Hertha Berlin Haberleri

Hertha Berlin-Magdeburg maçında eşi benzeri görülmeyen karar! Sahaya atılan tenis topları yüzünden...

Almanya Bundesliga 2'de 22. hafta maçında Hertha Berlin, Magdeburg'u konuk etti. Hertha Berlin maçtan 3-2 galip ayrılsa dahi maça damga vuran başka bir olay oldu. Sosyal medyada da defalarca paylaşılan o anlarda hakemin eşi benzeri görülmemiş kararı gündeme oturdu.

Spor 17-02-2024 11:12

Almanya'nın en köklü kulüplerinden Hertha Berlin ölüm haberiyle sarsıldı! Başkan Kay Bernstein hayatını kaybetti

Almanya Bundesliga 2'de mücadele eden, Almanya'nın en köklü kulüplerinden olan Hertha Berlin şoke eden bir ölüm haberiyle sarsıldı. Hertha Berlin'in 2022 yılında seçilen kulüp başkanı Kay Bernstein'in hayatını kaybettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 16-01-2024 17:03

Son dakika: Fenerbahçe, gurbetçi yıldızı Türkiye'ye getiriyor! Tadic ve Becao'dan sonra sıra onda...

Son dakika haberleri: Jorge Jesus'un ayrılığı sonrasında teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir giriş yapmıştı. Şu ana kadar kadrosuna Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Alexander Djiku, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao'yu katan sarı - lacivertliler, bir transferi daha bitirmek üzere. Yerli kontenjanındaki alternatiflerini çoğaltmak isteyen Fenerbahçe'nin Suat Serdar transferinde sona yaklaştığı kaydedildi.

Spor 16-07-2023 18:27

Almanya'nın dev maçında sahaya sis bombaları atıldı! Oyuncular nefes almakta zorlandı, hakem maçı durdurdu!

Almanya Bundesliga'da Dortmund, başkent takımı Hertha Berlin'i kendi evinde ağırladı. Zorlu mücadele devam ederken tribünlerden sahaya onlarca sis bombası atıldı ve karşılaşma durduruldu. Kısa süre içinde görüş mesafesi sıfıra inen anlarda futbolcular zor anlar yaşadı.

Spor 20-02-2023 07:51

Hertha Berlin

Hertha Berlin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hertha Berlin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Almanya ekibi Hertha Berlin'de forma giyen Tolga Ciğerci ısınmaya Başın sağ olsun Türkiyem yazılı tişörtle çıktı

Almanya ekibi Hertha Berlin'de forma giyen tecrübeli futbolcu Tolga Ciğerci, Bundesliga'nın 20. haftasında oynanan Borussia Mönchengladbach karşılaşması öncesi ısınmaya "Başın sağ olsun Türkiyem" yazılı tişörtle çıktı.

Spor 12-02-2023 21:50

Tolga Ciğerci'den sürpriz transfer! Ankaragücü'nün kaptanı, Hertha Berlin'e gitti...

Spor Toto Süper Lig'de 22 puanla 12. sırada yer alan MKE Ankaragücü, tecrübeli futbolcu Tolga Ciğerci’nin Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin ile anlaşma sağladığını açıkladı. Sarı - lacivertli takımın kaptanlığını üstlenen Ciğerci, sezonun geri kalanında Hertha Berlin forması giyecek.

Spor 31-01-2023 15:26