yağmur Sarnıç'tan Emre Aşık'a mehir bedeli davası

Emre Aşık'ı aldattığı haberleriyle gündemden düşmeyen Yağmur Sarnıç'tan, yeni bir hamle daha geldi.

Magazin 09-10-2019 11:43

Yaşar İpek ve Yağmur Aşık Sarnıç aşk mı yaşıyor?

Seren Serengil'e şiddet uygulamasıyla gündeme gelen Yaşar İpek hakkında iddialar bitmiyor! Yaşar İpek'in şimdi de Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık Sarnıç'la aşk yaşadığı konuşuluyor!

Trend 17-09-2019 16:26

Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç canlı yayında birbirine girdi

Boşanma aşamasındaki Emre - Yağmur Aşık çifti, canlı yayında birbirine girdi. Eski futbolcunun En büyük hatam ona güvenmek demesine sinirlenen Yağmur Aşık, eşini 'alengirli işlerini' ortaya dökmekle tehdit etti.

Magazin 09-07-2019 14:38

Yağmur Sarnıç çocuklarına kavuştu!

Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz günlerde çocuklarının elinden alınması görüntüsüyle tv100'de gündeme gelmişti.

Trend 06-07-2019 15:09

Çocuklarını Yağmur Sarnıç'tan icra yoluyla alan Emre Aşık'tan ilk açıklama

Emre Aşık, geçtiğimiz gün bakıcısından şiddet gören kızının videosundan sonra açtığı davada 3 çocuğunun velayetini almıştı. Hatta çocukları evden alırken Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirmişti. Emre Aşık'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin 03-07-2019 14:27

Çocukları icra yoluyla alınan Yağmur Sarnıç, Emine Erdoğan'dan yardım istedi

Çocukları icra ile elinden alınan Yağmur Sarnıç, katıldığı canlı yayında yaşadığı zor anları anlatırken gözyaşlarına hakim olamayarak Emine Erdoğan'a seslendi.

Trend 03-07-2019 11:57

Emre Aşık çocukların velayetini aldı! Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi

Emre Aşık, geçtiğimiz gün bakıcısından şiddet gören kızının videosundan sonra açtığı davada 3 çocuğunun velayetini aldı. Çocukları evden alınan Yağmur Sarnıç ise sinir krizi geçirdi. Görüntüler görenlerin tüylerini diken diken etti.

Trend 02-07-2019 11:40

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç kavgası sürüyor! Kızlarından kan donduran ifadeleri!

Çekişmeli bir boşanma sürecinde olan Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç'ın küçük kızı Elvin'in annesinin onu öldüreceğini söylediği video olay oldu. Elvin'in okul müdürünün ifadesi ise kan dondurdu. Tüm bunların yanında çiflerin kavgalarına çocuklarını dahil etmesi ise eleştirilerin odağı oldu.

Magazin 27-06-2019 10:16

Emre Aşık ile Yağmur Aşık adliyede tartıştı!

Emre Aşık ile Yağmur Aşık bugün pedagog görüşmesinde karşı karşıya geldi. İkili adliyede tartıştı.

Magazin 27-03-2019 14:14

Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık boşanıyor

Eski Milli Futbolcu Emre Aşık avukatı Funda Sadıkahmet Alp aracılığıyla bir açıklama yaptı. Emre Aşık'ın avukatı Alp yaptığı yazılı açıklamada müvekkili adına bugün Yağmur Aşık'a boşanma davası açtıklarını duyurdu.

Magazin 25-02-2019 16:46

Yağmur Aşık: Emre'ye FETÖ'cü dedim pişmanım

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, kocasının FETÖ'ye üye olduğunu ileri sürerek, geçtiğimiz aylarda suç duyurusunda bulunmuştu. Yağmur Aşık, şimdi ise kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu belirtti.

Magazin 01-02-2019 09:47

Emre Aşık'ın eşine ödeyeceği nafaka belli oldu

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık daha önce anlaşmalı boşanmak için başvurduğu mahkemeye dilekçe göndererek anlaşmalı boşanmaktan vazgeçtiğini belirterek karşı dava açtı. Mahkeme Emre Aşık'ın, Yağmur Aşık'a 10 bin TL, çocuklarına ise 15 bin TL olmak üzere toplamda 25 bin TL tedbir nafakası ödemesine karar verdi.

Magazin 14-12-2018 14:59