İguana Haberleri

Tuvalete gittiğinde klozetin içinde gördüğü manzaraya inanamadı! “Bana doğru tısladı”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan 58 yaşındaki John Riddle isimli bir adam evinin tuvaletine gittiğinde gördüğü manzaraya inanamadı. Klozetinin kapağını açtığında 58 yaşındaki adam bir iguananın kendisine baktığını gördü. Büyük bir korku yaşadığını ifade eden adam havuzu temizlemek için kullandığı bir ağ yardımıyla hayvanı dışarı çıkarttığını anlattı.

Trend 25-05-2023 14:03

Kıyamet alameti gibi! Gökten yağan iguanaları böyle kurtardı... Tek tek elleriyle topladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan hayvansever bir kişi kar fırtınasının etkisiyle donarak yerlere düşen iguanaları topladı. Tek tek topladığı iguanaları kucağına alan adamın sosyal medyadan yaptığı paylaşım kısa sürede viral oldu.

Trend 31-12-2022 11:23

Tuvalette acı sürpriz! Klozetin içinde iguana çıkınca ne yapacağını bilemedi

Florida’da yaşayan emekli bir çift Janet ve Bruce Bleier, klozetlerinin içinde iguana gördükten sonra şaşkınlık yaşadı. Uzmanlar kanalizasyon kanallarından evlerin tuvaletlerine doğru yürüyen iguana vakalarının arttığından söz ederek vatandaşları uyardı.

Trend 25-07-2022 15:25

Yozgat'ta kafe işletmecisi müşterilerini omzunda iguana ile karşılıyor

Yozgat'ta kafe işletmecisi müşterilerini omzunda iguana ile karşılıyor

Yurthaber 01-06-2022 11:39

İguana

Iguana Hakkındaki Haberler Mynet'te. Iguana Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yozgat'ta bu kafeye giren iguana ile karşılaşıyor! 'Siparişleri birlikte alıyoruz'

Yozgat'ta işletmecilik yapan kişi, müşterilerini 'Co' isimli iguanaya karşılıyor. müşteriler yoğun ilgi gösterdiği hayvanın 1 metre 15 santimetre olduğu söylenirken, kafe sahibi, ''Müşterilerimiz çok seviyor, ürken de oluyor. Müşterilerimizi iguana ile karşılıyoruz, siparişleri birlikte alıyoruz. Götürmek isteyen oluyor'' ifadelerini kullandı.

Haber 01-06-2022 10:46

ABD'nin Florida eyaletinde gökten iguana yağıyor! Yetkililer halkı uyardı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde, düşen sıcaklıklar nedeniyle yetkililer halkı iguana yağışınsa karşı uyardı. Uyarıda düşen sıcaklıkların sürüngenlerin ağaçlardan düşmesine neden olduğu ve potansiyel olarak insanları yaralayabileceği belirtildi. Bununla birlikte bazı sokak ve caddelerde yerlerde düşen sersemlemiş iguanalar görüldü.

Trend 26-01-2022 11:13

İguanaları koli bandıyla bantlayıp 10 dolara satacaktı

ABD'nin Georgia eyaletinde her biri on dolar olan iguanaları sarıp sarmalayan ve bantlayan kişi polisin takibi sonucu tutuklandı. Evcil hayvan dükkanı işlettiği bilinen adam polise verdiği ifadede yanlış bir şey yapmadığını savundu.

Haber 09-07-2021 08:52

İguana nedir? İguana zehirli mi?

"İguana nedir?" , "İguana zehirli mi?" sorularının yanıtı araştırılıyor. Egzotik bir kertenkele türü olan iguana, tropikal iklimde yaşar. Ortalama olarak 19-21 yıl yaşar. Haberimizin devamında merak edilen soruların yanıtını bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Haber 05-07-2021 19:51