Gal Gadot Haberleri

İsrailli oyuncu Gal Gadot'un iç çamaşırlı pozuna yorum yağdı! 'Pantolon nerede?'

Henüz 18 yaşındayken İsrail'in en güzel kadını seçilen ünlü oyuncu Gal Gadot, Instagram hesabından paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Kazağının altına pantolon giymeyen dünyaca ünlü yıldıza yorum yağdı.

Magazin 18-01-2023 13:19

Gal Gadot’un rol aldığı Nil’de Ölüm (Death on the Nile) filmi Tunus’ta da yasaklandı

İsrailli oyuncu Gal Gadot’un başrolünü üstlendiği Nil’de Ölüm (Death on the Nile) filmi bir ülkede daha yasaklandı. Tunus, filminin gösterimini protestoların ardından yasaklama kararı aldı.

Trend 25-02-2022 16:47

Gal Gadot, Kleopatra rolüyle ilgili açıklamalarda bulundu! “Onun hikayesini kutlayacağız”

Mısır kraliçesi olarak dünya tarihinde hafızalara kazınmayı başaran Kleopatra’nın hayat hikayesi beyaz perdeye aktarılacak. Efsanevi Mısır kraliçesine ise İsrailli oyuncu Gal Gadot hayat verecek. Ünlü oyuncu yeni filminde canlandıracağı Kleopatra karakteri hakkında konuştu.

Trend 05-01-2022 17:45

Kötü kraliçeyi canlandıracak! Gal Gadot’un Pamuk Prenses filminde rolü belli oldu

Wonder Woman filmindeki performansıyla ünlenen Gal Gadot, Disney’in yeni aksiyon filmi Pamuk Prenses’te rol almaya hazırlanıyor. Gadot’un Pamuk Prenses'te Rachel Zegler'in karşısında Kötü Kraliçe'yi oynayacağı kesinleşti.

Trend 04-11-2021 16:20

Gal Gadot

Gal Gadot Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gal Gadot Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Wonder Woman'ın yıldızı Gal Gadot üçüncü kez anne oldu!

Dünayaca ünlü oyuncu Gal Gadot, üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile müjdeli haberi veren 'Wonder Woman'ın yıldızı ismi, bebeğinin adını da duyurdu. Bir kız bebek dünyaya getiren ünlü oyuncu kızına Daniella ismini verdi.

Magazin 30-06-2021 17:15

Ünlü oyuncu Gal Gadot üçüncü kez anne oldu

'Wonder Woman' filminin yıldızı Gal Gadot, üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Müjdeli haberi sosyal medyada duyuran 36 yaşındaki oyuncu, bebeğinin adını da açıkladı.

Magazin 30-06-2021 17:08

Gal Gadot, ‘Meet Me in Another Life’ filminin oyuncu kadrosuna katıldı

Wonder Woman serisinin yıldızı Gal Gadot, aynı isimli romandan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan Meet Me in Another Life filminde rol alacak.

Trend 29-04-2021 12:06

Adalet Birliği filmi ne zaman çekildi? İşte Adalet Birliği filminin oyuncuları

Orijinal adı Justice League olan, Türkçe’ye ise Adalet Birliği olarak çevrilen film, süper kahraman evreni DC Comics’in bir filmidir. Adalet Birliği, DC evreni olarak bilinen evrenin beşinci filmidir. Filmin yönetmen koltuğunda DC Comics evrenin diğer filmlerinde de imzası bulunan Zack Snyder otururken, filmin senaryosunu ise Chris Terrio kaleme aldı. Adalet Birliği filminin başrollerinde ise Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot ve Ezra Miller gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

Magazin 13-04-2021 11:43

Zack Snyder's Justice League yayın tarihinden önce erkenden yayınlandı! Sevenleri şoke oldu

Justice League filminin orijinal versiyonu olarak lanse edilen Zack Snyder's Justice League’in yayın tarihi geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. 18 Mart’ta HBO Max’te yayınlanması beklenen filmin başına talihsiz bir olay geldi ve yayın tarihinden önce seyirciyle buluştu.

Trend 09-03-2021 17:14

Zack Snyder's Justice League yayın tarihi belli oldu

Justice League filminin orijinal versiyonu olarak lanse edilen Zack Snyder's Justice League’in yayın tarihi belli oldu.

Trend 01-02-2021 08:00