Inveo Yatırım Haberleri

Türkiye'nin en yüksek ayaklı ikinci viyadüğü olacak! Açılma tarihi belli oldu

Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı'nda çalışmalar devam ediyor. İlçenin yeni yerleşim alanına ulaşımı Türkiye'nin en yüksek ayaklı ikinci viyadüğü olacak olan Tekkale Viyadüğü ile sağlanacak. Öte yandan viyadük, ekim ayı itibarıyla trafiğe açılacak.

Finans 27-09-2021 12:13

Bakan Yanık: Şartlı eğitim, şartlı sağlık, çoklu doğum ve kronik hastalık yardım ödemeleri yapılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık son dakika açıklaması yaparak, eylül ayına ait şartlı eğitim, şartlı sağlık, çoklu doğum ve kronik hastalık yardım ödemelerinin yapıldığını belirtti.

Finans 27-09-2021 11:26

Aydın'da ikinci el eşyaların satıldığı Bit Pazarı her hafta yüzlerce kişiyi ağırlıyor

Aydın’da kurulan ve giyimden oyuncağa, elektronikten mobilyaya birçok ürünün ikinci elinin alınıp satıldığı Bit Pazarı, yüzlerce kişinin cazibe merkezi haline gelerek her hafta yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Bit Pazarında elektronik ürün satışı yapan Gökhan Kaya, "Normal zamanda belki milyarlar versen de bulamayacaksın ama burada aradığını bulabilme imkanın var." dedi.

Finans 27-09-2021 11:22

TMSF, Nurkay Makina Ticari Ve İktisadi Bütünlüğü'nü yeniden satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF),k ayyım olarak atandığı Nurkay Makina AŞ'ye ait mal, hak ve varlıklardan fon kararıyla oluşturulan Nurkay Makina Ticari Ve İktisadi Bütünlüğü'nü yeniden satışa çıkardı.

Finans 27-09-2021 08:56

Inveo Yatırım

Inveo Yatırım Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Inveo Yatırım Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Borcu olanlar dikkat! Yapılandırmada son haftaya girildi

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin yapılan düzenlemeden şimdiye kadar 4 milyon 760 bin kişi faydalandı. Vergi barışı fırsatından faydalanmak isteyen vatandaşlar için son 4 gün kaldı. Başvurular 30 Eylül'e kadar devam ederken, peşin ödeme yapmak isteyen vatandaşlara, 30 Kasım tarihine kadar ödeme yaptıkları halde hesaplanan vergiler üzerinden yüzde 10 indirim sağlanacak.

Finans 27-09-2021 08:53

BDDK, Inveo Yatırım Bankası AŞ'nin kuruluşuna izin verdi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Inveo Yatırım Bankası'nın kurulmasına izin verdi.

Finans 27-09-2021 08:11