Gelişim Üniversitesi Haberleri

Batı Nil Ateşi hastaların yüzde 80’inde belirti vermiyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi İnfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Savaş Vural: - "Batı Nil Ateşinde, ani başlayan ateş ile birlikte baş ağrısı, halsizlik, göz arkasında ağrı, kas ağrıları, sindirim sistemi ile ilgili belirtiler (bulantı-kusma, karın ağrısı ve ishal) ve ciltte kızarıklıklar görülebilir"

Yurthaber 05-09-2022 11:01

Markaların büyük krizi; iptal kültürü

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Seyra Kestel: - "İptal kültürü ile karşılaşan markaların başarılı bir şekilde kriz yönetimi gerçekleştirebilmesi marka geleceği için önem taşıyor"

Yurthaber 31-08-2022 11:14

İlişkide kırgın ve yalnız hissediyorsanız fedakarlık şeması iş başında olabilir

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Psikiyatrist Nurhan Fıstıkçı: - "Genel olarak, yetişkin romantik eş seçimi tesadüf değildir. Şema kimyası, duygusal olarak yaralama potansiyeline sahip bir kişiyle romantik bir bağlantı gerçekleştiğinde hissedilen yoğun duyguya atıfta bulunur"

Yurthaber 22-08-2022 10:43

Diğer Haber Etiketleri

Gelişim Üniversitesi

Gelişim Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gelişim Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.