Fıstık Ezmesi Haberleri

Yatmadan bir saat önce yendiğinde deliksiz uyutuyor! Sakinlik ve rahatlama sağlıyor

Her ne kadar yatma saatine çok yakın yemek yemek yanlış olsa da, bazı uyku uzmanlarına göre bazı yiyecekler aslında daha iyi bir gece uykusu almanıza yardımcı olabiliyor. Bu besinlerden biri de tatlıya düşkün olanları mutlu edecek cinsten.

Kadin 25-03-2024 08:16

Evde fıstık ezmesi tarifi: Evde fıstık ezmesi nasıl yapılır?

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olarak kabul edilen fıstık ezmesini dışarıdan, marketlerden almak yerine evde kendi mutfağınızda hazırlayabilirsiniz. Ev yapımı ürünleri tercih ediyor ve kendi yaptığınız şeyleri tüketmeyi seviyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 10-02-2024 15:17

Günde 2 kaşık yerseniz vücutta onarmadık yer bırakmıyor! Kolesterolü düzenliyor, kilo verdiriyor

Faydaları saymakla bitmeyen bu besin günde sadece 2 kaşık tükettiğinize vücudunuzu onarıyor. Özellikle sporcuların bu favori besini protein, yağ, lif, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin içeriklere sahip.

Haber 10-09-2023 09:19

Zayıflamak istiyorum ama şekerden vazgeçemiyorum. diyenlere şekeri aratmayacak ürün ve tarif önerileri

Fazla kilolardan kurtulmak ve çok daha sağlıklı bir yaşam sürmek için rafine şekerden uzak durmak gerekiyor. Ancak tatlıdan vazgeçebilmek o kadar da kolay değil. Eğer siz de rafine şeker kullanmadan tatlı ihtiyacınızı gidermek istiyorsanız birbirinden pratik tariflerin ve ürün önerilerinin yer aldığı yazımızı mutlaka okumalısınız.

Yemek 01-08-2023 17:46

Fıstık Ezmesi

Fıstık Ezmesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fıstık Ezmesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fıstık ezmesi kilo aldırır mı? Fıstık ezmesi mi kilo aldırır fındık ezmesi mi?

Günümüzde sağlıklı beslenme ve ideal kiloyu koruma konusunda pek çok insanın zihinlerinde soru işaretleri oluşmaktadır. Bu noktada, birçok farklı besin ve yiyeceğin kilo aldırıp aldırmayacağı merak edilmektedir. Özellikle, atıştırmalık olarak sıklıkla tercih edilen lezzetli besinler arasında yer alan fıstık ezmesi ve fındık ezmesi de bu tartışmalardan nasibini almaktadır.

Haber 30-07-2023 19:25

Fıstık ezmesi faydaları nelerdir, zararları var mı? Fıstık ezmesi kilo aldırır mı, nasıl tüketilir?

Tabağınızda, sandviçinizde ya da atıştırmalık olarak tüketeceğiniz birçok lezzetli seçenek vardır. Fıstık ezmesi de bu lezzetli seçeneklerden biridir. Fıstık ezmesi doğal bir lezzet olması, besleyici olması ve oldukça popüler olması nedeniyle dünya genelinde birçok insan tarafından tüketilir. Fıstık ezmesi, yüksek protein ve lif içeriği ile doludur. Bu nedenle genellikle vücut için bir enerji kaynağı olarak kullanılır. Peki, fıstık ezmesi kilo aldırır mı?

Haber 08-05-2023 13:51

Öpüştüğü için hayatını riske attı! Dikkat edin bu şekilde de etki edebiliyor

İlk çıkılan randevular oldukça heyecanlı olabiliyor. Ancak bu randevularda gözden kaçırılan ufak hatalar hem ilişkinin bitmesine hem de sağlığınızın tehlikeye girmesine neden olabiliyor. Janelle Gonzalez isimli kadın TikTok hesabı üzerinden randevuda öpüştüğü için başına gelen alerjik reaksiyonları anlattı.

Haber 06-10-2022 09:16

Ayıla bayıla yiyorsunuz ama... Artısı kadar eksisi de var

Fıstık ezmesinin yararı olduğu kadarıyla zararı da çok. Bu yüzden bir fıstık ezmesi hayranıysanız, kavanozu kaşıklarken veya ekmeğin üzerini fıstık ezmesiyle doldurmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var. Sizin için lezzetiyle damak çatlatan fıstık ezmesinin artıları ve eksilerini çıkardık.

Haber 01-10-2022 16:37