Hüseyin Elmalıpınar Haberleri

Hüseyin Elmalıpınar son yolculuğuna uğurlandı! 'Keşke bu kadar hakkını yemeselerdi'

'Kolpaçino', 'Ezel' ve 'Kutsal Damacana' gibi birçok projede rol alan Hüseyin Elmalıpınar, dün yolda yürüdüğü sırada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 51 yaşında vefat eden sanatçı için Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Okmeydanı Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan oyuncu dostları, camianın vefasızlığına sitem etti.

Magazin 05-03-2022 10:39

Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Nereli? Eşi ve çocukları var mı? Hangi filmlerde oynadı? Kutsal Damacana filmiyle tanınan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Hüseyin Elmalıpınar dün basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği aktarıldı. Peki Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Nereli? Eşi ve çocukları var mı? Hangi filmlerde oynadı? Kutsal Damacana filmiyle tanınan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? Ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve oyunculuk kariyerine ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 04-03-2022 12:14

Son dakika: Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti! Hüseyin Elmalıpınar neden öldü?

Son dakika: Kolpaçino filmiyle tanınan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, Şişli'de kalp krizi geçirdi. 1971 doğumlu Elmalıpınar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Başarılı oyuncu daha önce Ezel ve Kutsal Damacana gibi yapımlarda da rol almıştı.

Magazin 03-03-2022 15:14

Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar vefat etti

Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar vefat etti

Yurthaber 03-03-2022 14:39

Diğer Haber Etiketleri