Göbek Yağı Haberleri

Kilo verdiren mucizevi karışım! Metabolizmayı hızlandırıyor, göbek yağlarını eritiyor

Fazla kilolar birçok kişi için can sıkıcı olabiliyor. Gündelik yaşamı olumsuz etkileyen fazla kilolarından kurtulmak isteyenler farklı yöntemlere başvurabiliyorlar. Kilo verme sürecinde kişilerin metabolizması da büyük rol oynuyor. Doctor Tax Bhatia metabolizmayı hızlandırmanın ve daha hızlı kilo vermenin sırlarını açıkladı.

Haber 05-07-2023 08:52

En iyi göbek eritme hareketleri nelerdir, göbek eritmek için ne yapılmalı? Göbek yağı eritme diyeti ve egzersizleri

Yoğun gündelik hayatta ve iş temposunda beslenmeye yeterince dikkat edilmediğinde yağlanma, kilo alma gibi sorunlar yaşanabiliyor. İnsanların genetik yapısına bağlı olarak fazla kilolar vücutların belirli bölgelerinde depolanıyor. Bu bölgelerden biri de göbek ve çevresi olarak göze çarpıyor. Fit bir görünüme sahip olmak için anahtar özelliklerden biri olan ince bel, düzenli egzersizler ve beslenme programları sayesinde ulaşılabilir bir sonuçtur.

Haber 10-04-2023 14:52

Metabolizmayı canavar gibi yapıyor, göbek yağlarını bomba gibi patlatıyor!

Vücudunuz yediğiniz her yiyecek ve içeceği enerjiye çeviriyor. Vücudunuz ayrıca depolanan yağı da enerjiye dönüştürebilir. Bu süreçler metabolizma olarak biliniyor. Ancak herkesin metabolizması aynı değildir. Aslında, yediklerinizin metabolizmanızın ne kadar "yüksek" olduğu üzerinde büyük bir etkisi olabilir. Bir doktor, gün boyunca daha fazla yağ yakmanıza yardımcı olmak için metabolizmanızı nasıl hızlandıracağınıza dair ipucu paylaştı.

Haber 26-11-2022 09:50

Yağlarınızı cayır cayır yakıyor! Kilo vermek için yemeklerinize bir kaşık eklemeniz yeterli

Alınan kilolar sadece görünüşü değil sağlığı da etkiliyor. İdeal kilodan uzaklaşmak kalp krizi ve felç riskini artırıyor. Daha hızlı ve etkili bir şekilde kilo vermek için egzersiz yapmanın yanı sıra yenilen yiyeceklere de dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdalar var ki kilo vermenizi çok daha etkili hale getiriyor. İşte göbek yağlarından kurtulmanızı sağlayacak o mucizevi besinler...

Haber 09-10-2022 09:42

İnatçı Yağlarınızdan Kurtulun! Göbek Eritmek İçin En Faydalı Yöntemler

Vücudun göbek bölgesinde oluşan yağlar, çoğu zaman can sıkıcı olabiliyor. Özellikle elma tipi vücuda sahip olan bireylerde daha çok görülen göbek yağlanması, beraberinde çeşitli sorunları da getirebiliyor. Fiziksel görünümün yanı sıra, sağlık açısından da oldukça tehlikeli olabilen göbek yağlarından kurtulmanızı sağlayan farklı yöntemler bulunuyor…

Haber 14-09-2022 11:33

İnatçı göbek yağlarını etkili şekilde eritmenin sırrı

Göbek yağını eritmek en zorlu süreçtir. Sizin de öyle bir niyetiniz varsa endişelenmeyin! Düşündüğünüzden daha kolay olacak. Yapmanız gereken tek şey, her biri iltihapla savaşmaya, metabolizmayı hızlandırmaya ve hepsinden önemlisi yağ genlerinizi kapatmaya ve vücudunuzun yağ depolama eğilimini tersine çevirmeye yardımcı olan bu besinleri tüketmeye başlamak.

Haber 23-08-2022 16:03

Bağışıklığı çelik gibi yapar, kolesterolü düşürür, göbek yağlarını cayır cayır yakar! Etkisini hissedeceksiniz! Havucun faydaları...

Havuç, turuncu rengiyle göz dolduran lezzetiyle damakları şenlendiren besinlerin başında yer alır. Vitamin ve mineral açısından çok zengin olan havucun faydaları saymakla bitmez. Her gün en az iki havuç tüketmek cildinizi güzelleştirir, dişlerinizi çürükten korur, bağışıklığınızı çelik gibi güçlendirir ve en önemlisi meme ve kolon kanserine karşı korur.

Haber 09-07-2022 07:17

Yaza hazırsınız! En etkili göbek eritme tarifi

Yaz mevsimi yaklaşmışken alınan kiloları en hızlı şekilde verme yöntemleri alınıyor. Göbeğinizi eritmek için kullanacağınız tarif ile yaza girmeden istediğiniz görünümü kolayca elde edebilirsiniz. Göbeğinizden kolaylıkla kurtulmanızı sağlayacak bu tarifi uygulamak çok basit!

Kadin 27-04-2022 16:53

Bu 5 öneri ile göbek yağlarına elveda!

Kilo alımı hem sağlık hem de estetik açıdan rahatsız etmektedir. Kilo alımını çözmek adına yaşam alışkanlıklarının değişmesi gerekmektedir. Özellikle yaza doğru yaklaşırken göbek bölgesindeki yağları eritecek bu 5 öneriyi uygulayarak hem daha sağlıklı hem de daha fit bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Haber 15-03-2022 11:12

Göbek yağından bir haftada kurtulun! Yapmanız gereken çok basit

Kilo vermek için mücadele edenlerin bir kısmında ne yaparlarsa yapsınlar göbek bölgesinde birikin yağlanmadan bir türlü kurtulamıyorlar. Yağ yakımı en zor bölgelerden biri olan göbekte oluşan yağlanmadan kurtulmak için bu tarifi mutlaka deneyin.

Haber 15-02-2022 07:17

Göbek yağını hızlıca eritmek için sadece bir yiyeceği hayatınızdan çıkarmanız yeterli! Değişime inanamayacaksınız

Eski doktor, şimdilerde televizyon programı sunucusu Michael Mosley, programında yaptığı açıklamayla milyonlarca kişinin ortak noktası göbek yağlarını hızlı bir şekilde eritmenin sırrını anlattı. Özellikle görünümüne önem verenlere seslenen Mosley, “göbek yağına sonsuza kadar veda etmek düşünüldüğü kadar zor değil” dedi.

Haber 03-02-2022 07:40

Dümdüz bir karın rüya değil! İşte göbek yağlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak 9 besin

İnatçı göbek yağları, birçok insanın ortak sorunları arasında yer alıyor. Dümdüz bir karına sahip olmak isteyenler için birçok farklı yöntem bulunuyor. Bu yöntemlerden biri de, doğru besinleri, en uygun miktarda tüketmek... İşte göbek yağlarını eriten 10 mucize besin!

Haber 09-10-2021 17:29

Kalıcı olarak kurtulabilirsiniz! Ayva göbeğinizden kurtulma yolları

Birçok insanın ortak derdi olan ayva göbek, uzun uğraşlara rağmen kaybolmayabiliyor. Bir şekilde erise de herhangi bir dikkatsizlikte tekrar ortaya çıkıyor. Dar kıyafetler giymenize engel olan bu inatçı yağları yok etmenin yolu disiplinden geçiyor. İşte ayva göbeği eritme ve daha sağlıklı olma yolunda size çok faydalı olacak ipuçları...

Kadin 24-09-2021 14:33

Evde göbek eritme egzersizleri ve karın sıkılaştırma hareketleri ile istediğiniz görünüme kavuşun!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte plaj kıyafetlerinin ortaya çıkması ve giydiklerimizin incelmesi daha kusursuz görünme arzusunu da beraberinde getiriyor. Bu noktada vücudumuzun en dikkat çeken noktaları arasında karın bölgesi geliyor. Karın sıkılaştırma ve göbek eritme egzersizlerinin daha çok önem kazandığı şu günlerde evde yapacağınız egzersizlerle görünümünüzü kusursuzlaştırabilirsiniz. Evde göbek eritme egzersizi ve karın sıkılaştırma için neler yapıldığını merak edenlere bazı tüyolar...

Haber 07-06-2021 08:50

Yıllardır gitmeyen göbekle vedalaşma zamanı

Kilo verme sürecinde her yaştan insanın en çok zorlandığı nokta bölgesel zayıflamadır. Bu bölgesel problemlerin başında da göbek ve karın çevresindeki yağlanma gelir. Özellikle göbek yağlarından kurtulmak için kişilerin ekstra çaba sarf etmesi gerekir. Peki, göbekli yaşamay

Kadin 23-07-2020 16:26

Göbekli olanlarda kalp hastalığı riski daha fazla

Halk Sağlığı ve İç hastalıkları Uzmanı DR. M. Emin Dinççağ, göbekli olanlarda kalp hastalığı riskinin fazla olduğunu söyledi.

Haber 11-11-2007 15:32

Göbek boyutu kalbi etkiliyor

Samsun Özel Anadolu Hastanesi doktorlarından Yunus Amasyalı, erkeklerde 102, bayanlarda 88 santimetre göbek boyunun kalbi olumsuz etkilediğini söyledi.

Haber 15-11-2005 17:39