Hunter Killer Haberleri

Reyting sonuçları açıklandı! Yaz Şarkısı, Kaçış Yok, Avcı Katili, Acı Tatlı Ekşi, Anka, MasterChef 27 Ağustos reyting sonuçları gecenin birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Ağustos Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yaz Şarkısı, Kaçış Yok, Avcı Katili, Acı Tatlı Ekşi, Anka, MasterChef gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 27 Ağustos 2023 Pazar gününün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 28-08-2023 15:12

Avcı Katili(Hunter Killer) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avcı Katili filmi nerede çekildi? Gerard Butler'dan gerilim dolu film!

Avcı Katili(Hunter Killer) ile ilgili araştırmalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Gerard Butler ve Gary Oldman'ın başrolü paylaştığı Amrikan yapımı filmin senaryosu Jamie Moss ve Arne Schmidt imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Avcı Katili(Hunter Killer) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avcı Katili filmi nerede çekildi? Gerard Butler'dan gerilim dolu film!

Magazin 27-08-2023 18:29

Hunter Killer

Hunter Killer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hunter Killer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.