Fiş Haberleri

Sosyal medyada gündem oldu! İstanbul'un göbeğinde Arapça fiş

Sosyal medyada bir görüntü gündem oldu. İddiaya göre İstanbul'un göbeğinde bir işletme Arapça fiş kesiyordu. Vatandaşlar duruma "Şunu görüyor musunuz? İstanbul'un göbeğinde yemek yiyoruz ve böyle bize fiş veriliyor. Ben bunun bir kelimesini bile anlamıyorum" diyerek tepki gösterdi. Olayın ortaya çıkması sonrasında duruma önce zabıta sonra da Maliye el attı.

Haber 16-06-2023 07:44

Virman fişi nedir? Virman fişi ne için kullanılır, ne işe yarar?

Farklı kodlar ve bilgiler ile oluşturulan virman fişinin ne için kullanıldığı ve hangi özellikleri taşıdığı pek çok kişi tarafından araştırılır. Temelde virman fişi, kişinin aynı bankadaki hesapları arasında gerçekleştirdiği para transferi için oluşturulan bir fiştir. Dolayısıyla virman fişi, virman işlemi olarak adlandırılan kişisel hesaplar arası para transferi için oluşturulur. Peki, virman fişi ne için kullanılır?

Finans 06-01-2023 09:34

Yüksek elektrik faturalarına dur diyebilirsiniz! Bu yöntem kimsenin aklına gelmiyor: Yüklü elektrik faturalarını ortadan kaldırın!

Yüksek elektrik faturaları hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşı zorlayabiliyor. Bilhassa kış aylarında doğalgaz ve elektrik faturasını düşürmek için yapılacak yöntemler vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak ve elektrik faturasını düşürmek için bazı basit yöntemleri uygulayarak etkili sonuçlar elde edilebiliyor. İşte yüklü elektrik faturalarını ortadan kaldırmak için birkaç ufak püf noktası...

Kadin 03-11-2022 14:01

Sakın önemsiz görmeyin! Sıklıkla fişte unutulan cihaz yüzünden tüm varlıklarını kaybettiler

Fişte bırakılan birçok cihaz bulunuyor. Bazı ev aletlerinin fişinin çekilmemesi gerekse de günlük kullandığımız ufak aletleri fişten çıkarmamız gerekiyor. Kuzey İrlanda'da yaşayan bir aile fişte unuttukları zararsız sanılan ev aleti nedeniyle her şeyini kaybetti.

Kadin 26-10-2022 15:03

Fiş

Fiş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fiş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prizde fiş bırakmayın! Ay sonu faturaya yansıyan rakama inanamayacaksınız

Fişe takılı olan cihazlar kapalıyken de elektrik harcıyor. Bunların başında uydu alıcıları, televizyon, bilgisayar, ketıl, çay ve kahve makinası, çamaşır ve bulaşık makinası, klima ve sinema ses sistemleri geliyor. Ayrıca cep telefonu şarj aletleri de fişe takılı olduğu anlarda elektrik tüketiyor. Tüketim masrafı ise duyanları şaşırtacak türden...

Finans 14-10-2022 12:03