Ezel Haberleri

Marka yüzü olup milyonlar kazandı! Cansu Dere kazancını Boğaz manzaralı eve yatırdı

Ezel dizisinde canlandırdığı 'Eyşan' karakteriyle hafızalara kazınan Cansu Dere son olarak Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Asya' rolüyle ekranlarda yer aldı. Şimdilerde bir parfüm markasının yüzü olduğu söyleyen ünlü oyuncu Cansu Dere'nin bu anlaşmasından 10 milyon TL kazandığı öğrenildi. Ünlü isim bu kazancıyla Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşınarak Boğaz manzaralı bir ev tuttu.

Magazin 23-12-2023 10:10

Yengesinin tedavi parasını harcayan Ezel, Müge Anlı'da! 'Hırsızdın, şimdi katil oldun' yorumlarına bakın ne cevap verdi...

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisinden etkilenerek adını Ezel olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, kanser tedavisi gören yengesinin ölümü üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programına görüntülü olarak bağlandı. Bir süre önce yengesinin kanser tedavisi parasını harcadığı gerekçesiyle günlerce konuşulan Ezel yaşadığı acıyı dile getirdi.

Magazin 20-12-2023 12:17

Ezel'in Ramiz Dayısı gibi bilgelikleriyle şaşırtıyorlar! En entelektüel 5 burç açıklandı

Burçların kişinin karakteri üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Birçok vatandaş kendisini daha iyi tanımak ve anlamak için astrolojiye yöneliyor. Fakat her kişinin benzersiz olduğunu da göz önünde bulundurmak gerek. Öte yandan astrologlar, en entelektüel burçları açıkladı. Onlar, Ezel dizisinin Ramiz Dayısı'nı aratmıyor. İşte bilgi birikimleri ve sözleri ile aranan kişi haline gelen en entelektüel burçlar...

Kadin 12-12-2023 13:23

Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel'in Eyşan'ı aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Türk televizyonlarının kült dizisi Ezel yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle çok beğenilen dizi 2009 yılında yayınlanmaya başladı ve 2011 yılında da final yaptı. Dizide Ezel'in büyük aşkı 'Eyşan' karakterine Cansu Dere hayat vermişti. Fenomen dizide Eyşan karakterine hayat vermesi için Cansu Dere'den önce bakın hangi ünlü isme teklif gitmiş..

Magazin 08-12-2023 10:37

Ezel'in Eyşan'ı solda sıfır kalır! İhanet onların göbek adı! Sadakatsiz burçlar belli oldu

Aşk birçok kişi için vazgeçilmez olsa da karmaşıktır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologlar 3 burcun gerçekten aşık olmadıkları takdirde ihanet etmeye meyilli olduklarını vurguluyor. Onlar, Ezel'in Eyşan'ı gibi cazibeleriyle herkesin gönlünü çelebilirler.

Kadin 27-11-2023 14:41

MasterChef'te olay gönderme! Ezel de Eyşan'a güvenmişti deyip meydan okudu: Sırtımdan bıçaklandım ama...

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı Cemre, kırmızı takım kaptanı ise Dilara oldu. Bu hafta kırmızı takım yarışmacısı olan Barış, "Ramiz Karaeski Cengiz'e, Ezel de Eyşan'a güvenmişti şefim. Ama sırtından bıçakladı" sözleri ile yaşadığı durumu ti'ye aldı. Genç yarışmacı mavi takıma meydan okudu.

Magazin 24-10-2023 13:20

Ezel dizisinde 'Dayı'nın gençliğini oynamıştı! Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede silahlı saldırı

Ezel dizisinde 'Dayı'nın gençliğini oynadığı rolle hafızalara kazınan oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede silah sesleri yükseldi. Cihangir'deki kafede oturan bir kişi silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı.

Magazin 28-09-2023 14:48

'Hollywood yıldızı olmak istiyorum' demişti! Müge Anlı, Ezel Bayraktar olayına dair kahreden haberi verdi: 'Yoğun bakımda'

Müge Anlı'da yengesinin tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL'yi alıp kayıplara karışan, sonrasında da Ömer olan ismini değiştirerek programa damgasını vuran Ezel Bayraktar tekrar gündem oldu. Hollywood yıldızı olmak isteyen Ezel Bayraktar bir ayakkabı mağazasında başladığı işinden ayrıldı ve eski hayatına geri döndü. Müge Anlı Bayraktar'ın hasta yengesine ilişkin açıklamada bulundu ve "Şu an yoğun bakımda" dedi.

Magazin 22-06-2023 14:40

Oyuncu Berrak Tüzünataç Sadece benim başıma gelebilecek tuhaflık diyerek yaşadığı olayı paylaştı!

2005 yılında bir şarkı kanalında haber sunarak başladığı kariyerine oyunculukla devam eden Berrak Tüzünataç son olarak Fox Tv'de yayınlanan Kurşun dizisiyle ekranlarda yer almıştı. Berrak Tüzünataç'ın başına gelen eski bir olayı paylaşan magazin sayfasını alıntılayan oyuncu, "Sadece benim başıma gelebilecek tuhaflık" diyerek yorumladı.

Magazin 08-03-2023 20:21

Cenk Tosun'un Mario Gomez paylaşımında dikkat çeken 'Eyşan' detayı!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın kaptanı Cenk Tosun, siyah - beyazlıların eski golcüsü Mario Gomez ile bir araya geldi. Tosun'un Instagram'dan yaptığı paylaşımda Gomez'e 'Eyşan' tabirini kullanması dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 06-03-2023 19:29

Ezel dizisinin yıldızı Ufuk Bayraktar da depreme kayıtsız kalamadı! “Ramiz Karaeski farkı”

Ezel dizisinde Ramiz dayının gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Hatay’a gitti. Depremin ilk saatlerinde Hatay’a giden ünlü oyuncu arama kurtarma ekipleri ile beraber çalışmalara katıldı. Sevenleri Bayraktar’ın paylaşımlarını yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 17-02-2023 12:53

Ömer'in İmam Reşat'ı Barış Falay'ın eşi de çok ünlü çıktı! 16 yıl aynı yastığa baş koymuşlar

Ezel, Medcezir ve Menajerimi Ara gibi yapımlarla akıllara kazınan ünlü oyuncu Barış Falay, Star TV'nin iddialı dizisi Ömer ile ekranlara dönüş yaptı. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı ile başrolleri paylaştığı Ömer'de İmam Reşat karakterini canlandıran Barış Falay'ın 16 yıllık eşi de ünlü çıktı.

Magazin 10-01-2023 15:41

Cristiano Ronaldo'dan sonra bu kez de 'Ramiz Dayı Serdar Dursun!' Fenerbahçeli yıldızın paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu: 'Daha ölmedik yeğen!'

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Atakaş Hatayspor'u ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak iki maç aradan sonra kazanmştı. Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Joshua King, Michy Batshuayi, Serdar Dursun ve Gustavo Henrique kaydetmişti. Fenerbahçe'nin 3. golünü atan Serdar Dursun, bu sezon Süper Lig'de ilk kez ağları sarsarken, sevincini Cristiano Ronaldo ile özdeşleşmiş olan 'SIU' ile yapmıştı. Dursun'dan bu kez de maç sonunda Ezel dizisinde yer alan karakt

Spor 28-12-2022 09:13

Sıcak Kafa'nın Şule'si Hazal Subaşı'nın eski aşkı 16 yaş büyük ünlü oyuncu çıktı

Başrollerini Deniz Can Aktaş ile paylaştığı Kasaba Doktoru dizisinde Doktor Leyla Erpek karakterini canlandıran güzel oyuncu Hazal Subaşı'nın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Şimdilerde Sıcak Kafa dizisiyle gündem olan Hazal Subaşı'nın eski aşkı kendisinden de ünlü çıktı.

Magazin 14-12-2022 15:09

'Ali abi babam o benim' repliğiyle akıllara kazınmıştı! Ezel'in Eren'i son haliyle şoke etti! Gören tanıyamadı

2009-2011 yılları arasında ekrana gelen Ezel dizisi; Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Tuncel Kurtiz ve Barış Falay gibi güçlü isimleri bir araya getiriyordu. Ezel dizisine ''Ali abi babam o benim!'' repliğiyle damga vuran çocuk yıldız Yağız Atakan Savaş yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 28-11-2022 14:24

İşte gelmiş geçmiş en iyi 25 Türk dizisi! IMDb seçti! Kurtlar Vadisi ve Aşk-ı Memnu yer almadı! Listede sürpriz yerli diziler var

IMDb, Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi 25 yerli diziyi seçti. Seyirci puanlamalarına göre yapılan IMDb sıralamasında, en iyi Türk dizileri arasında Aşk-ı Memnu, Kurtlar Vadisi gibi yapımların olmaması şaşırttı. Listede düşük reyting aldığı için kısa sürede yayından kaldırılan bazı dizilerin de yer alması dikkat çekti. Ünlü oyuncu Ali Atay, başrolünü paylaştığı Leyla ile Mecnun'un yanı sıra 2 dizisiyle daha listede buldu. En iyiler arasında Avrupa Yakası, Behzat Ç., Ezel gibi yapımlar da yer aldı.

Magazin 27-10-2022 01:16

Ezel'in Eren'i olarak hafızalara kazındı! Berfu Yenenler'in paylaşımı sonrası Yağız Atakan Savaş görenler şaştı kaldı

Ezel dizisindeki Eren karakteriyle hafızalara kazınan Yağız Atakan Savaş son haliyle merak konusu oldu. Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in sayfasında Ezel dizisinden bir kare paylaşması sonrası merak edilen Savaş'ı görenler şaştı kaldı.

Magazin 24-10-2022 16:41

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Derya'sı Özge Özberk'in kardeşi de ünlü oyuncu çıktı! Meğer Yasak Elma'nın yıldızıymış

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Demir'in paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Özge Özberk hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Özge Özberk'in kardeşinin Yasak Elma'nın yıldızı olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 19-10-2022 10:15

Ezel’in Ömer’i İsmail Filiz değişimiyle şaşırttı! İsmail Filiz’in son halini görenlerin ağzı açık kaldı...

2009 yılında Ezel dizisinde canlandırdığı Ömer karakteriyle tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan İsmail Filiz'i şimdi görenler tanıyamıyor. Yıllar geçtikçe bambaşka birine dönüşen İsmail Filiz'in son hali sevenlerini adeta şaşkına çevirdi.

Magazin 28-07-2022 11:32

Kenan İmirzalıoğlu'nun Ezel'deki kamera arkası görüntüleri olay oldu! Nerede lan bu tabure

Tuncel Kurtiz, Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin başrol oynadığı Ezel dizisi bir döneme damga vurdu. Dizideki sahneler ise hâlâ hafızalardan silinmiş değil... Son olarak dizide Ezel Bayraktar rolüyle öne çıkan Kenan İmirzalıoğlu'nun kamera arkasındaki görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun mütevazi halleri ve esprileri olay oldu.

Magazin 28-07-2022 09:26

EDHO'da 'Gülmezlerin Babası' Hüseyin Soysalan Ezel'de de varmış! Son hali görenleri şaşırttı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Gülmezlerin Babası' olarak anılan Salih Gülmez karakteri 2016'da karşımıza gelmişti. Dizideki karakteriyle akıllara kazınan isim, 2010 yılının efsane dizisi Ezel'de de rol almış. Ezel dizisinde Hayratlı Sait Duman'ı canlandıran Hüseyin Soysalan'ın değişimi görenleri şaşırttı. Hüseyin Soysalan'ın son hali haberimizde...

Magazin 27-07-2022 22:43

Ezel'de Kenan Birkan'ın gençliğini oynayan oyuncu Hercai dizisinin yıldızı çıktı! Görenler inanamıyor

2 sezon yayınlanan Ezel dizisi 71. bölümde final yaptı. Dizide Kenan Birkan rolünü, usta oyuncu Haluk Bilginer canlandırdı. Kenan Birkan'ın gençliğini oynayan oyuncu bakın kim çıktı.

Magazin 26-07-2022 22:53