Fındık Yağı Haberleri

Fındık yağının faydaları nelerdir? Fındık yağı nerelerde kullanılır?

Fındık yağı besleyici özellikleri ve sağlık açısından birçok faydasıyla dikkat çeken bir bitkisel yağdır. Fındık ağacının meyvesi olan fındık, özellikle Türkiye gibi fındık üretiminin yoğun olduğu bölgelerde yetiştirilir ve fındık yağı elde etmek için kullanılır. Hem içerdiği besin değerleriyle hem de sağladığı mucizevi etkilerle fındık yağı beslenme ve kozmetik alanında çok yönlü bir kullanım sunar.

Haber 29-06-2023 20:15

Bir damlası saç köklerini fışkırtıyor! Dökülen saçları çıkartan etkili bakım

Saç dökülmesi saçın hacmini kaybetmesine ve zamanla kelleşmeye neden olabiliyor. Saç dökülmesini çözmek için etkili tarifler aranıyor. Saça dürülen bakım yağları saç dökülmesi durdurarak saç köklerini güçlendirebiliyor. Saç çıkartan yağlar stres ve mevsim geçişleri kaynaklı saç dökülmelerinde mucizeler yaratıyor.

Kadin 08-05-2023 14:39

Türkiye'de bir ilk: Birçok hastalığa deva olacağını iddia ediyor! Tıp fakültesi öğrencisinin ürettiği sabun talep patlaması yaşıyor

Cilt problemlerini geçirmek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Egzama, sedef, mantar hastalıklarının geçmesi için doğal ürünler aranıyor. Tıp fakültesi öğrencisi Semih Gürel'in yaptığı fındık sabunu cilt problemleri yaşayan kişiler tarafından talep patlaması yaşıyor.

Haber 25-01-2023 11:56

Faydalarını saya saya bitiremeyeceğimiz en iyi fındık yağı markaları

Son zamanlarda fındık yağı özellikleri sıkça araştırılıyor. İçeriğinde bulunan E vitamini, kalsiyum, potasyum, magnezyum gibi maddelerin yanı sıra B2 ve B6 vitaminlerini barındıran fındık yağı; sağlıklı mineral ve asitleri de içinde barındırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı antioksidan olarak da değerlendirilen "Fındık yağı ne işe yarar?" ve "Fındık yağı neye iyi gelir?" sorularını araştırarak sizler için en iyi ürünleri derledik. İşte detaylar!

Yemek 21-09-2022 16:41

Fındık Yağı

Fındık Yağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fındık Yağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

En kaliteli yağ fındık yağı

İngiltere Lincoln Üniversitesi Gıda ve Biyokimya Bölümü Öğretim Görevlisi ve aynı üniversite bünyesinde kurulan Fındık Araştırma Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar, fındık yağının piyasada bulunan diğer yağlardan daha kaliteli olduğunu söyledi.

Haber 30-03-2005 17:48