İğneci Haberleri

İğne yaptırmak orucu bozar mı? Oruçluyken aşı veya iğne yaptırılır mı? Diyanet açıkladı!

İğne yaptırmak orucu bozar mı? sorusunun cevabı Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başladı, 2 Mayıs Pazartesi akşamı ise sona erecek. Peki bu süre zarfında İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilginin ayrıntıları...

Haber 05-04-2022 13:05

Hastanede yaptırdığı iğne hayatını kararttı! Kaymakamlık soruşturma izni vermedi

Zonguldak'ta belindeki rahatsızlık nedeniyle gittiği hastanede ağrı kesici iğne olduktan sonra sol bacağında yaşadığı his kaybı sonrası yüzde 44 engelli kalan İsmail İnam'ın şikayeti üzerine savcının Gökçebey Kaymakamlığı'ndan sorumlular için istediği soruşturma izni, yaralanmanın 'tıbbi komplikasyon' olarak değerlendirilebileceği gerekçesiyle reddedildi. "Benim bu iğne nedeniyle hayatım karardı" diyen İnam, Ankara Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurarak karara itiraz etti.

Haber 15-03-2021 09:28

Bu ilaç obezite tedavisinde 'yeni bir dönem' başlatabilir!

Yaklaşık iki bin kişiyle yapılan uluslararası bir çalışmada, iştahı bastıran "semaglutide" adlı bir ilaç, bazı kişilerin vücut ağırlığının beşte biri kadar kilo vermesini sağladı.

Haber 11-02-2021 11:58

Sünnet mevsimi yaklaşıyor

Sünnetin uygulanmasındaki yanlış tutumlar ve hatalar, çocuğun duygusal gelişiminde olumsuz etkiler bırakabiliyor. 'Sünnet olmayacağı, iğne veya kesme gibi işlemler yapılmayacağı, sadece muayene olacağı' şeklindeki kandırmalar, çocuğun ebeveynine ve hekime güvenini sarsıyor.

Haber 30-11-1999 00:00