Fotoğraf Haberleri

Diyarbakırlı çocukların futbolcuların resimlerinin çizildiği duvar önündeki fotoğrafını milyonlar gördü

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde çocukların, belediye tarafından dünyaca ünlü futbol yıldızlarının resimlerinin çizildiği okul duvarı önünde çektirdiği fotoğraf milyonlarca kişiye ulaştı.

Yurthaber 13-03-2024 15:27

Rapor alıp Bodrum'a tatile gitmişti! Fotoğraflar pahalıya patladı! AYM'den işçiye kötü haber

Anayasa Mahkemesi, diş hastanesinden sağlık raporu alıp işe gelmediği dönemde Bodrum'a, Kartalkaya'ya tatile giden ve sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan gayrimenkul değerleme uzmanının tazminatsız şekilde işten çıkarılmasını haklı buldu

Finans 08-02-2024 12:37

Kripto hesapları için kimlik ve fotoğraf kararı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), kripto varlık hizmet sağlayıcılarının, üyelerinin kimlik ve fotoğraf bilgilerini işlemesinin, Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamındaki yükümlülükleri kapsamında olduğuna karar verdi.

Finans 28-01-2024 14:02

Trenle poz verirken canından olacaktı! Yanındakiler hiçbir şey olmamış gibi gülmeye devam etti

Adana'da büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Pozantı'da gezen fotoğraf tutkunu bir grup, trenin geldiğini gelince o anı ölümsüzleştirmek istedi. Raylara doğru elini uzatan kadının koluna tren çarptı. Yanındakiler ise o anlarda hiçbir şey olmamış gibi gülmeye devam etti. Yüreklerin ağza geldiği o anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber 19-12-2023 18:33

Fotoğraf

Fotoğraf Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fotoğraf Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arsenal 90+7. dakikada attığı golle kazandı, bitiş düdüğüyle objektiflere takılan bir kare paylaşım rekorları kırdı!

İngiltere Premier Lig'de heyecan 15. hafta mücadeleleri ile sürdü. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Arsenal deplasmanda Luton Town ile karşı karşıya gelirken karşılaşma muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. 4-3 Arsenal'in üstünlüğü ile tamamlanan maçın 90+7. dakikasında atılan golle 3 puanı hanesine yazdırarak liderliğini sağlamlaştıran Londra ekibi için 'O sene bu sene' yorumları yapılırken objektiflere yansıyan bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 06-12-2023 12:05

Atatürk'ün fotoğrafını yakan 4 lise öğrencisi hakkında karar!

Kayseri'nin İncesu ilçesinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yaktıkları iddiasıyla tutuklanan 4 lise öğrencisi hakkında karar verildi. Öğrenciler, adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

Haber 22-11-2023 19:00

Kocatepe Camii'nde çektikleri fotoğraflar tartışmalara yol açmıştı! O ikili hakkında karar verildi... Bizi cemaat de uyarmadı güvenlik de

Ankara'daki Kocatepe Camii'nde E. C.'nin (21) modellik yaptığı, yönetmen B. K.'nin (28) çektiği fotoğraflar sosyal medyada yayılınca tartışmaları beraberinde getirmiş, ikili gözaltına alınmıştı. Hakim karşısına çıkan E. C. güvenliğin veya cemaatin kendilerini uyarmadıklarını belirterek "Ertesi gün bazı sayfaların yönlendirmesi ile çok fazla olumsuz şiddet içeren tepki aldık" dedi. B. K. de dini değerleri aşağılama kasıtları olmadığını ifade etti. Tutuksuz yargılanan ikili hakkında karar verildi.

Haber 17-11-2023 14:00

13. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle Cumhuriyet'in 100'üncü yılında "Yüzyılın İzleri" temasıyla bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest), 3-12 Kasım'da yapılacak.

Yurthaber 01-11-2023 11:58

Telefondan bilgisayara fotoğraf atma - Telefondaki fotoğraflar bilgisayara nasıl aktarılır?

Git gide daha da gelişen teknoloji sayesinde artık internet ve akıllı telefonlar hayatın her yerinde kullanılmaya başlandı. Resmi kurum ve kuruluşlar ile ilgili işlemlerin bazıları da dahil olmak üzere nerede ise her şey telefonlar aracılığı ile yapılabilir hale geldi. En yüksek kalitede videolar ve fotoğraflar da çekebilen akıllı telefonlar, bu görüntüleri hem hafızalarında bulundurabilir hem de farklı yöntemler ile o görüntüleri farklı cihazlara aktarılmasını sağlayabilirler.

Haber 29-10-2023 21:27

Kayseri'de Atatürk'ün fotoğrafının yakılmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı

Kayseri'de Atatürk'ün fotoğrafının yakılmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 27-10-2023 09:49

Erçek Gölü göç yolundaki kuşları ağırlıyor

Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan Erçek Gölü, göç yolculuğundaki birçok kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

Yurthaber 25-09-2023 15:35

Skandal görüntülerin ardından yakalandı! Atatürk'ün fotoğrafına yönelik yaptığı uygunsuz hareketler infial yaratmıştı…

İstanbul’da bir lisede çekildiği iddia edilen görüntülerde bir öğrencinin elindeki Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafıyla uygunsuz hareketlerde bulunması sosyal medyada infial yaratmıştı. İstanbul Valiliği söz konusu video ile ilgili açıklamada bulunarak ulu önder Atatürk'ün fotoğrafına yönelik uygunsuz hareketler yapan şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Haber 20-09-2023 08:53

SON DAKİKA | Görüntüler tepki çekmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Camide alkol alıp paylaşan kişi yakalandı

Sosyal medyada bir kişi İstanbul'da camide alkol aldığı ana ait görüntüleri paylaştı. Tepki çeken görüntülerle ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şahsın yakalandığını açıkladı.

Haber 15-09-2023 23:27

‘Okul Müdürü içkili fotoğraf paylaştığı için görevden uzaklaştırıldı’ iddiası

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bir okul müdürünün sosyal medya hesabında içki içtiği fotoğrafın yer alması sebebiyle görevden uzaklaştırıldığı iddiaları ile ilgili Eğitim-İş Sendikası’ndan açıklama geldi. Sendika tarafından yapılan açıklamada "Milli Eğitim Bakanlığı’nda Anayasa yerine dini kurallar mı esas alınmaya başlamıştır?" ifadelerine yer verildi.

Haber 23-08-2023 14:57

Babadan kalma fotoğraf arşivi Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutuyor

Eskişehirli Varol Alkılıçgil, fotoğrafçı ve gazeteci babası İsmail Alkılıçgil'den kalan 2 bin kare fotoğraf koleksiyonuna 20 yıldır sahip çıkıyor.

Yurthaber 16-08-2023 11:43

Meşhur fotoğrafla ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı! Yıllardır yanlış biliyormuşuz

Çanakkale cephesinde çekildiği iddia edilen ve yıllardır sosyal medya başta olmak üzere birçok yerde geçen meşhur fotoğrafla ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı. ÇOMÜ AÇASAM Müdürü Doç. Dr. Barış Borlat, askerlerin giydiği kıyafetlerin kötü, üstünün başının yırtık olduğuna ilişkin fotoğrafların, Çanakkale Cephesi'ne ait olmadığını belirtti. 7 bin arşiv belgeyi inceleyen Borlat, yıllarca resmi kamu kurumlarında bile duvara asılan fotoğraflardaki gibi bir durumun mümkün olmadığını ortaya koydu.

Haber 07-08-2023 10:55

Mimari yapısıyla ünlü köyde şaşırtan yasak! İzne bağlandı... Ücreti 200 lira

Çanakkale'de her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan taş mimari yapısıyla ünlü Yeşilyurt köyünde ticari amaçlı düğün ve mezuniyet fotoğrafı çektirmek izne bağlandı. Köyde, ticari amaçlı fotoğraf çektirmek isteyenler muhtarlıktan izin alıp, ödeme yaparak fotoğraf çekebiliyor. Uygulamada; düğün, nişan çekimleri, okul mezuniyet törenlerinin ücreti 200 lira olarak belirlendi.

Haber 10-07-2023 12:59

Düğün fotoğrafçısı sapık çıktı! Soyunurken gizlice fotoğraflarını çekti... “Ona güvenmiştim”

Düğün fotoğrafçısı David Glover, stüdyosundaki soyunma odasına gizli kamera yerleştirerek birçok kadın müşterisinin fotoğraflarını çektiği için tutuklandı. Kimliği tespit edilemeyen 70’e yakın kadının çıplak fotoğraflarını çeken Glover aynı zamanda müşterisi olan eski bir arkadaşı Michelle Pharo’nun dikkatiyle yakayı ele verdi.

Trend 07-07-2023 15:16

Kelepçeli elinde Kur'an ile beklemiş! Saddam'ın, idam edilmeden dakikalar önceki karesi ortaya çıktı, detayları karedeki isim anlattı

Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in idam edilmeden önceki son anlarından birine ait fotoğraf karesi ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan o karenin çekildiği anlarla ilgili detayı da fotoğrafta yer alan isimlerden biri anlattı.

Haber 27-06-2023 14:45

Hamilelik sırasında ve sonrasında yaşadığı değişimi görenler gözlerine inanamıyor! Adeta bambaşka biri...

Hamilelik ve doğum süreci kadınların değişim yaşamasına neden olabiliyor. Bu değişimin sadece kiloyla sınırlı olduğu düşünülse de saçlardan, yüz şekline, cilt tipine kadar birçok farklı alan değişim yaşayabiliyor. TikTok'ta hamilelik ve doğum sürecinde yaşadığı değişimi gösteren bir kadın görenleri şaşırttı.

Kadin 09-05-2023 16:21

Kahramanmaraş'ta depremzede çocuklar objektif önünde gülümsedi

Kahramanmaraş'taki depremlerden etkilenen çocukların yüzü, eğlenceli fon önünde çekilen fotoğrafların kendilerine hediye edilmesiyle güldü.

Yurthaber 23-04-2023 11:54

Adını internete yazdığında çıkan sonuçlara inanamadı! “Varlığını bile bilmediğim müstehcen fotoğraflar buldum”

Avustralya’da yaşayan Noelle Martin isimli genç bir kadın henüz 18 yaşındayken adını arama motoru Google’a yazdığında karşısına çıkan sonuçlarla şaşkına döndü. İnternet aramasında varlığından haberdar dahi olmadığı müstehcen pozlarını gören Martin, “Sosyal medyadaki paylaşımlarımdan fotoğraflar alınıp yeniden düzenlenmişti” dedi. Başlattığı hukuk mücadelesi hakkında konuşan Martin herkesi uyardı.

Trend 19-04-2023 07:50

Öğretmen adayı Elif'ten geriye telefondaki fotoğraflar kaldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, ailecek kaldıkları enkazın altında edebiyat öğretmenliği mezunu olan 22 yaşındaki kızı Elif'i kaybeden anne Essum Tabancıoğlu, evladına özlemini geriye kalan cep telefonundaki fotoğraflara bakarak gidermeye çalışıyor.

Yurthaber 12-04-2023 12:38

Depremde ölen oğlunun fotoğrafını yanından ayırmıyor

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Özer Akkaya, gittiği her yere depremde yitirdiği 23 yaşındaki oğlunun fotoğrafını da götürüyor.

Yurthaber 27-02-2023 14:02

Fotoğraflarınızı ölümsüzleştirmek için kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf yazıcısı tavsiyeleri

Sevdikleriyle geçirdiği değerli anları ölümsüzleştirmek isteyenler, fotoğraf için yazıcı tavsiyesi arıyor. Siz de teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin fotoğraf bastırmaktan vazgeçemeyenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Evden çıkmak zorunda kalmadan güvenle kullanabileceğiniz birçok fotoğraf yazıcısı bulunuyor. "Hangi fotoğraf yazıcısını almalıyım?" sorusunun cevabını arıyorsanız gelin, sizin için listelediğimiz ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 23-02-2023 10:39

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremden geriye hatıralar kaldı! Görüntüler yürek yaktı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve Türkiye'yi sarsan depremler nedeniyle Hatay’da birçok bina yerle bir olurken, ayakta kalanlar da büyük hasar aldı. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği enkaz alanlarından geriye ise vatandaşlara ait hatıralar kaldı. Fotoğraf albümleri ve hatıra eşyalar görenlerin yüreklerini yaktı.

Haber 12-02-2023 16:40

Çocuklarda salgın gibi artan hastalığa dikkat! Uzman isim uyardı! İşte alınacak tedbirler

Çocuklarda görülen hastalıklara karşı oldukça bilinçli olmak gerekiyor. Gözden kaçan ufak detaylar geri dönülmez sonuçlara neden olabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda giderek artan şaşılık ve miyop hakkında uyarılarda bulunuyor. Göz sağlığını korumak için alınması gereken tedbirler açıklandı.

Haber 30-01-2023 15:37

Adnan Menderes'in idamını fotoğraflayan İsmail Şenyüz toprağa verildi

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in idam edilirken fotoğraflarını çeken ve dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmail Şenyüz (90), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 30-01-2023 15:16

Teknolojinin azizliğine uğradı! Öğrencilerine yanlışlıkla çıplak fotoğraflar atan öğretmen görevinden uzaklaştırıldı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Maryland eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Bir lisede meydana gelen olayda ismi açıklanmayan bir öğretmenin öğrencilerine yanlışlıkla çıplak fotoğraflarını attığı ortaya çıktı. Öğretmeninin hareketinin sonrasında görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Trend 16-01-2023 16:47

21 yıllık fotoğraf sürprizi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği cevap güldürdü: 'Şu anki halinle birbirine hiç benzemiyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da gençlerle bir araya geldi. Gülşen Taşoğlu isimli genç kız, Erdoğan ile 2002 yılında çektirdiği fotoğraf ile sürpriz yaptı. 21 yıl önceki fotoğrafını gösteren üniversite öğrencisi Gülşen Taşoğlu, "Ben 7-8 yaşlarında iken sizinle bir fotoğrafımız var” dedi. Erdoğan ise fotoğrafa baktıktan sonra "Bu çocukluğun ile şu anki halin birbirine hiç benzemiyor" cevabını verdi ve salonda gülüşmeler yaşandı.

Haber 15-01-2023 21:59

Kızlarıyla çektirdiği eğlenceli fotoğraflar hayran bırakıyor! Sosyal medya bu babayı konuşuyor

Ebeveyn olmak birçok kişi için çok büyük sorumluluk olarak görülüyor. Anne ve baba olmak tüm hayatın değişmesine neden olabiliyor. Çocuk büyütürken kadınlara düşen sorumlulukların daha fazla olduğu biliniyor. Ancak bazı babalar var ki çocuklarına olan yaklaşımlarıyla hayranlık uyandırıyor. Sosyal medyada kızlarıyla olan eğlenceli fotoğraflarını paylaşan bir baba birçok kişi tarafından büyük ilgi gördü.

Kadin 08-01-2023 10:47

Güzellik standartlarını umursamadan her halini fotoğraflayan 15 cesur kadın

Güzellik kişiden kişiye göre değişen bir kavram. Herkesin güzellik anlayışı farklı olsa da kadınlar üzerinde bu konu hakkında oldukça baskı yaratılıyor. Kadınların toplum içerisinde fazla hareketlere kaçmadan kukla gibi oturmasını isteyen toplum baskıları rahatsız edici olabiliyor. Reddit üzerinden güzellik standartlarına karşı gelen 15 cesur kadın yüzlerini nasıl değiştirebildiklerini paylaştı.

Kadin 07-01-2023 00:03

Meteor yağmurunda eşsiz görüntüler! Büyük beğeni topladı

Fotoğraf sanatçısı İsa Turan, 4 saat boyunca kayda aldığı görüntülerle meteor yağmurunun eşsiz manzarasını izleyicilere sundu. Turan'ın çalışması bilim kurgu filmlerini anımsattı.

Haber 23-12-2022 15:15

Her fotoğrafınızın mükemmel çıkmasını sağlayacak ünlü tüyoları! Zahmetsiz güzellik mümkün

Fotoğraf çekilmek bazı kişiler için bir tutkuyken bazıları fotoğraf çekilmekten ısrarla kaçarlar. Çok güzel olmanıza rağmen fotoğraflarda kötü çıktığınızı düşünüyor ve bu durumdan şikayet ediyorsanız ünlülerin selfielerinde kullandıkları ufak ama etkili sırlara göz atabilirsiniz. Bu tüyolarla zahmetsiz şekilde en mükemmel fotoğraf çekimini sağlayabilirsiniz.

Kadin 20-12-2022 14:27

Çevredekilere aldırış etmediler! Bir anda şehrin en işlek caddesinde soyunmaya başladılar

İspanya'nın güneyindeki Endülüs Özerk Bölgesi'nin bir şehri olan Malaga ilginç anlara sahne oldu. Şehrin en kalabalık caddelerinden birinde modeller çevredeki vatandaşlara aldırış etmeden bir anda soyunmaya başladı. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasından sonra yetkililer cüretkar fotoğraf çekimi hakkında soruşturma başlattı.

Trend 02-12-2022 14:54

Erdoğan'ın fotoğrafını makam odasından kaldırdığı iddia edilmişti! Gerçek çok başka çıktı, Çorum Valiliği'nden açıklama geldi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını makam odasından kaldırarak sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresini bıraktığı iddiaları gündem yarattı. Sosyal medyada hızla yayılan iddialar sonrası Çorum Valiliği'nden fotoğraflı açıklama geldi.

Haber 22-11-2022 12:25

Doğa fotoğrafçıları, Sadağı Kanyonu'nda buluştu

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde doğal güzellikleriyle ünlü Sadağı Kanyonu, doğa fotoğrafçılarını ağırladı.

Yurthaber 07-11-2022 07:28

Sarıkamış ormanlarında sarı, yeşil ve kızılın tonlarında sonbaharın güzelliği yaşanıyor

Kars'ın Sarıkamış ormanları, sonbaharla birlikte sarı, yeşil ve kızılın tonlarında renklere sahne oldu.

Haber 02-11-2022 12:23

Bu fotoğrafı gören korku filminden alındı sanıyor! Ancak gerçekte çok şaşıracağınız bir canlıya ait

Korkutucu görünen bu fotoğraf, ilk görüşte gişe rekorları bir korku filminden alınmış sanılıyor. Ancak bu fotoğraf en az hayatın kendisi kadar gerçek ve hepimizin yakından tanıdığı bir canlıya ait. Litvanyalı fotoğrafçı Dr. Eugenijus Kavaliauskas tarafından çekilen bu fotoğrafın hangi canlıya ait olduğunu öğrenince kesinlikle çok şaşıracaksınız.

Haber 24-10-2022 12:59

Bartın’daki faciadan yürek yakan fotoğraf! 9 arkadaştan ‘bir ben kaldım’ diyerek paylaştı…

Türkiye Bartın’da gelen maden faciasını konuşmaya devam ederken bölgeden gelen haberler de yürek yakmaya devam ediyor. Yıllık izinde olması nedeniyle faciadan kurtulan Gürkan Yıldırım, madenci 8 arkadaşıyla çektirdikleri fotoğrafı paylaşıp, 'Geriye bir ben kaldım' yazdı. İşte yürekleri yakan o fotoğraf…

Haber 17-10-2022 12:32

Yunanistan'ın küstah paylaşımına Türkiye'den yanıt geldi! 'Biraz medeni olun'

Yunan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarachi'nin sosyal medya paylaşımı, Türkiye ve Yunanistan arasında ipleri bir kez daha gerdi. Mitarachi'nin paylaşımına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Çataklı, "Kendi yaptığınız zulmün fotoğrafını Türkiye yapmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz... Biraz medeni olun!" ifadelerini kullandı.

Haber 15-10-2022 21:03

Tuzla'da binanın çatısına çıkan genç kızların tehlikeli fotoğraf çekimi kamerada

Tuzla'da 2 genç kız, fotoğraf çekmek için bir binanın çatısına çıktı. Tehlikeye aldırış etmeden fotoğraf çektiren gençler, bir mahalle sakini tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 11-10-2022 10:41

Genç kızların yaptığı, yürekleri ağza getirdi! Çatıya çıktılar, hiçbir şeyi umursamadılar

İstanbul Tuzla'da 2 genç kızın fotoğraf macerası, yürekleri ağza getirdi. Bir binanın çatısına çıkan gençler, tehlikeye aldırış etmeden fotoğraf çekerken o anlar bir mahalle sakini tarafından kayda alındı.

Haber 11-10-2022 09:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden’dan aile fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, dün Biden’ın Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılan liderler ve eşleri onuruna verdiği yemekte eşleriyle birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

Haber 22-09-2022 21:58

Ulusal Mardin Fotosafari yarışması başladı

Yarışma kapsamında profesyonel ile amatör fotoğrafçılar, şehrin tarihi, kültürel ve turizm potansiyelini fotoğraf karelerine yansıtacak

Yurthaber 22-09-2022 13:06

Pulitzer ödüllü fotoğrafçı Diyarbakır'ı objektifine yansıttı

Ürdünlü Muhammed Muheisen: - "Diyarbakır'da kültür, tarih ve modernlik bir arada. Bir sokakta tarih ve kültürle karşılaşırken başka bir sokağa geçtiğinizde çok modern bir şehir karşınıza çıkıyor. Burada tarihi, kültürü ve moderniteyi aynı anda yaşayabiliyorsunuz"

Yurthaber 18-09-2022 12:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyada gündem olan fotoğrafıyla ilgili dikkat çeken açıklama: Bütün dünyada...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretler kapsamında gittiği Şanghay İş Birliği Zirvesi'ndeki fotoğrafla sosyal medyanın gündemine oturdu. Azerbaycan basınında 'günün fotoğrafı' olarak servis edilen görüntüler için AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Ünal, "Bütün dünyada Cumhurbaşkanımızın liderliği, dünya barışına katkısı, küresel krizlerin çözümüne katkısı takdirle karşılanırken içeridekilerin Erdoğan düşmanlığını anlamak çok zor." dedi.

Haber 16-09-2022 16:41

Sosyal medya bu kadını konuşuyor! Yapay zekanın oluşturduğu görüntülerde çıkıyor, gören donup kalıyor

Bir Twitter kullanıcısı, yapay zeka programlarında oluşturduğu bazı görüntülerde karşısına hep "Loab" adını verdiği ve korkunç bir görünüme sahip kadının çıktığını öne sürdü. Rahatsız edici ve ürkütücü bir görünüme sahip olan kadın kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında gündem oldu.

Haber 14-09-2022 18:02

Takside iğrenç iddia! Ne polisi dinledi ne de kadınları! Telefonundaki görüntüleri böyle sildi: ‘Benim özelim var’

İstanbul’daki bir takside akıllara durgunluk veren anlar yaşandı. Taksiye binen iki kadın şoförün şortlu bir kadının fotoğraflarını çektiğini iddia ederek polisten yardım istedi. Polisin dur ihtarına da uymayan taksici o sırada telefonundaki fotoğrafları sildi. Takside bulunan kadınlardan biri taksicinin görüntüleri silmesine engel olmaya çalışırken diğeri ise taksicinin telefonundaki görüntüleri sildiği anları anbean kaydetti.

Haber 12-09-2022 08:13