Gelinlik Modelleri Haberleri

Çok daha ucuza fiyatından bile şık bir gelinlik bulmanın 5 yolu

Yaz gelinleri şimdiden düğünleri için gelinlik arayışına başladı. Ancak elbette gelinlik fiyatları da evlilik sürecinde pek çok kişinin belini bükebiliyor. Herkes, hem bütçesini zorlamak istemiyor hem de çok para verilen gelinlikler gibi şık bir gelinlikle bu en özel gününde arz-ı endam etmek istiyor. Uygun fiyata kusursuz bir görünüm sağlamak bazıları için imkansız gibi görünebilir ancak bunu sağlamanın aslında 5 yolu var.

Kadin 24-01-2024 17:57

Oyuncu Özge Gürel'in düğününde giydiği gelinliğe alternatif öneriler

Yaz mevsiminin gelmesi ile gelinlik araştırmaları da yoğunluk kazandı. Hayatının en özel gününde en güzel gelinliği giymek isteyen genç kadınlar ise genel olarak ünlülerin tercih ettiği gelinlik modellerini yakın markaj altına aldı. Geçtiğimiz günlerde İtalya'da dünyaevine giren Özge Gürel, günlük stilinde tercih ettiği parçalarda olduğu gibi gelinlik seçimiyle de göz kamaştırdı. Biz de onun özel olarak tasarlanmış olan gelinliğinin benzerlerini araştırdık. Gelin, bu modellere birlikte bakalım.

Magazin 19-08-2022 16:05

Sosyal medyanın yeni çılgınlığı! Bikini gelinlik trendi büyük bir hızla yayılıyor, bir gören bir daha bakıyor

Sosyal medyada her geçen gün bir yeni bir trend daha gündem olmayı başarıyor. Son trend ise düğünleri ve gelinlikleri etkilemeye başladı. Bir gelinlik şirketinin yaz mevsimine özel olarak tasarladığı bikini gelinlikler sosyal medyada tartışma yarattı. Kimi kullanıcılar trendin yayılmasına tepki gösterirken kimileri ise yeni akımı uygulayacaklarını söyledi.

Trend 08-06-2022 12:00

Gökçe Bahadır siyah kuşaklı gelinliğiyle gündemde! İşte gelinliğin fiyatı

Siyah kuşak ve siyah eldivenli gelinliğiyle dikkat çeken Gökçe Bahadır düğünü için kesinin ağzını açtı. Emir Ersoy ile evlenen Bahadır'ın düğününde giydiği straplez gelinliğin fiyatı ortala çıktı. Gökçe Bahadır'ın gelinliğini takipçilerini ise ikiye böldü.

Magazin 27-02-2022 08:21

Gelinlik Modelleri

Gelinlik Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gelinlik Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Diyarbakır’da ‘Çuvaldan gelinlik’ tasarımı görenleri şaşırttı

Diyarbakır'da gelinlik tasarımı ve üretimi yapan Mehmet Kaymak, yeni açtığı iş yerinin tanıtımını yapmak amacıyla ilginç bir girişimde bulundu.

Trend 02-04-2021 17:06

Hayatını kurtaran paraşütten sevdiği kadına gelinlik yapan askerin hikayesi: Maj Claude Hensinger

Evlilik çoğu kişinin hayallerini süsleyen sıradan bir beyaz kıyafetten daha fazlasıdır. Gelinliğin ifade ettiği anlam hayat boyunca unutulmayacak kadar büyüktür. Evlilik isteği olsun olmasın pek çok kadın beyaz gelinlik hayali kurar. İkinci Dünya Savaşı sırasında askerlik yapan Maj Claude Hensinger sevdiği kadına özel bir gelinlik tasarlayan tarihin en romantik aşığı olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın en anlamlı gelinliğinin hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 02-04-2021 15:03

Burcu Kıratlı kimdir? Gelinliği yine gündemde! Burcu Kıratlı kaç yaşında, nereli?

Sinan Akçıl ile ikinci defa nikah masasına oturan Burcu Kıratlı’nın gelinliği gündemin en çok araştırılan konularından bir tanesi oldu. Nikah şahitliğini Sibel Can, Hatice Şendil ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un yaptığı nikah töreninde Burcu Kıratlı bu defa bir önceki gelinliğinden çok farklı bir gelinlik giydi. Şimdi ünlü oyuncu ile ilgili araştırmalar da yapılıyor. Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı kaç yaşında, nereli? İşte o çok merak edilen gelinlik…

Magazin 23-02-2021 10:37

Dünyanın dört bir yanından geleneksel kıyafetleri ile gelin ve damatlar!

Günümüzde düğün kıyafeti denildiğinde standart bir kalıptan söz edilir. Beyaz gelinlik ve siyah damatlık görmeye gözlerimi alışmıştır. Başka renklerle karşılaştığımızda durumu yadırgarız. Ancak 19. yy’dan önce durum hiç bu şekilde değildi. Dünya evine girecek olanlar kendi milletlerine özgü yöresel kıyafetlerle evleniyordu. Sizler için milletlerin geleneksel düğün kıyafetlerini araştırdık.

Trend 29-01-2021 16:10

Ülke ülke gelin stilleri sizleri şoke edecek!

Biliyorsunuz tüm milletlerde, düğünlerin çok büyük bir anlamı vardır. Düğünler, asrın eski geleneklerini ve renklerini, kumaşlarını ve süslemelerini inançlarla temsil eder. Bazı gelenekler beyazı saflığın simgesi olarak görürken, diğerleri kötülüğü önlemek için kırmızıyı seçer.

Trend 20-06-2019 09:42

2018'de Gelinler Neler Giyecek? 2018'deki En Popüler Gelinlik Modelleri Hangileri? Son Dönemlerde Gelinler Neler Giyiyor?

Bir dizi moda tasarımcısı gelinliğinizi tasarlamak için sıraya dizilse nasıl bir model tasarlamalarını isterdiniz? Naifliğin ve zarafetin simgesi olan sade, uzun ince bir gelinlik mi; yoksa özel gününüzün önemini yansıtan görkemli taşlarla bezenmiş kabarık bir model mi tercih ederdiniz? Gelin hep beraber 2018'in en popüler gelinlik modellerini inceleyelim.

Kadin 22-02-2018 15:28