Galatasaray Bayern Munih Maci Saat Kacta Haberleri

Galatasaray ile Bayern Münih anlaşmaya vardı! Sacha Boey, Türkiye'nin bonservis rekorunu kırıp gitti...

Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Sacha Boey yarın saat 06.00'da sağlık kontrolünden geçmek için Münih'e gidecek. Sarı-kırmızılılar bu transferle birlikte Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış oldu.

Spor 2024-01-26 17:27:55

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇ SONUCU! Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Galatasaray maç sonucu bilgisine dair araştırmalar karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte hızlandı. Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında bugün Galatasaray, Hatayspor'a konuk oldu. Bayern Münih yenilgisinin ardından yurda dönen sarı kırmızılılar haftayı galibiyetle kapatmak istiyordu. Maçı yakından takip etmek isteyen futbol severler Hatayspor Galatasaray maçı hakkındaki tüm detaylara ulaşmak istiyor. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-11-11 22:26:48

Bayern Münih Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

Bayern Münih Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden sarı-kırmızılı temsilcimiz grubun dördüncü karşılaşması için 70.000 seyirci kapasiteli Allianz Arena'da çıkacak. Temsilcimiz ilk maçı RAMS Park'ta 3-1'lik skorla kaybetmişti. Okan Buruk'un öğrencileri Bayern Münih Galatasaray maçına puan veya puanlar için çıkacak. İşte Bayern Münih Galatasaray maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal...

Spor 2023-11-08 23:08:29

Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Bayern Münih maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray Bayern Münih maçı yayın ve saat bilgisi merak ediliyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Bayern Münih'i konuk edecek. Maçı yakından takip etmek isteyen futbolseverler Galatasaray Bayern Münih maçı hakkında detayları sorguluyor. Peki, Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-10-20 15:41:19

Manchester United Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester United Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

Manchester United Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. A grubu ilk karşılaşmasında Bayern Münih'e yenilen İngiliz ekibi, sahasında Kopenhag ile berabere kalan sarı kırmızılı temsilcimizi ağırlayacak. Peki, Manchester United Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester United Galatasaray maçı hangi kanalda?

Spor 02-10-23 10:46

Borussia Dortmund-Bayern Munih derbisi Tivibu Spor'da

2022-2023 sezonunun güçlü şampiyon adayı olan iki takımın mücadelesi 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:30'da Tivibu Spor'da ekranlara geliyor

Yurthaber 07-10-22 11:53