Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Haberleri

Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır Venedik'ten poz verdi! Aurasıyla büyüledi

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra rolüyle ekranlara gelen Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü'ndeki Leyla rolüyle tanınıyor. Yıllar içerisinde rol aldığı projelerle başarılı bir çıkış sergileyen Bahadır, sosyal medya pozlarıyla da sevenlerini büyülüyor.

Magazin 15-09-2022 00:58

Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti! Eşiyle Venedik'ten paylaştı

Geçtiğimiz aylarda FOX TV ekranlarında yayınlanan ve sonrasında final yapan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Azra'sı Gökçe Bahadır; piyanist, aranjör ve yapımcı Emir Ersoy ile dünyaevine girmişti. Şimdilerde eşiyle Venedik'te tatil keyfi yapan ünlü ismin derin göğüs dekolteli pozu takipçilerini büyüledi.

Magazin 09-09-2022 17:44

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Sanem'inin stilini sevenlere uygun fiyatlı alternatif elbise önerileri

Bugünlerde Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle dikkat çeken Gökçe Eyüboğlu, ekranların sevilen isimleri arasında bulunuyor. Güzel ve başarılı oyuncunun dizide giydiği elbiseler oldukça beğeniliyor. Sanem karakteri, giydiği kıyafetlerin tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Siz de Evlilik Hakkında Her Şey dizisini takip ediyor, Sanem karakterinin görünümünü beğeniyorsanız onun stiline uygun seçtiğimiz elbise modellerine mutlaka göz atın.

Kadin 27-05-2022 17:38

Kübra Süzgün 30 bin TL'lik dava açtı! Mahkemede gerçek ortaya çıktı

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Zeynep'i Kübra Süzgün, reklam anlaşması yaptığı bir firmayla davalık oldu. Kübra Süzgün’ün ailesi, reklamda oynayan kızlarının görüntülerinin anlaşmaları sona ermesine rağmen izinsiz kullanıldığı iddiasıyla 30 bin TL’lik tazminat davası açtı. Ancak mahkemede gerçek ortaya çıktı.

Magazin 23-05-2022 07:42

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden Azra'nın giydiği takıma bayılanlar için alternatif öneriler

İlgi çeken senaryosu ve usta oyuncuları ile herkesi ekranlara kilitleyen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, fenomen karakterlerin şıklık abidesi kombinleri ile gündemden düşmüyor. Özellikle her giydiği ile sosyal medyada olay olan Azra karakterinin Rue markalı takımı geçtiğimiz günlerde çok beğenilmişti. Crop kesimi ve kabarık omuz detayları ile klasik bir takımdan çok daha fazla olan bu takımı siz de çok sevdiyseniz olay takımın alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 29-04-2022 17:37

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bitiyor mu? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman bitecek?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında final dedikoduları dolaşıyor. Dizi hakkında final kararının alınıp alınmadığı konuşulmaya başladı. FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ne zaman biteceği izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında işte merak edilen detaylar!

Magazin 06-04-2022 00:35

Fox TV'den dizilerin yayın saatlerine Ramazan düzenlemesi

Fox TV yönetimi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yayın akışında değişiklik yaptı. Kanal yönetiminin aldığı kararla Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Aşk Mantık İntikam dizilerinin yayın saatleri değiştirildi.

Magazin 05-04-2022 02:27

22 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

22 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından haftanın üçüncü gününde de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 22 Mart Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Destan, Üç Kız Kardeş, Evlilik Hakkında Her Şey gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 22 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 23-03-2022 08:53

8 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

8 Mart reyting sonuçları açıklandı m? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapıyor. Dün; Masumlar Apartmanı, Baba, Üç Kız Kardeş, Evlilik Hakkında Her Şey, Destan gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 8 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 09-03-2022 09:25

1 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

1 Mart reyting sonuçları açıklandı m? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 1 Mart Salı günü Baba, Destan ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi birbirinden farklı ve değerli yapımların ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 1 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 02-03-2022 09:41

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı ayrıldı mı? Ünlü çiftten kötü haber! Yargı dizisinin Ceylin'i sevgilisinden ayrıldı mı?

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Yargı' dizisinde başrol oynayan Pınar Deniz, bir süredir 'Evlilik Hakkında Her Şey' isimli dizide rol alan Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyordu. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten son olarak kötü haber geldi. Peki Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı ayrıldı mı? İşte merak edilenler...

Magazin 10-02-2022 17:15

25 ocak reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçlarında hangi yapım birinci geldi?

Geçtiğimiz gün ekranlarda Survivor All Star 2022, Evlilik Hakkında Her Şey, Masumlar Apartmanı gibi birbirinden başarılı yapımlar yer aldı. Bu yapımlar reytinglerde üst sıralarda yer almak için yarıştı. Bilindiği üzere her gün bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 25 ocak reyting sonuçları açıklandı mı?

Trend 26-01-2022 10:12

Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü ne zaman?

Başrollerini Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya ve Gökçe Eyüboğlu'nun paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, FOX ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Evlilik Hakkında Her Şey'in, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Magazin 11-01-2022 16:30

Koronavirüse yakalanan Gökçe Bahadır'dan Evlilik Hakkında Her Şey paylaşımı

Fox'un sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yeni bölümü bu hafta ekrana gelmedi. Sette çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle çekimleri duran dizinin yerine ise Mahkum dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Koronavirüs tedavisi gören, Evlilik Hakkında Her Şey'in başrol oyuncusu Gökçe Bahadır da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Magazin 14-12-2021 22:01

Evlilik Hakkında Her Şey neden yok, final mi yaptı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya gibi oyuncuların yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin bitip bitmediği merak konusu oldu. Her salı akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, bugün FOX TV'nin yayın akışında yer almadı.

Magazin 14-12-2021 18:52

Engin Hepileri'den Evlilik Hakkında Her Şey'e veda paylaşımı

Fox TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey'de Koray karakterini canlandıran Engin Hepileri diziden ayrıldı. Engin Hepileri, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.

Magazin 08-12-2021 22:03

Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı! Evlilik Hakkında Her Şey'in çekimleri durdu

Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı. Fox TV'den dizi setinde Covid-19 vakası nedeniyle çekimlerin durduğu ve Evlilik Hakkında Her Şey'in gelecek hafta ekrana gelmeyeceği açıklandı.

Magazin 08-12-2021 20:14

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden kötü haber

Başrollerini Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setinde artan Covid-19 vakaları yüzünden dizi bir hafta yayınlanamayacak.

Magazin 08-12-2021 07:50

Evlilik Hakkında Her Şey 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Melisa'nın davasında işler değişiyor

Evlilik Hakkında Her Şey 12. yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yayınlanan fragmanda; Azra Neyran'a anlaşmalı boşanma için tekliflerini sunarken Koray ise öfkeden deliye döner. Yıldırım Koray'ın yakasına yapışınca ortalık karışır. Neyran ve Azra ekibi arasında ipler gerilirken Çolpan ve Ural söz dalaşına girerler.

Magazin 05-12-2021 00:19

Evlilik Hakkında Her Şey 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Neyran, Azra’ya meydan okuyor

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece gibi isimlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde heyecan dorukta.

Magazin 27-11-2021 02:06

Evlilik Hakkında Her Şey'in kadrosuna sürpriz oyuncu

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosuna Sevcan Yaşar dahil oldu.

Magazin 17-11-2021 22:46

Evlilik Hakkında Her Şey’de Engin Hepileri sürprizi

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucak'ın başrollerde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey'e Engin Hepileri konuk oluyor.

Magazin 31-10-2021 15:58

Sinem Öztürk setlere dönüyor

Fenomen diziler "Arka Sıradakiler" ve "Kiralık Aşk" başta olmak üzere birçok önemli projede rol alan Sinem Öztürk Uslu, setlere dönüyor.

Magazin 29-10-2021 11:31

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk ve Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır el ele göz göze! Şaşırtan görüntüler!

Şimdilerde Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Volkan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk, Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle adından söz ettiren Gökçe Bahadır ile eski rol arkadaşı çıktı. İkilinin görüntüleri, sevenlerini şaşırttı.

Magazin 22-10-2021 13:15

Gökçe Bahadır'ın sevgilisi Emir Aksoy kimdir? Emir Aksoy ne iş yapıyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hayat verdiği 'Azra' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Haziran ayından beri aşk yaşadığı Emir Aksoy ile sık sık magazincilere yakalanan Gökçe Bahadır'ın sevgilisinin kim olduğu ise sevenleri tarafından merak konusu oldu.

Magazin 16-10-2021 16:41

Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Herkes yalan söylüyor

Fox Tv kanalında ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Evlilik Hakkında Her Şey'in yayınlanan yeni fragmanında, Azra ve eşi arasındaki romantik anlar dikkati çekti. Azra eşine, "Sana ve aileme sahip olduğum için şanslıyım. Herkes yalan söylüyor" dedi.

Magazin 06-10-2021 15:46

Neslihan Yeldan, çok beğenildi! Evlilik Hakkında Her Şey dizisine geri dönüyor

Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Aydan karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, başarılı performansları ile birçok izleyicinin yakından tanıdığı bir isim. Yeldan, ilk bölümünde konuk oyuncu olarak katıldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisine geri dönüyor.

Magazin 05-10-2021 10:45

Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Azra yüzüğü çıkardı

Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimlerin olduğu Evlilik Hakkında Her Şey’in ikinci bölümü hayranlarından tam not aldı.

Magazin 29-09-2021 15:28

Evlilik Hakkında Her Şey 1. bölümüyle ekrana geldi! Evlilik Hakkında Her Şey 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox TV'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ilk bölümüyle 21 Eylül Salı akşamı seyirci karşısına çıktı. BBC yapımı, 'The Split' dizisinin uyarlaması olan dizide Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işleniyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

Magazin 22-09-2021 00:11

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi uyarlama mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu ve karakterleri

Yeni yayın sezonunun gelmesiyle ekranlarda bir bir yerini almaya başlayan dizilerden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey'in oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Söz konusu dizi, 21 Eylül 2021 Salı gününden itibaren FOX ekranlarında yerini alacak. İşte merak edilenler...

Magazin 21-09-2021 19:17

Evlilik Hakkında Her Şey nerede çekiliyor? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncuları kimdir?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 21 Eylül'den itibaren her salı FOX ekranlarında seyircilerle buluşacak. Sezonun yeni dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrollerini ünlü oyuncular Sumru Yavrucuk ve Gökçe Bahadır paylaşıyor. İşte merak edilenler...

Magazin 21-09-2021 18:37

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! Evlilik Hakkında Her Şey 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yayın tarihi belli oldu. Farklı konusuyla dikkat çeken ve başrollerini Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır ve Sarp Akkaya'nın paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 1. bölümünden de ilk fragman yayınlandı. İzleyiciyle buluşmak için gün sayan Evlilik Hakkında Her Şey, BBC yapımı The Split adlı diziden uyarlandı.

Magazin 07-09-2021 02:20