İlhan Mansız Haberleri

İkinci kez baba oluyor... Beşiktaş'ın efsanesi İlhan Mansız evlendi! İşte nikahtan kareler

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından İlhan Mansız iki senedir aşk yaşadığı Azerbaycanlı Lela Leyla ile nikah masasına oturdu. İkinci kez baba olmaya hazırlanan İlhan Mansız nikahtan ilk karelerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 26-10-2023 17:19

Genç kızların sevgilisiydi! Beşiktaş'ın efsanesi İlhan Mansız baba oluyor! Jr Mansız yolda

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından İlhan Mansız ikinci kez baba oluyor. Aimee adında bir kızı bulunan eskifutbolcunun ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Cinsiyeti bir paylaşım yaparak duyuran Mansız'a beğeni ve tebrik yağdı.

Magazin 08-09-2023 22:20

Futbolcu İlhan Mansız depremzedeler için formasını satışa çıkardı! Milli takımı yarı finale yükselten golü o forma ile atmıştı!

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrası yardım kampanyaları hızla devam ediyor. Futbol dünyasından birçok isim de depremzedeler için maddi manevi desteklerini gösterdiler. Futbolcu İlhan Mansız Senegal maçında attığı gol ile takımın yarı finale yükselmesini sağlamıştı. Mansız, o maçta giydiği şanlı formayı satışa sunarak depremzedelere yardım edeceğini açıkladı.

Spor 15-02-2023 19:07

İlhan Mansız, Tümer Metin ve Sergen Yalçın ile birlikte Beşiktaş'ın efsane kadrosundaydı! Kaan Dobra'nın son halini görenler tanıyamadı

Lucescu yönetimindeki Beşiktaş'ın efsane kadrosunun değişmez parçalarından biriydi! Meşhur 'Sergen attı şampiyonluk geldi' sezonunda Beşiktaş formasıyla büyük katkı verdi. Kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Kaan Dobra yıllar sonra ortaya çıktı. Aslen Polonyalı olan Roman Dąbrowski, Türk vatandaşı olduktan sonra Kaan Dobra adını almıştı. Beşiktaş'ın eski yıldızının son halini görenler tanıyamadı.

Spor 03-02-2022 17:49

İlhan Mansız

Ilhan Mansız Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ilhan Mansız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye, Emirhan İlkhan'ı konuşuyor! 17'lik genç yıldız bakın hangi efsane futbolcunun akrabası çıktı

Beşiktaş'ın 17'lik futbolcusu Emirhan İlkhan, Çaykur Rizespor maçıyla Süper Lig sahnesine çıktı. Mücadelede fırtınalar estiren genç yetenek, ilk mücadelesinde gol atma başarısı da gösterdi. Asıl mevkisi 8 numara olan Emirhan, ilk olarak Katar'da oynanan Süper Kupa maçında oynamış ve izleyenleri büyülemişti. Siyah-beyazlıların efsane futbolcusu İlhan Mansız'ın uzaktan akrabası olan genç yıldız, gelecekte Türk futbolunun çok şeyler beklediği isimlerin arasına adını yazdırdı.

Spor 10-01-2022 09:10

Yeşil sahalardan dizi setlerine: Bir dönemin gol kralı İlhan Mansız'ın oyunculuk yeteneklerini sergilediği 4 dizi

Şarkıcı ve mankenlerin oyunculuğa olan ilgisi, gayet alışık olduğumuz bir durum olsa da bir dönemin en gözde santraforu olan İlhan Mansız'ı dizilerde görmek hepimizi şaşırtmıştı. Beşiktaş forması giydiği 2001-2002 sezonunda attığı 21 golle Süper Lig'in gol kralı olan, ancak hızla yükselen futbol kariyerini noktalamak zorunda kalan İlhan Mansız'ın ekran serüvenini inceliyoruz.

Spor 31-07-2021 14:30

Kimisi firari, kimisi kripto para borsasına girdi! 2002 Dünya Kupası'nda oynayan milli futbolcularımız şimdi ne yapıyor?

49 yıl sonra katıldığımız 2002 Dünya Kupası'nda üçüncülüğe ulaşan Milli Takımımız, turnuvanın sürprizini yapmış ve tarih yazmıştı. Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde ulaşılan bu üçüncülük, Türkiye'nin bir turnuvada aldığı en iyi sonuçtu. Peki bu başarıya ulaşan Milli Takımın yıldızları şu anda neler yapıyor?

Spor 15-07-2021 09:44

Trafik kazası, aynı anda iki takıma attığı imza, dans sevdası... İlhan Mansız hakkında hiç bilinmeyen detaylar

Dünya Kupası çeyrek final maçında Senegal'e attığı altın golle kalplerde yer edinen İlhan Mansız'ın futbolu bırakma nedenini ve bıraktıktan sonra neler yaptığını öğrenince şok olacaksınız. Dünya Kupası sonrası Japonya'ya transferi, geçirdiği trafik kazası, katıldığı yarışmalar ve İlhan Mansız hakkında hiç duymadıklarınız...

Spor 15-07-2021 09:31