Fit Vücut Haberleri

'Bu hatayı yapmayın, kadınlar arasında dolaşan bir efsane' Fark etmesiyle hayatı değişti! Yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı

Kilo vermek ve fit olmak pek çok kişinin hayali. Bunun için öncelikle sağlıklı ve dengeli beslenmeye, düzenli egzersize odaklanmak gerektiği uzmanlarca sık sık vurgulanıyor. Ancak bazılarına göre bunun da yöntemleri var. Sosyal medyada fitness tavsiyeleri veren 44 yaşındaki Shannon Collins 'kadınlar arasında yaygın olarak dolaşan bir efsanenin' doğru olmadığını söylerken odaklanmasıyla hayatını değiştiren o şeyi paylaştı. Collins "Lütfen bu hatayı yapmayın. Bunu çok görüyorum" dedi.

Kadin 31-01-2024 10:17

Saniyeler içinde yaptı! 'Geçen yıla kadar fark etmemiştim' Gerçeği böyle ifşa etti, sosyal medya yıkıldı

Kilo verip fit bir görünüme kavuşma yolculuğunda ilham verici hikayeler dinlemek ve okumak herkesin motive eder. Ancak sosyal medyaya girdiğinizde sürekli kusursuz fiziğe sahip insanlar, düz karınlar görmek ve buna ulaşmanın imkansız olduğunu düşünmek de motivasyon kırabilir. Instagram'da çok sayıda takipçisi olan ve fitness tavsiyeleri paylaşan Liv diğer adıyla Liv Livin Life, paylaşımlarıyla gerçekleri ortaya serdi. Saniyeler içinde çektiği fotoğraflardaki büyük fark, çok dikkat çekti.

Kadin 29-01-2024 16:45

'Vaktim yok' artık bir mazeret değil! Günde sadece 5 dakikanızı ayırın... Aynaya baktığınızda çok şaşıracaksınız

Daha fit, daha ince ve daha kıvrımlı bir vücuda sahip olmak isteyen kadınların bir kısmı egzersiz yapmak için zaman bulamamaktan yakınıyor. Ama artık 'Vaktim yok' cümlesi egzersiz yapmamak ve daha fit bir vücuda kavuşmamak için bir mazeret değil. Günde sadece 5 dakika ayırarak vücudunuzun istediğiniz bölgesinde hayallerinizdeki görünüme kavuşmanız mümkün. Ancak elbette egzersizleri düzenli olarak yapmak önemli. İşte günde sadece 5 dakikayla sizi hayalinize ulaştıracak o egzersizler...

Kadin 11-01-2024 12:30

Torunu olan 54 yaşındaki büyükanne kıvrımlı vücuduyla herkesi büyüledi! Her zaman soyunmaya cesaret ederim

Toplumda hem genç hem de yaşlı kadınlar için farklı farklı kıyafet baskıları bulunuyor. Belirli bir yaştan sonra kadınların vücutlarının kapatılması gerektiği düşüncesi olgun kadınların rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. 54 yaşındaki bir büyükanne "Her zaman soyunmaya cesaret ederim" diyerek yaşına rağmen oldukça kıvrımlı olan vücudunu paylaştı.

Kadin 14-03-2023 11:38

Fit Vücut

Fit Vücut Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Fit Vücut Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yaza fit girmek isteyenler hazırlıklara başladı! Evde spor yapmak için ihtiyacınız olan ürünler

Yaz mevsimin başladığı bu günlerde evlerde spor aktiviteleri başladı bile! Sağlıklı yaşamak ve vücudunu şekle sokmak isteyenler, yapacakları düzenli egzersizlerle hayallerine kavuşabilirler. Ancak bunun için ihtiyacınız olan bazı spor aletleri var. Evde rahat şekilde spor yapmayı kafasına koyanların hangi ekipmanları edinmeleri gerektiğini listeledik. Gelin, ihtiyacınız olacak ekipmanlara birlikte bakalım!

Haber 08-03-2023 17:01

Fitness nedir, nasıl yapılır? Fitness ne için yapılır, kaç günde bir yapılır?

Sağlık her yaştan insan için önem taşır. Bu noktada ilk akla gelen fiziksel sağlığın yanı sıra zihinsel sağlık ve ruhsal sağlıktan da bahsedilebilir. Bireyin iyi bir yaşam için genel sağlığını koruması önemlidir. Sağlıklı ve zinde kalabilmek için çeşitli beslenme şekilleri, bedensel aktiviteler uzmanlar tarafından önerilmektedir. Dilimizde fiziksel uygunluk ve yeterlilik anlamına gelen fitness, fiziksel olarak sağlıklı olabilmek için sıklıkla tercih edilen bir spordur. Peki, fitness nedir?

Haber 03-03-2023 17:33