Erkan Kandemir Haberleri

Tarihi seçim sonrası AK Parti'de tepkilerin odağında o 6 isim var! Erdoğan'ın en yakınındalardı

2002 yılındaki seçimlerin ardından AK Parti, ilk defa Türkiye'de 2. parti oldu! Bu durumun nedenleri arasında gösterilen ve başarısızlıkla suçlanan AK Partili isimlere sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Partili vatandaşlar özellikle 6 ismi istifaya davet ediyor. İşte o isimler...

Finans 01-04-2024 16:44

SON DAKİKA | AK Parti'nin kongresi ne zaman? Erkan Kandemir canlı yayında tarihi açıkladı

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin kongre sürecine ilişkin, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kandemir, "Önce büyük kongre sonra İl ilçe kongreleri olacak. 16 ya da 30 Eylül'de MKYK'da karar almak suretiyle Cumhurbaşkanımızın uygun gördüğü tarihte kongreyi yapacağız." dedi.

Haber 22-06-2023 11:21

SON DAKİKA | AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'den canlı yayında dikkat çeken sözler! 'Seçime 3-5 gün kala biliriz...'

Son dakika... Türkiye'nin beklediği seçime 9 gün kaldı! Siyasi partiler de bir yandan programlarına devam ediyor. Partilerin oy oranları konusunda farklı anketler söz konusu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in dün akşam katıldığı yayındaki sözleri dikkat çekti.

Haber 05-05-2023 09:44

AK Parti'den 'seçim tarihi' açıklaması! Canlı yayında dikkat çeken sözler: Hazirana kalmadan, bayram sonrası seçime gidilebilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'den seçim tarihiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Seçimlerin öne çekilmesine ilişkin konuşan Kandemir, "Haziran ayına kalmadan güncelleme yapılabilir. Bayram sonrası seçime gidilebilir" dedi.

Haber 09-01-2023 14:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'den hayat pahalılığı ile ilgili dikkat çeken sözler: Bizden kaynaklanmıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, hayat pahalılığı ile ilgili olarak "Milletimizin derdini biliyoruz, sıkıntısını biliyoruz. Milletimizin zaman zaman temel gıda maddelerinde yaşadığı darlığı görüyoruz, farkındayız ama bunlar bizden kaynaklanmıyor" diye konuştu.

Haber 17-04-2022 13:48

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Malatya'da partililerle buluştu:

"(Rusya-Ukrayna savaşı) Her iki ülkenin değerini, derinliğini bilen bir ülke olarak bu anlamda barışı tesis etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz hep beraber"

Yurthaber 02-03-2022 14:55

AK Parti teşkilatı, Kabaş, Özkoç ve Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacak

AK Parti teşkilatı, Kabaş, Özkoç ve Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacak

Yurthaber 22-01-2022 15:47

Siyasette tebdil-i kıyafet gündemi! Kılıçdaroğlu ve Akşener'den dikkat çeken yorumlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in "Vatandaşlarımız arasında dolaşan tebdil-i kıyafet ekiplerimiz üzerinden ciddi bir çalışma yürütüyor" sözleri gündem oldu. CHP lideri Kılıçdaroğlu "Kaçıncı yüzyılda yaşıyor bunlar?" derken, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Vatandaşın içinde gezememe korkusu" ifadelerini kullandı.

Haber 20-10-2021 15:11

AK Parti'li Kandemir, partisinin Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu:

"Adana, geçen ay 17 bin yeni üyeyle bir rekora imza attı. AK Parti tarihinin bugüne kadar bir ay içerisinde oransal olarak en yüksek üye yapan ili Adana oldu"

Yurthaber 09-10-2021 17:59

Yeni anayasa çalışmaları sürüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın açıklayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 27 Mayıs’ta 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda gerçekleştirilecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni anayasa çalışmalarına ilişkin çerçeveyi açıklayacağını söyledi. Kandemir, "Bunun kodlarını yapacağımız toplantıda Cumhurbaşkanı'mızdan duymuş olacağız" dedi.

Haber 26-05-2021 10:52

Erkan Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında? Erkan Kandemir'in görevi nedir?

AK Parti 7’nci Olağan Kongresinde MYK’da yer alan isimlerden biri olan Erkan Kandemir’in kim olduğu merak ediliyor. 2009 yılında Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanlığı görevini üstlenen Erkan Kandemir’in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. İşte, Erkan Kandemir’in hayatı…

Haber 24-03-2021 21:01

AK Parti'li Kandemir: Yarın milletimizin önüne çok güçlü bir kadro ile çıkacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'ne ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanımız liste ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. İnşallah yarın milletimizin önüne çok güçlü bir kadro ile çıkacağız." dedi.

Haber 23-03-2021 19:47

AK Parti'li Yazıcı ve Kandemir, Kırıkkale 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu:

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: - "(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanına yönelik sözleri) Buna karşı Türkçedeki tahkir edici bütün kelimeleri kullanmak bile yeterli değil. Çok vahim bir durum. Bu, aynı zamanda aziz millete de hakaret" - Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "Eskiden millete istikamet çizenlere ve Türkiye'ye yol gösterenlere inat, hep beraber kendi yolunu ve yönünü çizen bir ülke inşa ettik"

Yurthaber 13-01-2021 16:44

AK Parti'li Kandemir, partisinin Kocaeli'deki yeni yönetimiyle videokonferans ile tanıştı:

"Türkiye, çok önemli bir süreçten geçiyor. AK Parti, milletimizin umudu olmayı sürdürüyor. Bu nedenle önümüzdeki 2023 seçimleri çok önemli. Bu yıl, bizim 2023 seçimlerimizi garantileyeceğimiz bir yıl olacak"

Yurthaber 31-12-2020 11:06

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, partisinin Kastamonu İl Kongresi'nde konuştu:

"Şimdi sırf adalet ve hukuk sözcüğü üzerinden birilerinin tahliye edilmesiyle alakalı ortaya konulan düşünce, sadece adalet için gerekli olan bir durum mudur? Adalet bunu mu gerektirir? Adalet deyince aklınıza bir sanığın, şüphelinin tahliyesi mi geliyor? Mağdurlar hiç aklınıza gelmiyor mu?"

Yurthaber 22-11-2020 16:50

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Şahinbey İlçe Kongresinde konuştu:

"Bizim karşımızda uyku taklidi yapan muhalefet var. Maalesef bunlar millet ne zaman sevinse dudak bükerler. Yaptıklarımızı itibarsızlaştırmak için sanki çok sıradanmış gibi ifade ederler, konuşurlar. Ne zaman yüreğimiz dara düşse, sıkılsak, üzülsek ortadan yok olurlar" - "Cumhur İttifakı olarak MHP, BBP ile beraber ele ele vererek Türkiye'nin geleceğine dair hayallerimiz, mücadelemiz, azmimiz, aşkımız, sevdamız var. Karşımızda hangi ara hangi zeminde buluştuğunu hala anlayamadığımız muhalefet var"

Yurthaber 11-10-2020 15:30

AK Parti'li Kandemir: CHP ve yanında hizalanan HDP'yi, İYİ Parti'yi iyi anlatacağız

"Bunlar 100 senedir hep milletten alacaklı gibi parmak sallar ve hep alacaklı gibi konuşurlar"

Haber 03-02-2020 02:57

AK Parti'li Sarıeroğlu ve Kandemir, partilerinin Danışma Meclisi Toplantısına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu: - "Ekonomiyle ilgili karşı karşıya kaldığımız saldırılara anında vermiş olduğumuz cevaplar, atak bir şekilde politikalarımızı uyguluyor olmamızın etkilerini şimdi görmeye başladık. Enflasyon oranları düşüş eğilimine girdi. İnşallah 2020 tek haneli enflasyonları yaşayacağımız bir yıl olacak" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle her şeyi millileştirdik, ana muhalefetimizi maalesef millileştiremedik"

Yurthaber 18-01-2020 14:18

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Manisa'da partililerle buluştu:

"Sokağa inin çağrısı yapan Demirtaş'ın yazdığı tiyatroyu Allah'a hamdolsun bu millet birliği ve beraberliğiyle bozdu"

Haber 17-01-2020 16:49

AK Parti'li Kandemir: Mavi vatanınızı da muhafaza etmeliyiz

"Vatan dediğimiz şey, sadece kara toprakları değildir. Bir de mavi vatanınız var. Mavi vatanınızı da muhafaza edeceksiniz. Tüm zorluklara rağmen yedi düvele karşı birleşmiş, bir çıkış yolu bulmuşuz. Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti ile mutabakat imzalamışız. Bunu muhafaza etmemiz lazım" - "(Muhalefet partileri) Bunların derdi millet değil. Bunlar plan yaparken, projeksiyon çizerken ilhamını buradan almaz. Bunlara birileri fısıldar kulaklarına, ona göre siyaset yaparlar"

Yurthaber 11-01-2020 15:11

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Adıyaman'da partililerle buluştu:

"Ana muhalefet partisi bizi anlamıyor. Yıllarca milleti de anlamadılar. Milletin değerleriyle mücadele ettiler. Adeta milletin değerlerine savaş açtılar. Her sandığa gittiklerinde de milletimiz gereğini yaptı"

Yurthaber 08-01-2020 16:53

AK Parti'li Kandemir açıkladı: Önümüzdeki günlerde görev değişiklikleri olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti'de bazı görev değişikliklerinin olacağını söyledi.

Haber 11-11-2019 10:27

Türkiye, birilerinin ellerinde baltalarla saldırdığı dev bir çınar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "Türkiye, birilerinin ellerinde baltalarla saldırdığı dev bir çınar. Türkiye çınarına birkaç balta salladılar ama kök sağlam olunca çok şükür bize tesir edemediler"

Yurthaber 26-10-2019 20:36

Türkiye, birilerinin ellerinde baltalarla saldırdığı dev bir çınar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "Türkiye, birilerinin ellerinde baltalarla saldırdığı dev bir çınar. Türkiye çınarına birkaç balta salladılar ama kök sağlam olunca çok şükür bize tesir edemediler"

Haber 26-10-2019 20:34

Masada yıllardır kurulan planları 10 günde çöpe attık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "(Barış Pınarı Harekatı) Birilerinin masada yıllardır kurduğu planlarını 10 günde çöpe attık. Bu ülke, yeri geldiğinde farklılıkları kenara koyarak tek yürek oldu" - "Bu vatan bizim vatanımız. Bu güzel hikayeyi hep beraber inşa ediyoruz. Türkiye'yi büyütmeye, birlik beraberliğimizi artırmaya devam edeceğiz"

Haber 26-10-2019 15:49

Masada yıllardır kurulan planları 10 günde çöpe attık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "(Barış Pınarı Harekatı) Birilerinin masada yıllardır kurduğu planlarını 10 günde çöpe attık. Bu ülke, yeri geldiğinde farklılıkları kenara koyarak tek yürek oldu" - "Bu vatan bizim vatanımız. Bu güzel hikayeyi hep beraber inşa ediyoruz. Türkiye'yi büyütmeye, birlik beraberliğimizi artırmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 26-10-2019 15:49

Hangi planı kurarlarsa kursunlar o hamuru bozamayacaklar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "Biz yüzyıllardır Kürt'üyle, Türk'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Süryani'siyle, Yezidi'siyle bu topraklarda bir hamur yoğurmuşuz. Hangi planı kurarlarsa kursunlar o hamuru bozamadılar, bozamayacaklar"

Haber 17-10-2019 23:07

Gözü dönmüş katil sürüsünü Allah'ın izniyle defederiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - " (Barış Pınarı Harekatı) Gözü dönmüş katil sürüsünü Allah'ın izniyle defederiz. Bizim liderimizdeki cesaret, askerlerimizin Çanakkale ruhuyla bu millete kimse diz çöktüremeyecek" - "Kararlılıkla harekatımızı yürüteceğiz. Sınırımızın diğer yanında terör devletinin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz"

Yurthaber 17-10-2019 15:21

Gözü dönmüş katil sürüsünü Allah'ın izniyle defederiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - " (Barış Pınarı Harekatı) Gözü dönmüş katil sürüsünü Allah'ın izniyle defederiz. Bizim liderimizdeki cesaret, askerlerimizin Çanakkale ruhuyla bu millete kimse diz çöktüremeyecek" - "Kararlılıkla harekatımızı yürüteceğiz. Sınırımızın diğer yanında terör devletinin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz"

Haber 17-10-2019 15:20

AK Parti Gaziantep mitingi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan: "Gaziantep 100 yıl önce bu işgal etmeye gelenlere ağır bir Osmanlı tokadı vurmuştu. Bugün de aynı Gaziantep şamarı zillet ittifakına vuracak mı?" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: "Bugün yine görüyoruz kimi dağlardan saldırıyor, kimisi kötülüklerin amiral gemisinden. Aslında bu saldırılar, bu memleketin bizzat kendisine. Fakat yine başaramayacaklar"

Yurthaber 15-03-2019 15:03

AK Parti Gaziantep mitingi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan: "Gaziantep 100 yıl önce bu işgal etmeye gelenlere ağır bir Osmanlı tokadı vurmuştu. Bugün de aynı Gaziantep şamarı zillet ittifakına vuracak mı?" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: "Bugün yine görüyoruz kimi dağlardan saldırıyor, kimisi kötülüklerin amiral gemisinden. Aslında bu saldırılar, bu memleketin bizzat kendisine. Fakat yine başaramayacaklar"

Haber 15-03-2019 15:03

AK Parti MYK'de devir teslim

Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Erkan Kandemir, görevi Mustafa Ataş'tan; Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ali İhsan Yavuz, görevi Ahmet Sorgun'dan devraldı

Haber 19-08-2018 16:43