Gupse Özay Barış Arduç Haberleri

Barış Arduç karısı Gupse Özay'a dair muhabirin yaptığı göndermeye verdiği yanıtla olay oldu! Bu ne biçim laf

"Deliha" filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020'de dünyaevine girmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Arduç bir muhabirin eşine dair yaptığı göndermeye öyle güzel yanıt verdi ki sosyal medyada da övgü dolu sözler gecikmedi.

Magazin 25-04-2024 07:19

Barış Arduç'un karısı Gupse Özay'ın aşk tanımı sosyal medyayı salladı! 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm'

Şimdilerde Lohusa filmiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gupse Özay, Melis İşiten'in YouTube programına konuk oldu. Evliliği ve kızına dair açıklamalar yapan Özay'ın aşk tanıtımı sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm...' sözleri gündem oldu.

Magazin 03-02-2024 08:24

Gupse Özay'ın Lohusa filminin galası yapıldı! Lohusa filmi ne zaman vizyona girecek?

Deliha, Eltilerin Savaşı ve Görümce filmleriyle komedi dalındaki rüştünü ispat eden Gupse Özay yeni filmi 'Lohusa' ile hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu ve senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı Lohusa filminin galası tamamlandı. Filmin 19 Ocak 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 17-01-2024 15:38

Gupse Özay'ın Lohusa filminin fragmanı paylaşıldı! Vizyon için geri sayım başladı

Deliha filminin setinde tanıştığı kendisini gibi oyuncu olan Barış Arduç'la 2020 yılında hayatını belirleştiren ve 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucağına alan Gupse Özay setlere Lohusa filmiyle döndü. Senaryosunu yazdığı Lohusa filmiyle seyircisini selamlamaya hazırlanan Gupse Özay için geri sayım başladı.

Trend 01-12-2023 15:59

Gupse Özay Barış Arduç

Gupse Özay Barış Arduç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gupse Özay Barış Arduç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Barış Arduç'un kızı Jan Asya’yla fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Baba-kız pozuna yorum yağdı

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşıdı. Barış Arduç ve Gupse Özay'ın mutlu evliliğinde 2022 yılında kızları Jan Asya dünyaya geldi. Kızlarını gözlerden uzakta büyütmeyi tercih eden ünlü çift şimdilerde Çeşme'de tatilin tadını çıkarıyor. Arduç kızı Jan Asya’yla fotoğrafını paylaştı. Baba-kız pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-08-2023 09:45

Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları ilk kez görüntülendi! Denizde keyifli anlar

Oyuncu Gupse Özay ile Barış Arduç aşklarıyla sık sık gündeme geliyor. Gözlerden uzak yaşamaya dikkat eden çift şu sıralar tatilde. 1 yaşındaki kızları Jan Asya ilk defa Çeşme'de görüntülenen çiftin kızlarını görenler "Aynı babası" dedi.

Magazin 11-08-2023 11:13

Barış Arduç yıllar sonra eşi Gupse Özay ile pozunu paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay çifti ne yapsa olay oluyor. Karısına aşkını her fırsatta dile getiren yakışıklı oyuncu Gupse Özay'ın doğum gününü Instagram'dan kutlayınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 31-07-2023 09:31

Barış Arduç ve Gupse Özay düğünde! Barış Arduç'un Bebek kime benziyor? sorusuna yanıtı olay oldu

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününe katılan Barış Arduç ve Gupse Özay sosyal medyayı salladı. Düğün öncesi Barış Arduç'un verdiği röportaj sosyal medyanın gündemine oturdu. Barış Arduç'un 'Bebek kime benziyor?' sorusuna verdiği yanıt en çok konuşulan konular arasına girdi.

Magazin 22-06-2023 09:46

Gupse Özay kızını paylaştı! Ünlü oyuncunun eğlenceli anları... “Yok canım ne kıskançlığı?”

Deliha film setinde tanışan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti 2020 yılının Temmuz ayında 6 yıllık birlikteliklerini nikah masasına taşımıştı. Geçtiğimiz günlerde ünlü çift kızlarını kucağına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Gupse Özay Jan Asya adını verdikleri kızları ve köpekleriyle eğlenceli bir paylaşıma imza attı.

Magazin 24-09-2022 09:00

Ünlü çift Gupse Özay ve Barış Arduç kızlarını ilk kez paylaştı!

Kiralık Aşk dizisinde rol almasının ardından bir anda yıldızı parlayan Barış Arduç ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Gupse Özay, geçtiğimiz günlerde kızlarını kucağına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Yakışıklı oyuncu Barış Arduç eşi Gupse Özay'la Jan Asya adını verdikleri kızını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 12-09-2022 16:52

Gupse Özay kimdir, aslen nereli? Barış Arduç'un eşi Gupse Özay anne mi oldu? İşte Gupse Özay'ın yaşı ve rol aldığı diziler

2 yıl önce nikah masasına oturan ünlü oyuncu Gupse Özay ve eşi Barış Arduç çifti kızlarını kucaklarına aldı. Gelişme sonrası "Gupse Özay kimdir?" sorusu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncunun hayatı ve yaşı gibi konular sorgulanıyor. Peki Gupse Özay kimdir, aslen nereli? Barış Arduç'un eşi Gupse Özay anne mi oldu? İşte Gupse Özay'ın yaşı ve rol aldığı diziler...

Magazin 10-09-2022 15:57

Gupse Özay Barış Arduç çiftinden müjdeli haber! Kızları dünyaya geldi

Deliha film setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 yıllık birlikteliklerini bir de çocuk ile taçlandırdı. 9 aylık hamile olan ünlü oyuncu, bugün kızını kucağına aldı.

Magazin 10-09-2022 07:34

Deliha ne zaman çekildi? Deliha filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deliha filmi 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak edildi. Hakan Algün'ün yönetmenliğini yaptığı film, sık sık televizyon erkanlarında yerini alıyor. Peki Deliha ne zaman çekildi? Deliha filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Ayrıntılar haberimizde...

Trend 30-07-2022 19:07