Eyfel Kulesi Haberleri

Paris'in öteki yüzü! Eyfel Kulesi'nde Meksikalı bir turiste 5 kişi tarafından tecavüz edildi...

Fransa'nın başkenti Paris'in göbeğinde iğrenç bir olay gerçekleşti. Eyfel Kulesi'nin yanındaki Champs-de-Mars parkında Meksikalı 27 yaşındaki bir turiste beş kişi tarafından tecavüz edildi.

Haber 29-07-2023 16:21

Bir benzeri daha inşa edildi! Paris’te Eyfel Kulesi sayısı ikiye çıktı

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Eyfel Kulesi’nin 1/10 ölçeğinde bir benzeri daha inşa edildi. Görenlerin 1 Nisan şakası zannettiği kulenin bir şaka için yapılmadığı ortaya çıktı. Eifela adı verilen kulenin ayak kısmına yazılan notta ise "32 metre boyunda ve 23 ton ağırlığındayım. Annem çok sevindi" ifadeleri yer aldı."

Haber 03-04-2023 19:02

Eyfel Kulesi, Ukrayna bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı

Rusya-Ukrayna Savaşı'nın 1'inci yıldönümü dolayısıyla Fransa'nın başkenti Paris'teki Eyfel Kulesi'ne Ukrayna bayrağının renkleri yansıtıldı.

Haber 23-02-2023 23:18

Eyfel Kulesi’nin önüne taksiyi park edip yetişkin filmi çektiler! “Fransa’dan kovulduk”

Yetişkin film yıldızı Andy Lee ve beraberindeki modeller Daisy Eve Lane ile Lacey Amour Fransa’nın Paris şehrinde ilginç bir deneyime imza attılar. Birlikte yetişkin filmi çekmeye karar veren üçlü Eyfel Kulesi’nin önünde park ettikleri aracın içinde çekimlere başladı. Ancak çevredekilerin durumu polise ihbar etmesi üzerine gözaltına alınan üçlü Fransa’dan kovulduklarını iddia etti.

Trend 12-11-2022 10:55

Eyfel Kulesi

Eyfel Kulesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eyfel Kulesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyada fenomenleri Gabriela Versiani ve Gabily, Eyfel Kulesi’nin önünde bikinili poz verdi! Polis duruma müdahale etti

Instagram fenomenleri 24 yaşındaki Gabriela Versiani ve 27 yaşındaki Gabily, polis onlara müdahale etmeden önce kırmızı bikinileriyle Eyfel Kulesi’nin önünde poz vermeye başladı. Çevredekilerin büyük bir şaşkınlıkla takip ettiği fenomen isimler sosyal medyadan büyük tepki topladı.

Trend 07-11-2022 13:27

Tofaş Şahin ile Eyfel Kulesi'nde Ankara havası oynayan adam: Yeni hedefim TOGG

Fransa'da yaşayan ve Eyfel Kulesi'nin yakınlarına 2001 model Şahin marka aracını park ederek adını duyuran Korhan Sakarya, araba sevdası anlattı. Sosyal medyada aracının yanında son ses Ankara havası açıp oynayan Sakarya, Mercedes, Şahin gibi araç koleksiyonu olduğunu, imkanları el verirse yerli araç TOGG'u da satın alıp yine Eyfel Kulesi yakınlarında oyun havası oynamak istediğini dile getirdi. Sakarya son olarak, "Şahin burada Lamborghini'den, Ferrari'den daha çok dikkat çekiyor" dedi.

Haber 04-11-2022 09:34

Paris Belediyesi'nden Eyfel Kulesi ile ilgili yeni karar! Işıkları erken söndürülecek...

Paris Belediyesi'nden Eyfel Kulesi ile ilgili yeni karar açıklandı. Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, enerji tasarrufu planı kapsamında alınan yeni kararlarla birlikte, Eyfel Kulesi ışıklarının saat 23.45'te söndürüleceğini duyurdu.

Haber 13-09-2022 19:45

Trabzonspor'dan tarihe geçecek Eyfel Kulesi hamlesi! Şampiyon olunca...

Cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Trabzonspor'dan flaş bir hamle geldi. Fransa'nın simge eserlerinden olan Eyfel Kulesi'nin bordo mavi renklerde yansıtılması için girişimler başlatıldı.

Spor 27-04-2022 15:36

Eyfel Kulesi uzadı! 330 metre yüksekliğe ulaştı

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan ülkenin sembol yapısı Eyfel Kulesi'ne 6 metre uzunluğunda radyo anteni eklendi. 324 metre yüksekliğe sahip kule, radyo anteninin eklenmesiyle 330 metreye çıkmış oldu.

Haber 15-03-2022 21:59

Tüyler ürperten video! Ukrayna, Rusya’nın Fransa’ya saldırması durumunda yaşanacakları gösterdi

Ukrayna parlamentosu, 24 Şubat’tan itibaren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kararıyla ülkelerindeki ilerleyişini sürdüren Rus işgaline karşı dünyayı çarpıcı bir videoyla uyardı. Ukrayna, Putin’in Paris’i hedef alması durumunda neler olabileceğine dair bir video yayınladı. Video kısa sürede sosyal medyada popüler olmayı başardı.

Trend 14-03-2022 12:15

Messi, sosyal medyada alay konusu oldu! İşte o paylaşımlar...

Lionel Messi'nin eşi Antonela Roccuzzo, Eyfel Kulesi manzarasıyla özel fotoğraflar paylaştı. Messi'yi de paylaştığı fotoğraf sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Spor 10-11-2021 22:36

Sosyal medya fenomeni Jess Hunt, Eyfel Kulesi’nin önünde poz verdi! Hayranları sahte seyahat ile suçladı

Sosyal medyada fenomeni olan Jess Hunt, “En sevdiğim şehir” notuyla Paris’ten bir gönderi paylaştı. Eyfel Kulesi’nin önünde takipçileri için poz veren Hunt, sosyal medyanın radarına yakalandı. Hunt’un gönderisini görenler gönderinin gerçek olmadığına dair ipuçları yakaladıklarını söyledi.

Trend 27-10-2021 09:57

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak! 60 Galata Kulesi büyüklüğünde ve bir Eyfel Kulesi yüksekliğinde

Tamamlandığında 'dünyanın tuz yapılarındaki en büyüğü' olacak olan dev projenin eylül ayı itibariyle yüzde 50'si tamamlandı. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında, Türkiye’nin hedeflenen toplam doğal gaz depolama kapasitesinin yaklaşık yarısının Tuz Gölü Doğal Gaz Yer Altı Depolama Tesisleri’nde depolanması öngörülüyor. Öte yandan depolama alanı için oluşturulan mağaralar, 60 tane Galata Kulesi büyüklüğünde ve bir Eyfel Kulesi yüksekliğinde.

Finans 28-09-2021 11:02

16 şehri birbirine bağlıyor! Dev köprünün çelik halatları Eyfel kulesiyle eşit

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Orta Anadolu ve Akdeniz bölgelerini birbirine bağlayan yollar üzerinde stratejik konuma sahip olan 660 metre uzunluğundaki Kömürhan Köprüsü, açıldığı 2 Ocak’tan bu yana sürücülere güvenli yol imkanı sunarak mesafe ve konfor kolaylığı sağlıyor. 16 şehri birbirine bağlayan köprünün yapımında Eyfel kulesinde kullanılan çelik halat miktarına eşit halat kullanıldı.

Finans 24-09-2021 10:49

Yurt dışında gördü! Sipariş üzerine kalem ucuyla yapıyor

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Hüseyin Sarı, kurşun kalem ucuna mikroskobik heykeller yapıyor. Kalem ucuna birbirinden güzel figürler yapan arı, ismini dünyaya duyurmak istediğini söyledi.

Finans 12-04-2021 12:37