Garnier Haberleri

Kişisel bakım rutininize eklemenize değecek en etkili güzellik ürünleri

Kişisel bakım rutini kişiden kişiye farklı olsa da kimi güzellik ürünleri neredeyse herkesin beğenisini kazanıyor! Cilt serumları, temizleyiciler, farlar, rimeller ve dahası... Güzellik ürünlerindeki liste uzayıp giderken en kaliteli seçenekleri bulmak da pek kolay değil. Bu durumu daha kolay bir hâle getirebilmek için kullanıcılar tarafından en çok beğenilen ürünleri bir araya getirdik.

Kadin 10-10-2023 17:21

Kişisel bakımına önem verenlerin kaçırmaması gereken indirimli ürünler

Amazon, "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyası çerçevesinde birçok kişisel bakım ürününü uygun fiyat fırsatlarıyla sizlere sunuyor. Eğer bu indirimleri kaçırmak istemiyor ve kişisel bakım kategorisindeki eksiklerinizi tamamlamayı planlıyorsanız 18 Eylül'e kadar vaktiniz var! Kaliteli ürünlerde uygulanan indirim fırsatlarını kaçırmamak için listemize göz atabilirsiniz!

Haber 13-09-2023 16:21

Sıcak havalarda kişisel bakımdan geri kalmayın! Deodoranttan roll-ona hayat kurtarıcı kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarında sıcak havanın olumsuz etkilerinden korunabilmek adına pek çoğumuz kişisel bakımımıza özenmeyi, güzel kokmayı ve bakımı ciddiye alırız. Bu süreçte kimi zaman ter kokusuyla mücadele etmekte, doğru parfümü veya tenimize yapışacak o yaz kokulu vücut spreylerini bulmakta zorluk çekebiliyoruz. Yazın rahat ve çekici kokularını, terleme ve koku önleyici deodorant önerilerini sizin için bi araya getirdik.

Haber 17-07-2023 19:13

Bakım rutininizi Prime Day ile taçlandırın! Kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Kişisel bakım kategorisinde de müthiş fırsatlar sunan Prime Day ile cilt bakım rutininizi taçlandırmaya ne dersiniz? Severek kullandığınız ya da denemeyi istediğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimli ürün gruplarını keşfedebilirsiniz. İşte ddetaylar!

Haber 13-07-2023 17:23