Hırka Haberleri

Renklerin enerjisini tarzınıza yansıtın! İşte sezonun en trend ve göz alıcı desenli parçaları

Bu sezon, canlı renkler ve cesur desenler ile kendinizi ifade etmenin tam zamanı! Yüksek enerjili çiçek desenler, geometrik şekiller, etnik motifler, siyah beyaz çizgiler yine yükselişe geçti! Biz de sizin için sezon trendlerini yansıta kılavuz niteliğinde bir desenli kıyafet seçkisi hazırladık. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Kadin 30-11-2023 16:24

Dünyaca ünlü markaların daha uygun fiyatlı kıyafet muadilleri

Modayı hayatlarının merkezine koyan ve tüm kıyafetlerini sezonun en beğenilen, en popüler parçaları arasından seçenler burada mı? Şimdi size güzel bir haberimiz var! Görür görmez âşık olduğunuz ve her baktığınızda iç çektiğiniz o dünyaca ünlü markaların pahalı ve özel parçalarının uygun fiyatlı muadilleriyle tanışmak ister misiniz ? Yanıtınız "Evet!" ise haydi gelin birbirinden güzel o parçalara birlikte bakalım.

Kadin 21-03-2023 17:28

Kış boyunca sizi rahat ettirecek ürün önerileri

Kış aylarını keyifle geçirmenizi sağlayacak ürünlere sahip olmak ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise tam da olmanız gereken yerdesiniz. Peki elektrikli battaniyeden el kremine, dudak balmından e-kitap okuyucuya kadar gözlerinizden kalpler çıkaracak ürün önerilerimizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 03-01-2023 16:50

Kazak havaları geldiği için heyecanlı olanlara öneriler

Havalar soğumaya başladığında kazak mevsimi geldiği için sevinenlerden misiniz? Eğer öyleyse şıklığınızdan ve konforunuzdan ödün vermeden sizi sıcacık tutacak kazak modellerine mutlaka göz atmalısınız! Soğuyan havalarda, şıklığı sayesinde tarzınızı daha havalı gösteren ve üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz rahatlıkta olan kazak modellerini sizin için listeledik. Gelin, tüm kış sizi ısıtacak olan bu kazak modellerini birlikte inceleyim.

Kadin 25-11-2022 17:37

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak şık ve kullanışlı hırka modelleri

Moda dünyasının kurtarıcı parçalarından biri olan hırkalar, pratikliği ve şıklığıyla ön plana çıkıyor. Soğuk havalarda ve mevsim geçişlerinde gardırobunuzun demirbaşı olan bu modeller, günlük kullanımdan ofis kombinlerine kadar pek çok yerde tercih ediliyor. Gömleklerden kazaklara kadar birçok modelle kombinlenebilen parçalar, şık stillere imza atmanızı sağlar. Soğuk havalarda hem sizi sıcak tutacak hem stilinizi güçlendirecek bir hırka arıyorsanız listemizi incelemeden geçmeyin.

Haber 23-11-2022 17:31

Gardırobunu yenileyenlerin mutlaka alması gereken rahat ve şık ürünler

Kombin yaparken özellikle mevsim geçişlerinde bazı parçalara fazlasıyla ihtiyaç duyulur. Siz de yeni ürünlere gereksinim duyuyorsanız ya da kombinlerinizde tekdüzelikten hoşlanmıyorsanız trend parçalara göz atarak elbise dolabınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Şık ve rahat kombinler oluşturmak için doğru parçaları birleştirmek hiç de zor değil. Bu parçalar neler mi? Haydi gelin, onları hep birlikte keşfedelim!

Haber 26-10-2022 17:22

Yargı dizisinin son bölümünde Ceylin karakterinin giydiği kıyafetlere alternatif ürün önerileri

Son zamanların en sevilen dizilerinden Yargı; sadece hikâyesiyle değil, karakterlerin tarzıyla da dikkat çekiyor. Dizinin en sevilen isimlerinden Ceylin'in son bölümlerde giydiği kıyafetler, günlük stile ilham veriyor. Güzelliğiyle öne çıkan Ceylin karakterinin tarzı, seyircinin de ilgisini çekiyor. İşte, Yargı dizisinin güzel oyuncusu Pınar Deniz'in giydiği o kıyafetlere alternatif öneriler...

Magazin 25-10-2022 16:29

Sonbahar boyunca giyebileceğiniz sizi pişman etmeyecek ürün önerileri

Serin havaların hüküm sürdüğü sonbahar mevsiminde göz alıcı olmak, hiç de zor değil! Hava şartları adım adım sizi kışa hazırlasa da bazen bir ceket veya hırkayla kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Havalar iyice soğumadan estetik dokunuşlarla stilinizde fark yaratabilir, bulunacağınız ortamlarda ilgi odağı olabilirsiniz. Sonbaharın trendlerini takip etmek istiyorsanız listelediğimiz parçalar ilginizi çekebilir!

Haber 24-10-2022 16:16

Sonbahar boyunca üstünüzden çıkarmayacağınız şık ve rahat parçalar

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle kıyafetlerde de değişikliğe gitmenin zamanı geldi. Soğuk havalarda en çok işinize yarayacak ve aynı zamanda şıklığınızı yansıtacak birbirinden güzel ürün önerileri ile karşınızdayız. Kadın ve erkeklerin dolabında mutlaka bulunması gereken bu kurtarıcı ürünler sayesinde dolabınızı soğuk havalara karşı hazırlayabilir ve sonbahar tarzınızla beğeni toplayabilirsiniz.

Haber 18-10-2022 15:26

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Havalar tamamen soğumadan serin sonbahar günlerinde giyilebilecek en güzel parçalar

Yakıcı sıcakların kaybolduğu şu günlerde birçoğunuzun aklına "Dışarı çıkarken ne giysem?" sorusu takılabilir. Bu noktada serin sonbahar günlerinde sizi sıcak tutarken bunaltmayacak parçaları değerlendirebilirsiniz. Eğer gardırobunuza göz attığınızda yeni kıyafetlere ihtiyacınız olduğunu fark ettiyseniz doğru yerdesiniz! Sonbahar şıklığınızı tamamlayacak birbirinden güzel parçaları bir araya getirdik.

Kadin 20-09-2022 14:26

Yılbaşı ruhunu her an üzerinde taşımak isteyenler için çok tatlı desenlerle süslü kazak ve hırka modelleri

Şimdi rengarenk giyinmenin tam zamanı! Yılbaşına sayılı günler kalmışken yeni yıl temalı kazak ve hırkalarla harika kombinler yapabilirsiniz. Etrafa neşe ve tatlılık yayan yılbaşı temalı kazakları sizler için derledik. Yeni yıl heyecanını doyasıya hissetmek ve bu coşkuyu kombininize yansıtmak için önerilerimize mutlaka göz atın.

Kadin 17-12-2021 11:42

Mucize gibi her kombine uyum sağlayan oversize hırka önerileri

Her gün "Ne giyeceğim?" diye kıyafetlerinizle dakikalarca bakışmak, giyinme telaşından her yere geç kalmak... Bunlar size de tanıdık geldi mi? Öyleyse sizi bu dertten kurtaracak sihirli kıyafetle tanışın: Her kombine yakışan oversize hırkalarla! Dakikalar içinde harika kombinler yapmanın anahtarını sunan oversize hırkalar, çeşit çeşit modelleriyle sizi bekliyor.

Kadin 02-12-2021 11:39

Yasemin Özilhan'ın 1200 avroluk hırkasına 200 TL'ye kadar alternatifler

Sonbahar gelince gardıroptaki yazlık kıyafetler, yerini kışlıklara bırakmaya başladı bile. Ancak en zoru “Mevsim geçişlerinde ne giyeceğim?” derdi olabilir. Sabahları üşütmeyecek ama öğlenleri terletmeyecek o kurtarıcı kıyafet triko hırkalarınız olabilir. Siz de son zamanlarda her yerde gördüğümüz triko hırka modellerini inceleyerek kendiniz için en şık parçayı bulabilirsiniz.

Kadin 25-10-2021 11:27