Hakan Bulgurlu Haberleri

Arçelik 3’üncü kez FTSE4Good Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi’nde

Arçelik, Londra Borsası bünyesindeki küresel endeks ve veri sağlayıcısı FTSE Russell tarafından güçlü çevresel, sosyal ve yönetişim performansı gösteren şirketlerin ölçümlendiği FTSE4Good Gelişmekte olan Piyasalar Endeksi’ne 3.kez girerek önemli bir başarıya imza attı - Arçelik Üst Yöneticisi Hakan Bulgurlu: - Dünyaya ve tüm paydaşlarımıza karşı sorumluluğumuzun bilinciyle, stratejimizin ve iş modelimizin odağına koyduğumuz 'sürdürülebilirlik' alanında önemli adımlar atıyoruz

Haber 08-02-2019 11:16

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - “Amacımız Endüstri 4.0 devrimini yapabilmek için ülkemizin ihtiyacı olan dijital sıçramayı güç birliği ile gerçekleştirebilmek. Özellikle Endüstri 4.0’ın temelinde yer alan Nesnelerin İnterneti Teknolojisi (IoT) sayesinde birbirleriyle iletişim kurarak hayatımızı kolaylaştıracak makineler, sistemler, hayatın hemen hemen her alanında kendini göstermeye devam edecek” - Arçelik Üst Yöneticisi Hakan Bulgurlu: -“Arçelik olarak sensör üretimi konusunda fikir önderliği yapacağız. Önümüzdeki birkaç yılda bu doğrultuda adımlarımız olacak” - Sabancı Holding Dijital Lideri Burak Aydın: - “Datayı üreten makinelerdir ama o bilgileri sağlayan teknisyendir. Dolayısıyla zincirin en zayıf halkası kadar kuvvetlisiniz. İnsan kaynağı oldukça önemli”

Haber 04-12-2018 13:07

Hepimizin gurur duyacağı bir noktaya geleceğiz

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Koç: - "Son dönemde Afrika, Pakistan, Hindistan, Asya piyasası ve dünyada tutunmanın en zor olduğu Amerika piyasasında bu gibi anlaşmalarla ve inovatif ürünlerimizle hepimizin gurur duyacağı bir noktaya geleceğiz" - "(Barcelona) Bunlar farklı. Tüm sponsorlarını el üstünde tutuyorlar. Kral gibi hissettiriyorlar" - Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Ebiçlioğlu: - "Sadece Beko olarak, son 17 yıldır Avrupa’da aralıksız olarak en hızlı büyüyen markayız" - Arçelik AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Bulgurlu: - "İspanya bu sponsorluğun çok küçük bir parçası. Sadece Çin'de İspanya'daki Barcelona hayran ve seyirci kitlesinin kat kat fazlası var" - "Barcelona iş birliği bize farklı bir güç katıyor. Bizim hedefimiz dünya. Yüzde 20 büyüme öngörüyoruz"

Haber 18-02-2018 11:27

Diğer Haber Etiketleri

Hakan Bulgurlu

Hakan Bulgurlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Bulgurlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.